Mesaj Panosu

kanalturk satıldı hepimize hayırlı olsun
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /4Birinci SayfaÖnceki Sayfa 1234 Sonraki SayfaSon Sayfa

2008-05-13 (22:17)
foryouuu
Bay
foryouuu
Türkiye, Eskişehir
Anadolu Üniversitesi
Ezahir-el-Zebani demiş ki:
http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=319120

Mağdem bu kadar kötü bi yöneticisin, başa gelince ne yapacaksın?
satılık ınsanlar bunların hepsı ya kanalı kımın parasıyla aldı kıme sattı vs vs vs ben eleştırınce kotu oluyorum bunların alayı boyle bolucu hıyarooo suratına bak hec meymenet var mı:d abı domuzgıbı adam ye yee nolcak bunun bıtane program yaptıgı adam vardı ona ne olmus ortagıydı bunun lan ne ser...fsiz ınsan bunlar ya utanmazlar yıne alırız yıne batırırız demıs bıde doymamıs domuz demek Gülüyor
2008-05-13 (22:33)
Ezahir-el-Zebani
Bay
Ezahir-el-Zebani
Türkiye, İstanbul
İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi
Hadi bakalım borcu ödeyip bölün mağdem ulusalcıysanız, lafta öyleler ama paraya gelince bakalım ne olur Gözlerini yuvarlıyor
2008-05-13 (22:39)
segopeko
Bay
segopeko
Türkiye, İstanbul

Sorması ayıp o kadar borcu nerenle yaptın, hiç mi düşünmedin... Gözlerini yuvarlıyor

iyi bir tespit. de adamın partisi yok ki neyin başına gelecek :p

o kadar partizan oldu ki parti lideri sandık işte, evet.
2008-05-13 (23:01)
passenger01
Bayan
passenger01
Türkiye, Ankara
Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ - METU)
juniorfico demiş ki:
passenger01 demiş ki:
tevekkeli degilmis o kadar sayim vardi biz kac kisiyiz diye Gözlerini yuvarlıyor

artik borcu boler ederler Gözlerini yuvarlıyor

Gülüyor Gülüyor

Vardır onunda bir ağababası Gülümsüyor

vardir elbet Gülüyor
2008-05-14 (01:51)
llSaUroNll
Bay
llSaUroNll
Türkiye, Bursa
Uludağ Üniversitesi
Reklam akışı kesilen ve yayın yapmaması icin onune her turlu engeller cıkarılan kanalturk maalesefki maddi sebeplerden dolayı 25 milyondalara satıldı kanalın 8 aydır calısanlarına para odeyememsi nedeniyle satılması cok acı bi şey (20 kusur milyon dolarda borc) ....Daha guclu geri donecek inşallah..
Ayrıca kanalların tek sesli yayın yapması cok hosunuza gidio heralde gerceklerin acıga cıkmaması hosunuza gidior siz türkiye ilerliyor die kendinizi avutun Türkiyenin ilerledigi falanda yok yolsuzluk yandascılık diz boyu olmus tabi Akp e hizmet ettigi icin sorun yok ...
Durmak yok magazine ve şakşakcılıga devam Mr. Green .
2008-05-14 (02:13)
llSaUroNll
Bay
llSaUroNll
Türkiye, Bursa
Uludağ Üniversitesi
http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=319120

Niye sattığını açıklamış?

Sorması ayıp o kadar borcu nerenle yaptın, hiç mi düşünmedin... Gözlerini yuvarlıyor

İşletmeden anlamadıgın belli...Tabi pazarlama mantıgı degil mi Gülüyor ....Sizler ben bu ülkeyi pazarlıorum dienlere layıksınız...Babalar gibi satıp savurup olayı kurtarmak kolay ama inan direnmeyip saksakcı medyaya katılsaydı su anki kazandıgından cok daha fazla kazanırdı mrk etme o zamanda kanalı satmak zorunda kalmazdı ve o borclar vergi borcu zamanında dogan grubu vs lerin affedilen borclarını unutmayın adam en azından vergi kacırmamıs bir cok holding bile vu yola basvururken ...Zaten paranın kimde oldugu belli 25 milyon doları odeyenlere bak Gülüyor .
işte belgeler.
http://www.bizkackisiyiz.com/Haber.php?Haber_id=860
2008-05-14 (02:18)
passenger01
Bayan
passenger01
Türkiye, Ankara
llSaUroNll demiş ki:
Reklam akışı kesilen ve yayın yapmaması icin onune her turlu engeller cıkarılan kanalturk maalesefki maddi sebeplerden dolayı 25 milyondalara satıldı kanalın 8 aydır calısanlarına para odeyememsi nedeniyle satılması cok acı bi şey (20 kusur milyon dolarda borc) ....Daha guclu geri donecek inşallah..
Ayrıcakanalların tek sesli yayın yapması cok hosunuza gidio heralde gerceklerin acıga cıkmaması hosunuza gidior siz türkiye ilerliyor die kendinizi avutun Türkiyenin ilerledigi falanda yok yolsuzluk yandascılık diz boyu olmus tabi Akp e hizmet ettigi icin sorun yok ...
Durmak yok magazine ve şakşakcılıga devam Mr. Green .

yazdigin seyi hic degistirmeden sadece kanal turk un satilma sebeblerini isaretledim Göz kırpıyor

yazdigin seyi ayni zamanda okusan sorun kalmaz senin icin Göz kırpıyor
2008-05-14 (02:28)
llSaUroNll
Bay
llSaUroNll
Türkiye, Bursa
Uludağ Üniversitesi
NE demek istedigin pek anlamadım bence sen kendinle celişio gibisin neyi savunuosun Gözlerini yuvarlıyor .Yani zaten para kazanmak icin yapsaydı ordaki koyu yazılan seyleri yapması cok daha kolay inan !
2008-05-14 (02:33)
passenger01
Bayan
passenger01
Türkiye, Ankara
llSaUroNll demiş ki:
NE demek istedigin pek anlamadım bence sen kendinle celişio gibisin neyi savunuosun Gözlerini yuvarlıyor .Yani zaten para kazanmak icin yapsaydı ordaki koyu yazılan seyleri yapması cok daha kolay inan !

zaten yapti Tarafsız

o isaretledigim tum sozler bahsi gecen kanalin ilkesi oldu Göz kırpıyor

ben kendimle celismiyorum arkadasim,ama takim tutmuyorum !

tum yanlislarin arkasindan suruklenmiyorum,dene iyi geliyor bunyeye bu durum Göz kırpıyor
2008-05-14 (02:36)
llSaUroNll
Bay
llSaUroNll
Türkiye, Bursa
Uludağ Üniversitesi
passenger01 demiş ki:
llSaUroNll demiş ki:

zaten yapti Tarafsız

o isaretledigim tum sozler bahsi gecen kanalin ilkesi oldu Göz kırpıyor

ben kendimle celismiyorum arkadasim,ama takim tutmuyorum !

tum yanlislarin arkasindan suruklenmiyorum,dene iyi geliyor bunyeye bu durum Göz kırpıyor

Kanalturk u izlemedigin belli oluyor Mr. Green.Ben Tüm kanallara bakıorum mrk etme bak şimdide canlı canlı yı izliom mesela Mr. Green .

Sayfa /4Birinci SayfaÖnceki Sayfa 1234 Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol