Mesaj Panosu

3 Çocuk Yapmak
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /13Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 678910 … Sonraki SayfaSon Sayfa

2008-05-16 (17:44)
açheliaa
Bayan
açheliaa
Türkiye, İzmir
Buca Gürçeşme Lisesi
kangal58 demiş ki:
arkadaşlar ben ne yaptım herkes benim yazıyı alıntı yapıo bu şumu demek hepiniz beni mi eleştirionuz ayrıca ben nkendi düşüncelerimi yansıttım size niye büle edionuz yapman büle isteyen ayrıca ben sigarayı bırakmam ama o kalleş beni bırakırsabilmem ne demek benim karı benden verim alamıyacak başkasında deniyecek bu ne zihniyet yaf ben **** falan mıyım yakarım lan burayı o nasıl bi hitap eda [açhelia]bu laflarım sana çoğu ha lütfen laflarınızın nereye gittiğini düşünün burda şahsa özel laf sokmayın ortaya atın
ferhat sakin ol kardes Gözlerini yuvarlıyor herkes bırbırının yazısını alıntı yapıyor bak benımkını de yapmıslar Göz kırpıyor benım yazdıgım latıfe amaclıydı yoksa kıme ne Gülümsüyor o laflarım sana degıl ayrıca ama kırdıysam da affoola
...... 2008-05-16 (17:53)
INdependence
Bayan
INdependence
Türkiye, Muğla
Muğla Üniversitesi
iyide bn 3 çocuğa birden nası gemicik alırım Gülüyor hoşşş 1 tanesine bile alamam ya nesssee Gözlerini yuvarlıyor Gülüyor Gülüyor Gülüyor
2008-05-16 (18:05)
kangal58
Bay
kangal58
Türkiye, Kayseri
Erciyes Üniversitesi
allah büyük hele bi o ğünler gelsin çocuk rızkı ile gelir ama büle diyip on çocukta yapmamak gerekir sen dert etme onlarda bebeksiz büyüsünler ne olurki sanki Gülüyor Gülüyor
2008-05-16 (18:43)
Agrion
Bayan
Agrion
Türkiye, İzmir
Ege Üniversitesi
sokak çocuğu, tinerci, kapkaççı oranı az geliyo galiba türkiyeye. ne hikmetse bu çocuklar rızıklarıyla gelememiş dünyaya. bu halde bile katılılanlar ve bu söyleme. yüzünüze tükürse yarabbişükür diyceksiniz yakında.
2008-05-16 (18:55)
oezguer
Bay
oezguer
Almanya, Essen
Agrion demiş ki:
sokak çocuğu, tinerci, kapkaççı oranı az geliyo galiba türkiyeye. ne hikmetse bu çocuklar rızıklarıyla gelememiş dünyaya. bu halde bile katılılanlar ve bu söyleme. yüzünüze tükürse yarabbişükür diyceksiniz yakında.

helal bee +10000....00000
2008-05-16 (23:15)
La-Turco
Bay
La-Turco
Almanya, Dortmund
Universität Dortmund
eee birinin oglunun gemicigi var...öteki 15 yasinda ticarete atilmis Mr. Green (ne de olsa gayserili=adami satar=ticaret mantigi süper=iki kere iki kactir "yanit=>> alirkenmi satarkenmi") Mr. Green
birinin ogluna özel misir ithalat kotasi bilmem ne acilir...
alt tabandakileri rahattir kadrolasir...üstüne müslümanim der...kul hakki yemez(ama ben öyle müslümanligi yerim)...

ee durum böyle olunca tabi en az 3 cocuk der...olay nüfusun kalabalik olmasinda degil...elindeki mevcut nüfusu ne kadar verimli kullanabildiginde...birsürü koyun sürüsü olduktan sonra 1 milyar nüfusun olsa ne olcak?bizim millette koyun gibi zaten...70 milyon bile cok...gidin bakin norvece kac milyoncuk nüfuslari var...almanya nüfusu 85 milyon nerdeyse ayni bizimle...ama adamlar dünyada ihracat sampiyonu...yilda 1 trilyon dolar ihracat yapiyorlar..bizim yaptigimizin 10 kati nerdeyse...yani bizim 10 tane türkün ürettigi 1 tane almanin ürettigine denk geliyor...öyleyse sorun nüfusta degil onu kullanabilcek mecvut sartlari saglayabilmekte...mevcut sartlar düzeldigi zaman bizim anadoludaki kayserideki kadinlarimiz zekidir zaten Mr. Green sen iste 9-10 tane dogurur Mr. Green hicte sormaz ben nasil büyütecem diye Mr. Green ee napsin sokaktaki köpekte doguruyo sanki onlar cokmu ilgileniyo cocuk iste büyür bi sekilde Çok mutlu diye düsünüyolar olsa gerek Çok mutlu
Bu da Yaşamak mı ? 2008-05-19 (01:37)
venomscorpion
Bay
venomscorpion
Türkiye, Amasya
Amasya Üniversitesi
Alıntı:
ÜLKENİN birinde her şeyin iyi gittiği zannediliyormuş... Halkın çoğunun hayatından memnun olduğu belirtiliyormuş ama muzır gazeteciler hep tersini yazıyorlarmış...

Hele bir gazeteci varmış ki, Başbakan’ın "ak" dediğine "kara" diyor, onu ifrit ediyormuş...

