Mesaj Panosu

...
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /3123 Sonraki SayfaSon Sayfa

... 2008-05-13 (01:03)
Dil-Tarih
Bay
Dil-Tarih
İngiltere, Manchester
University of Manchester
...
2008-05-13 (01:10)
fisherman06
Bay
fisherman06
Mozambik
hocam. sataşma yok demişsin ama. odun deyince aklıma hep sepu gelir.
bunu söylemeden geçemicem Gülüyor

insanoğlu her daim değişim ve gelişim içerisindedir. bu bazem olumlu bazense olumsuz yöndedir.

bazıları ise "odun" gelir "odun" gider. buda karakteristik bir durumdur.
2008-05-13 (01:16)
Ezahir-el-Zebani
Bay
Ezahir-el-Zebani
Türkiye, İstanbul
İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi
Kalasgillerden olmak kaderimiz ise en güzel yontulmuş hali ile oymalı kereste olalım Soğukkanlı
2008-05-13 (01:26)
birdwomen
Bayan
birdwomen
Türkiye, İstanbul
İstanbul Teknik Üniversitesi
ODUN kelimesi hoş değilde ben BOŞ kelimesini kullacağım Çok mutlu insan herzaman empati yapabilmeli bazen oturup kendini kitap gibi okuyabilmeli hristiyan bir arkadasım vardı sayfa sayfa cilt cilt yazı yazardı birgün dayanamadım ne yazdığını sordum sölediğini hala unutamıyorum demiştiki siz müslümanların yapamadığı seyi yapıyorum kendimi okuyup yazıyorum bir yazar gibi sonra geriye dönüp eksiklerimi boş olduğum anları tespit edip onlara çözüm getiriyorum ! benim için en BOŞ yada sizin ifadenizle en ODUN insan kendini bilemeyen kendini okumayan kendini geliştirmeyen vede bolca kitap okumayandır !
2008-05-13 (01:31)
Dil-Tarih
Bay
Dil-Tarih
İngiltere, Manchester
University of Manchester
...
2008-05-13 (01:35)
Dil-Tarih
Bay
Dil-Tarih
İngiltere, Manchester
University of Manchester
...
2008-05-13 (01:38)
birdwomen
Bayan
birdwomen
Türkiye, İstanbul
Dil-Tarih demiş ki:
Serbest kürsüde muhabbet edelim diğer konular da yorum yapalım üniversite konularında yardımcı olalım veya yardım talep edelim hepsi iyi güzel ama içimizde ve aklımızda hep virgüller attığımız fikirlerimizi de yazalım kimse bilimsel zorunda değil özgün olsun yeter.

Konu da farketmez...Çünkü farklı farklı bölümler okuduğumuz için bir bilgi havuzu oluşturabiliriz Gülümsüyor

BEN DENEMK İSTEDİM Gülümsüyor AYRICA BİRSEY YAZMIŞ SONRA DEĞİŞTİRMİŞSİNİZ BENCE İFADE ETMEK İSTEDİĞİNİZİ ETMENİZ DOĞRU OLUR BELKİDE COK GÜZEL İFADELER KULLANDINIZ BELKİDE BİZ COK SEY ALACKTIK YAZDIKLARINIZDAN !
MÜSADENİZLE SİZLERLE BİR COCUĞUN İLK YALANLA TANISMASINI İFADE EDECEĞİM:) 2008-05-13 (01:59)
birdwomen
Bayan
birdwomen
Türkiye, İstanbul
cocuk 2 yaslardadır cevresindeki nesneleri tanımaya calsır dikkat etmişsinizdir genelde o yastaki cocuklar cay demliklerine bir merakı oluyor Gülümsüyor ona dokunmak ister ne olduğunu anlamaya calısır o anda anne CIZZZ ifadesini kullanır cocuk anlamz tabi (hoş cız kelimesini bende hala anlamış değilim ! )cocuk tabi sıcak demliklere dokunur ve eli yanar sonra cız kelimesinin onu yakacağını düşünür ve uzak durur daha sonra cocuk vitrindeki bardaklara dokunmak almak ister anne bu defa aynı kelimeyi kullanır dokunma cızzz ! cocuk onun tehlikeli olduğunu onu yakacağını algılar ve yaklasmaz misafir geldiği zaman anne vitrinden bardakları alınca cocuk anneye bakar eğer bardaklar cızzzsa yakıyorsa anneme neden bişey olmadı ! demekki aslında bardaklar canımı acıtmıyor annem bana yalan söledi ! ! bakınız her cocuk aslında birer filozoftur onları çürüten bizler oluyor ! YARAMAZ cocuk ! ben bu ifadeye cok kzıyorum cocuğa YARAMAZ denmesi cok yanlış onun aslında cok yaradığını yada yararlı olduğunu asılamak gerekir böle yetişen cocuklar genc yaslara gelince kendini ifade edemez olur hep cekimser kalır ! kendine modeller belirler ama kendisi gibi olamaz işte burda problemler bas gösterir !
2008-05-13 (02:05)
Dil-Tarih
Bay
Dil-Tarih
İngiltere, Manchester
University of Manchester
...
2008-05-13 (02:07)
Ezahir-el-Zebani
Bay
Ezahir-el-Zebani
Türkiye, İstanbul
İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi
Her çocuğun bir filozofluk durumu olduğu gibi şu anda bile filozofluk her insan da devam etmektedir. Örneğin idealist insanlara bir bakın, ufukları ne kadar geniştir. Çevre onları törpülemeye çalıştığında hep bir arbede oluşur ve istenilen memur zihniyetli amaçsız tayfaya girmemek içindir bu kavga. Zaten mantıklı düşünen birisi için sabah 8 akşam 17, gerisi dinlenme gibi bir çalışma sistemi olamaz. Yarını dünden düşünür Göz kırpıyor
Babamın bir sözü vardı, bana uyurken bile düşünen adam gerek. Diğerine ihtiyaç yok, aldın mı bi işi Hakkıyla yapacaksın ve içindeki o filozofluğu eritmeyeceksin.

Sayfa /3123 Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol