Mesaj Panosu

kanalturk satıldı hepimize hayırlı olsun
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /4Birinci SayfaÖnceki Sayfa 1234 Sonraki SayfaSon Sayfa

2008-05-14 (02:47)
passenger01
Bayan
passenger01
Türkiye, Ankara
Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ - METU)
llSaUroNll demiş ki:
Kanalturk u izlemedigin belli oluyor Mr. Green.Ben Tüm kanallara bakıorum mrk etme bak şimdide canlı canlı yı izliom mesela Mr. Green

izle tabi anca canli canli doldurur onun yerini hatta baska magazin programalarida izleki bosluk kalmasin Gülüyor Gülüyor
2008-05-14 (02:58)
llSaUroNll
Bay
llSaUroNll
Türkiye, Bursa
Uludağ Üniversitesi
passenger01 demiş ki:
llSaUroNll demiş ki:
Kanalturk u izlemedigin belli oluyor Mr. Green.Ben Tüm kanallara bakıorum mrk etme bak şimdide canlı canlı yı izliom mesela Mr. Green

izle tabi anca canli canli doldurur onun yerini hatta baska magazin programalarida izleki bosluk kalmasin Gülüyor Gülüyor

Ben ne olup ne bittigini gayet iyi iliorum kanalturku izlemeden yaptıgın yorumlar cok sacma hadi her seyi gectik magazin falan yaptıgı iddası beni cok guldurdu saat kacta yapıodu solesen bi magazini Mr. Green .Tabi magazinden ne anlıyorsan artık Gözlerini yuvarlıyor
2008-05-14 (03:03)
fisherman06
Bay
fisherman06
Mozambik
sanki kanal sahibi T. Özkan seçimlere hazırlanıyor gibi bir izlenim yaratıyor.

kanaltürk haberdeki konuşmasından ben bu sonuca vardım.

nabız yokluyor sanki. Gözlerini yuvarlıyor yakında seçimlerde adayım diye çıkarsa hiç şaşırmam. Gülüyor
2008-05-14 (03:10)
passenger01
Bayan
passenger01
Türkiye, Ankara
Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ - METU)
soyle ki"kim nerde ne yapmis" "kim nereden frikik vermis " "kim neresini acmis ya da

kapatmis" "kim ne dedikodu etmis" "kim kac kisi" "kimler **** kimler rukus

(ornekleri cogaltilabilir

ahanda bunlar magazin seyleridir , ve pek bir komedirler Göz kırpıyor

bahsi gecen kanal la demin sozunu ettigi turden programlarin yayin ilkesi bunu

gecmedi ,gecmiyor, gecmez Tarafsız

neyse ustunde durmaya gerek yok yakinda gecmis programlarina ait dvd falan cikarirlar zaten merak etme, hem zaten elde de kalmaz piyasaya surulecek dvd ler malum sayi belli

biz kac kisiyiz diye bosuna sayip durmadi adamlar Mr. Green
2008-05-14 (10:35)
temuchin84
Bay
temuchin84
Türkiye, İstanbul
İstanbul Bilgi Üniversitesi
bunlarda dincilerin adamı cıktı yaa walla brawo ne dıyım daha ne güc varmıs bu dındarlarda...
2008-05-14 (13:41)
Lad Child
Bay
Lad Child
Türkiye, İstanbul
Beykent Üniversitesi
temuchin84 demiş ki:
bunlarda dincilerin adamı cıktı yaa walla brawo ne dıyım daha ne güc varmıs bu dındarlarda...

Hayret yaw cidden adam takmış dincilere... Gülüyor ALLLOOO bilader burası T.C. buranın %99 u MÜSLÜMAN !!! o yüzden şaşırma istersen... Mr. Green
2008-05-14 (14:25)
foryouuu
Bay
foryouuu
Türkiye, Eskişehir
Anadolu Üniversitesi
llSaUroNll demiş ki:
NE demek istedigin pek anlamadım bence sen kendinle celişio gibisin neyi savunuosun Gözlerini yuvarlıyor .Yani zaten para kazanmak icin yapsaydı ordaki koyu yazılan seyleri yapması cok daha kolay inan !

pekı gıt kanl al dıye tuncay ozkana parayı veren kım bılıyormusun... bunların hepsı ayak oyunu tuncay ozkan kım allah askına sovmen yaa sımdı nereye sarılacagını sasırdı yarın bırıgun nerede gorecegız bakalım...
2008-05-14 (14:39)
şizofren
Bay
şizofren
Türkiye, Çanakkale
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Tabi canım niye farklı sesleri duyuruyoki niye farklı düşünemleri gösteriyoki niye doğan grubu gibi tek düze yayın yapmıyoki ! ! en iyisi bu yönetenin yalakası olcan bu devirde !
2008-05-17 (00:20)
La-Turco
Bay
La-Turco
Almanya, Dortmund
Universität Dortmund
bugün ulusalcilara küfreden sizler,yarin biz ulusalcilar sizleri ahiretten önce yargilarken ne yapacaksiniz?size kim yardim edecek?

bi an olsun unutmayin cikarmayin aklinizdan; Atatürk Türkiyesinde ahiretten öncede yargilanirsiniz ve Yüce Divanlar vardir !

Kanaltürk satildi evet...ulusalci bi kanal satildi diye sevincten delirenler var...ama yarin dengeler degisince niye akp kapandi,niye türban yasasi geri döndü,niye tayyibe yasak geldi,niye darbe oldu vs vs... demesin kimse...cünkü son tangoya hazirlanin az kaldi,herseyin bir bedeli var.Bu ülkede ulusalcilara sövmek sizin hergün en az 5 kere 3 yudum suyla calkalanan, tüm cabalariniza ragmen temizlenemeyen agizlariniza düsecek bi pay degildir...Büyük temizlige hazir olun...
.. 2008-05-17 (00:33)
nipus
Bay
nipus
Türkiye, Bursa
La-Turco demiş ki:
bugün ulusalcilara küfreden sizler,yarin biz ulusalcilar sizleri ahiretten önce yargilarken ne yapacaksiniz?size kim yardim edecek?

bi an olsun unutmayin cikarmayin aklinizdan; Atatürk Türkiyesinde ahiretten öncede yargilanirsiniz ve Yüce Divanlar vardir !

Kanaltürk satildi evet...ulusalci bi kanal satildi diye sevincten delirenler var...ama yarin dengeler degisince niye akp kapandi,niye türban yasasi geri döndü,niye tayyibe yasak geldi,niye darbe oldu vs vs... demesin kimse...cünkü son tangoya hazirlanin az kaldi,herseyin bir bedeli var.Bu ülkede ulusalcilara sövmek sizin hergün en az 5 kere 3 yudum suyla calkalanan, tüm cabalariniza ragmen temizlenemeyen agizlariniza düsecek bi pay degildir...Büyük temizlige hazir olun...

sen fazla ucanlardansin herhall..!! solediklerine don de bide sen gull olurmuu kimsin ki sen birilerine birseyler solemeye calişmissin kendincee Çok mutlu .. Göz kırpıyor

Sayfa /4Birinci SayfaÖnceki Sayfa 1234 Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol