Mesaj Panosu

VİYANA TEKNİK UNİVERSİTESİ BASVURUSU HAKKINDA
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /2Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12

i.ö 2008-05-16 (17:03)
takdogan
Bayan
takdogan
Türkiye, İzmir
Dokuz Eylül Üniversitesi
tepkimin sebebi, i.ö den basvuru yolumu direk kapıyo arkadas, en azından bi basvur demesi gerekirken, direk red diyo, ama bi tane ornek veremiyor, Örnek verse, tamam dicem,
vermesi gereken cevap, Bu sekilde bi durum var, okul tarafından kabul edilmeme ihtimalin var demesi lazım, Aldığım duyumlar bu sekilde ama sen genede kaybetceğin bi sey yoksa basvur demesi gerekirken, karar mekanizması gibi okuma hakkı yok diyor arkadas,
Şimdi sen benim yerimde olsan, bu arkadasın bu mesajını okuduğunda bu defteri kaparsın,

Benim bu konuda bilgim olsa, neden ben ustume sorumluluk alcak bole bi konusma yapayım ki,

Ben basvurumu pek tabi yapacağım, kabul edilirsede, Buraya KAPAK yapacağım.
ilgin için sağol.
i.ö olayı 2008-05-16 (20:30)
takdogan
Bayan
takdogan
Türkiye, İzmir
Dokuz Eylül Üniversitesi
Su an viyanada teknikte okuyan bi arkadastan aldığım mesaj,

merhaba,
ben bu konuda birşey söylüyorsan kesinlike %100 doğrudur gibi bir iddam yok, ancak bildiğim ve gördüğüm kdarıyla yanıtlamaya çalışayım sorunuzu;
öncelikle bende teknik üniversite öğrencisiyim burada ve yakı bir arkadaşım aynı sizin durumunuzdaydı (kocaeli makina müh. i.ö.) ve şu anda burada okuluna devam ediyor. yani benim gördüğüm bu.duyduğum ise ; kesinlikle ikinci öğretim olduğu için red alan birisini duymadım bilakis türkiye de ikinci öğretim okurken şu anda burada olan birçok kişi tanıyorum. bence siz etrafınıza kulak asmayın ve başvurunuzu biran önce yapıp kabulünüzü bekleyin. umarım tartışmanıza son nokta niteliğindedir =).
kolay gelsin

tekrar soluyorum, burda bi ornek var.okuyun kararı siz verin. Ben ogrenmek istediğimi ogrendim.
2008-05-16 (21:12)
bylent06
Bay
bylent06
Avusturya, Wien
Universität Wien
arkadasim biraz sakin ol, elimizden geldigince yardimci oluyoruz. Kirici olmak yerine Tepkini biraz daha hafiften gösterebilirsin. Bana Viyana Universitesinden gelen mailde yetkili kisiden, Viyana universitesi ikinci ogretimi kabul etmiyo. diger unilere bisey diyemem.
Tepki 2008-05-16 (23:30)
takdogan
Bayan
takdogan
Türkiye, İzmir
Dokuz Eylül Üniversitesi
Bulent06 tepkin sana olmadı ki,

Sen gayet mantıklı cevaplar veriyor, bilgini mantıklı bi sekilde, veya bildiğin cercevede cevaplar yazıyosun ki sağolasın,

Sen simdi, kendini benim yerime koy, Sana soruyorum İ.Ö den basvuru kabul ediliyomu diye, sen diyosun ki, HAYIR, ben ne yaparım eğer senin verdiğin cevabın %100 dogru olduğuna inanırsam basvurmam,

Ama sen bildiğim kadarıyla diye cevap vermiştin ki, bu da benim bu konuda biraz daha arastırma yapabilceğimi gosteriyor,

Buna neden tepkimi gostermiyim ki, Arkadasın dediğininin katıksız dogru olduğunu kabul etsem basvuruda bulunmucam,Ben sizin yerinizde olsam, kesin bilmediğim hiç bi konuda net konusmam, cunku verceğiniz cevaplar direk bizi yonlendiriyor, cunku siz orda okuyosunuz,