Mesela Başbakan "Sevgili hanım kardeşlerim, bir başbakan olarak konuşmuyorum, bir dertli kardeşiniz olarak konuşuyorum. Düşmanlarımız, nüfus kontrolü ile milletimizin kökünü kazımak istiyorlar. Her bir kadınımız en az üç çocuk yapmalı. Çocuk berekettir. Onu da bilmeniz lazım. Benim dört çocuğum var. Memnunum. Keşke beş-altı tane olsaydı. Hepsi de bereketiyle geldi" dedikçe, hınzır gazeteci kıs kıs gülüyor, Başbakan’ı daha da sinirlendiriyormuş...

* * *

Münafık gazeteci şöyle diyormuş:

"İyi ama Başbakanım, her çocuk, sizinkiler gibi bereketiyle gelmez ki... Her çocuk, sizin çocuklarınız gibi bursla okuyamaz, sünnet düğünlerinde altınlarla donatılamaz, biraz büyüyünce gemicik sahibi olamaz ki... Her çocuk bereketiyle gelseydi, ülkede 19 milyon aç insan olur muydu? Niteliksiz kişilerle nüfusumuz artmış, ne fayda? Çocuk doğurmak kolay. Onlara okul açmak, öğretmen bulmak, eğitmek, büyüdükleri vakit iş bulmak gerek... Bugün hayata atılan her 3 gençten 2’si işsiz... Ülkede 19 milyon aç insan var. Kuru kalabalıklar ne işe yarar ki?"

Başbakan bunları duydukça daha da kızıyor, küplere biniyormuş...

* * *

Sonunda Başbakan, kendisine inanmayan, münafık gazeteciye başarısını ispat etmeye kalkmış...

Her gün aleyhinde yazan ve sert eleştirileriyle kendisini çok hırpalayan münasebetsiz gazeteciyi yanına alıp, meydanda biriken büyük kalabalığı gururla ona göstermiş:

"Bak, görüyor musun, halk beni ne kadar seviyor? Başarısız olsam, bu sevgi seline mazhar olabilir miydim?"

Gazeteci, inanmadığını anlatmak isteyen bir gülüşle dudak bükünce Başbakan fena halde bozulmuş:

"İnanmıyorsun ama bunu sana ispat edeceğim! Nasıl kanıtladığımı şimdi gözlerinle görecek, benden özür dileyeceksin!"

Derhal halk arasından bir adam çağırmış:

"Buraya gel! Benim için canını feda eder misin?"

Adam duraksamadan cevap vermiş:

"Ederim Başbakanım!"

"O halde kendini şu balkondan aşağıya at!"

Adamcağız, hiç tereddüt etmeden kendini balkondan aşağıya atmış...

Fakat münafık gazeteci yine inanmadığını gösteren bir şekilde gülümsemiş...

Başbakan, buna daha da içerlemiş, bir başka adam çağırıp ona da aynı soruyu sormuş. Az sonra ikinci adam da kaldırıp kendini balkondan aşağı atmış...

Fakat gazeteci bir türlü inanmış görünmüyor. Dudaklarında hep aynı gülümseme var... İnsanı çıldırtır onun bu alaycı tavrı...

Başbakan, öfkesinden kan tepesine çıkmış bir halde bir adam daha çağırmış. Bu adam da kendini balkondan aşağıya atmak isterken, gazeteci birdenbire adamın kolunu tutmuş:

"Dur arkadaş, söyle bunu niçin yapıyorsun?"

Adamcağız, yüzü sapsarı kesilmiş halde, bir gazeteciye, bir Başbakan’a bakmış ve şu cevabı vermiş:

"Böyle yaşamaktansa ölmek daha iyidir!"
2008-05-19 (17:08)
segopeko
Bay
segopeko
Türkiye, İstanbul
ben tek kadından 3 cocuk değil de, 3 kadından birer çocuk yapma yanlısıyım.
2008-05-20 (08:03)
püsküüüütüm
Bayan
püsküüüütüm
Türkiye, Ankara
Gazi Üniversitesi
kesinlikle katılıorum basbakanımıza Gülüyor ı 3 tam orantılı dha fazlası veya azı oolmasınMr. Green helal olsun basbakana Gülüyor Gülüyor Gülüyor Gülüyor arkadsm saol böle konular acarak bizi cok güsel bılgilendrıon sanada helalolsun Mr. Green
venomscorpion demiş ki:
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Türk Halkına " üçer tane çocuk yapın " çağrısında bulunması hakkında ne düşünüyorsunuz?
2008-05-29 (17:25)
ArdahanlıKrAll
Bay
ArdahanlıKrAll
Türkiye, İstanbul
İstanbul Teknik Üniversitesi
Çocuk rızkıyla gelir derler doğrudur bu sözü nerde söylemişti başbakan
İnş Doğuda söylememiştir yoksa Türkiyenin nufusu diğer sayımda 3-4 milyon daha artar

Biraz makara yaptık ama ben Türkiyenin her bir ilinde aile planlaması olmasını istiyorum.Herşeyi zevkler uğruna öldürmeyin diyorum..
Ve sırayı Esra Ceyhana bırakıyorum Mr. Green Mr. Green
Agrıon da çok doğru söylemiş bu arada

Sayfa /13Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 678910 … Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol