Mesaj Panosu

kanalturk satıldı hepimize hayırlı olsun
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /4Birinci SayfaÖnceki Sayfa 1234

2008-05-17 (05:54)
segopeko
Bay
segopeko
Türkiye, İstanbul
La-Turco demiş ki:
bugün ulusalcilara küfreden sizler,yarin biz ulusalcilar sizleri ahiretten önce yargilarken ne yapacaksiniz?size kim yardim edecek?

bi an olsun unutmayin cikarmayin aklinizdan; Atatürk Türkiyesinde ahiretten öncede yargilanirsiniz ve Yüce Divanlar vardir !

Kanaltürk satildi evet...ulusalci bi kanal satildi diye sevincten delirenler var...ama yarin dengeler degisince niye akp kapandi,niye türban yasasi geri döndü,niye tayyibe yasak geldi,niye darbe oldu vs vs... demesin kimse...cünkü son tangoya hazirlanin az kaldi,herseyin bir bedeli var.Bu ülkede ulusalcilara sövmek sizin hergün en az 5 kere 3 yudum suyla calkalanan, tüm cabalariniza ragmen temizlenemeyen agizlariniza düsecek bi pay degildir...Büyük temizlige hazir olun...

saf saf konuşma, kanaltürk mü kurtaracak türkiye'yi. darbe olcakmış, 27 nisan'da yapacaz dediler de ne oldu? 28 nisanda hukumetin karsı durusuyla tırsss... kimse sahiplenmedi o bildiriyi, kim yazdı, kim etti hala acıklamıyor tsk. bu mu cesaret? bu mu darbeyi yapacak yurek? geç allahaskına, 50 küsür yıldır adam gibi iktidara gelememeniz yüzünden ihtiraslanmışınız, darbeyi destekliyorsunuz, ondan sora seçimlerde "niye bize oy vermio bu aptal halk" diye düşünüyosunuz saf gibi.

sen darbeyi "o gün gelecek, görün gelecek niohaha" mantığıyla savunursan, seçimlerde de babayı alırsın.

yüce divan gelsin, tayyip yasaklansın, partsi kapatılsın ne olacak? 2 yıl sora başka biri, chp boyle gittiği sürece, çok kolay iktidara gelir ve totaliter sol yerine, liberal sağ yine iktidara gelir. hem o günler gelsin öyle konuş.
2008-05-17 (15:42)
Ezahir-el-Zebani
Bay
Ezahir-el-Zebani
Türkiye, İstanbul
İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi
La-Turco demiş ki:
bugün ulusalcilara küfreden sizler,yarin biz ulusalcilar sizleri ahiretten önce yargilarken ne yapacaksiniz?size kim yardim edecek?

bi an olsun unutmayin cikarmayin aklinizdan; Atatürk Türkiyesinde ahiretten öncede yargilanirsiniz ve Yüce Divanlar vardir !

Kanaltürk satildi evet...ulusalci bi kanal satildi diye sevincten delirenler var...ama yarin dengeler degisince niye akp kapandi,niye türban yasasi geri döndü,niye tayyibe yasak geldi,niye darbe oldu vs vs... demesin kimse...cünkü son tangoya hazirlanin az kaldi,herseyin bir bedeli var.Bu ülkede ulusalcilara sövmek sizin hergün en az 5 kere 3 yudum suyla calkalanan, tüm cabalariniza ragmen temizlenemeyen agizlariniza düsecek bi pay degildir...Büyük temizlige hazir olun...

AKP'ye istediğin kadar söv umrumda değil ama abdestin böyle kullanılmasına tahammül edemem. Adam gibi konuşmayı bilmiyorsanız susun. Boş konuşanlar yüzünden gelmedi mi bu ülke bu hale.
Abdesti bile sembol olarak görür bunlar yakında,okula almazlar....
2008-05-17 (16:39)
La-Turco
Bay
La-Turco
Almanya, Dortmund
Universität Dortmund
siz ulusalci degilmisinizki üstünüze alindiniz...bölücümüsünüz siz?soysuzlar...soysuzlar madem dediklerim cikmiyor niye milli irade diye aglayip duruyonuz?sizin iradeniz gece k.iciniz acikken gördügünüz rüya gibidir...actirmayin kutuyu söyletmeyin kötüyü...
2008-05-17 (17:01)
alp--22
Bay
alp--22
Türkiye, İstanbul
İstanbul Üniversitesi
La-Turco demiş ki:

arkadas size kim yardım edecek derken nednse aklıma gavres isimli kafirin peygamberi oldurmek icin karsısına dikildiginde soyledigi sozler aklıma geldi.ey muhammet simdi seni benim elimden kim kurtaracak.peygamberin cevabı gayet acık..ALLAH.nie yazdım bunu simdi diceksiniz.aklıma geldi sadece:D
2008-05-17 (17:10)
La-Turco
Bay
La-Turco
Almanya, Dortmund
Universität Dortmund
alp--22 demiş ki:
La-Turco demiş ki:

arkadas size kim yardım edecek derken nednse aklıma gavres isimli kafirin peygamberi oldurmek icin karsısına dikildiginde soyledigi sozler aklıma geldi.ey muhammet simdi seni benim elimden kim kurtaracak.peygamberin cevabı gayet acık..ALLAH.nie yazdım bunu simdi diceksiniz.aklıma geldi sadece:D
umarim bi tokadida Allah size atmaz...
cünkü;
-Allah insanlarin kul hakki yemelerine karsi(devletin her kademesindeki kadrolasmalar,basbakanin ogluna gemicikler,abd gülün 15 yasindaki oglu is adami oldu vs vs)
-Allah insanlarin dini duygularini sömürerek biseyler elde eden insanlari sevmez...

-Allah insanlara zulüm eden emperyalist güclerle ortaklik edenleride sevmez...

-Allah,sehit kanlariyla sulanmis bu topraklari yabancilara peskes cekenleride sevmez...

-Allah naylon faturacilarida sevmez...

iste bu yüzden Allaha hesabinizida vereceksiniz merak etmeyin...Ama önce bu dünyada bize hesap vereceksiniz...her zaman oldugu gibi...
2008-05-17 (17:13)
La-Turco
Bay
La-Turco
Almanya, Dortmund
Universität Dortmund
sizin Allahiniz amerika,peygamberiniz fettos efendi olmus...o yüzden anlam karmasikligi yaratmayalim...lütfen...inandiklariniza itaat etmeye devam edin..
2008-05-21 (16:29)
alp--22
Bay
alp--22
Türkiye, İstanbul
İstanbul Üniversitesi
La-Turco demiş ki:
sizin Allahiniz amerika,peygamberiniz fettos efendi olmus...o yüzden anlam karmasikligi yaratmayalim...lütfen...inandiklariniza itaat etmeye devam edin..

tobe ya.nerden esti de oyle bisey yazdın.neyse allah akıl fikir versin dielim
ewt 2008-05-21 (22:59)
pretty women
Bayan
pretty women
Almanya, Heilbronn
Hochschule Heilbronn, Technik, Wirtschaft, Informatik
yakinda yeniden secim olursa onlarida bir kosede otururken gorebiliriz cok duyduk malimda paramda bu millete feda olsun diyenide bir hayirlarini goremedik kim hakli acaba

Sayfa /4Birinci SayfaÖnceki Sayfa 1234

Ücretsiz Kayıt Ol