Neyse bu konu artık benim tarafımda kapandı,
Eger belirttiğin gibi, kırıcı olduysam, ozur dilemek beni kucultmez,
herkese basarılar
2008-05-17 (14:09)
bylent06
Bay
bylent06
Avusturya, Wien
Universität Wien
tamam arastirma yapacaksin elbette, forumda kim en derse desin hersey dogru bile olsun ben pimpirikli biriyim bende arastirrim. kesin bilmedigimiz seyde konusmayiz zaten, konussak bile "belki, bildigim kadariyla, duyduguma göre..." gibi kelimeleri kullaniriz. bu dedigin i.ö. meselesini adim gibi biliyorum Viyana Uni kaybul etmiyo, Serhat arkadasta adi gibi biliyo ve o da sanirim Tirol-Innsbruck bölgesinde universiteler icin görüsünü bildirdi. bunun neresi yanlis? o zaman en ayrintisina kadar hangi uni hangi bolum okuyacagini belirt ki bizde ona gore yorum yapalim. neyse uzatmaya gerek yok, bencede bu konu kapansin. bundan sonra forumda yazilan yazilara daha bi uzaktan bakarsin senin yararina olur. sanada basarilar diliyorum.
viyana teknik üniversitesi makina mühendilisği 2008-05-17 (15:56)
takdogan
Bayan
takdogan
Türkiye, İzmir
Dokuz Eylül Üniversitesi
Yazdığım tum yazılarda, viyana teknik üniversiesine basvuruda buluncağımı ifade etmiştim,
şimdi gene yazıyorum, Viyana teknik üniversitesi makina mühendisliğine basvurmak istiyorum,

baska univesitelerle ilgilenmiyorum,
zaten bi graz da bide viyana teknikte benim bolumum var sanırım, ama ben viyana teknike basvuracağım,

Şimdi, daha net oldu sanırım,

artı olarak serhat arkasın yazdığı satırları gostermek istersem sana

"merhaba;
yukarida arkadaslarin bahsettigi sekilde ikinci ogretime yerlestirilmis olanlarin ve buna ek olarak acikogretime, meslek yuksek okullarina yerlesmis olanlarin avusturyada ogrenim gorme haklari yoktur"

işte yazdığı cumleler bu, Avusturya kapısını kapatıyo arkadasi, En yetkili makam, tum ulkeye hakim, tum ogrenci hareketlerini biliyo, Sanki Orada YOK varsa baskanı gibi konusuyor,
yani dediğin gibi universitei ismi verip YASAK getirmemiş bu arkadas Gülümsüyor
yenı mezunum benı bılgılendırebılır mısınız? 2008-06-20 (04:00)
büşra kurt
Bayan
büşra kurt
Türkiye, İzmir
Bornova Yunus Emre Anadolu Lisesi
ya ben aslında sızden cok farklı bırsey sormak ıstıyorum.ben yenı mezun oldum. burda ıstedıgım unıversıte yanı ozel unıversıtede ıstedıgım bolumu kazanıp oraya yanı vıyna unıversıtesıne gecmek ıstersem kı bunu ıstıyorum reddedılme sansım var mı. ? lutfen kesın bırseyler yazın ısımı sansa bırkmak ıstemıyorum . bıde bu yurt okul fıyatları ve burslar hakkında bıraz bılgı verebılırmısınız ???? Büşra...
2008-07-16 (11:49)
chagrishim
Bay
chagrishim
Türkiye, Ankara
Yenimahalle Gaziçiftliği L.(Y.D.A.)
kabul şansı %95 ben kabul edılmeyen birini hiç duymadım ama risk hep vardır
Yurtlar 200 den başlar 400e kadar çıkar euro tabi

Sayfa /2Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12

Ücretsiz Kayıt Ol