Mesaj Panosu

Doğan Grubunun Rezilliği‏!!
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /3Birinci SayfaÖnceki Sayfa 123 Sonraki SayfaSon Sayfa

2008-05-15 (11:19)
calilarınkusu
Bayan
calilarınkusu
Türkiye, İstanbul
İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi
mürriyette cumhuriyette bu ş?????hepsi aynı amaçlarıda belli amerikan dostları zamanı gelince" chp = ordu "diyeseçim zamanı yazan böyle diyip basbas bağırırlar ne zamn türkiye ayağa kalkacak olsa bir darbe ortaya çıkaran ardından eski hikaye okumaya başlayan değilmi bunlar ... ama bu sefer anadolu insanı kazanacak
ewt 2008-05-15 (11:57)
pretty women
Bayan
pretty women
Almanya, Heilbronn
Hochschule Heilbronn, Technik, Wirtschaft, Informatik
yuh dicem ama bunlar gibilerini cok gordu bu memleket ne oldular zenginliklerini zenginlik kattilar izin bizim paralarimizla ac yatan cocuklar carken o kodomanlar sirket ustune sirket ev ustune ev daha neler neler bu devleti parcalayacaklar oyle yada boyle
2008-05-16 (16:06)
tosyali37
Bay
tosyali37
Türkiye, Isparta
Süleyman Demirel Üniversitesi
DOGAN GRUBU AÇIKLAMASI ÇOK DOĞRU.ONLARIN NE İLK NEDE SON OLACAK BU SAÇMA HABERLERİ.
YANLIŞ OLAN 1. GAZETENİN ZAMAN OLDUĞU POSTA DEĞİL
2008-05-16 (16:39)
Larya
Bay
Larya
Türkiye, Denizli
Pamukkale Üniversitesi
Suçlanacak birileri varsa oda bizleriz..
.. 2008-05-16 (17:06)
nipus
Bay
nipus
Türkiye, Bursa
gozlerimizi dikip sabah aksam izlediimiz ve gazete yapraklarini hergun cevirdigimizz tabi bunlari yaparkende kimlere hizmet ettiimizin acik bir delili ne denilebilinir ki ..

zaten adamlar acik acik yıllardir yapmakta bu işleri ..

bugun adi bu olmus dunde bir baska haberlerdi ne degişti yine izlenen ve okunan bu adamlar..

tabiki bu adamlarin pardon adam olamazlarrr bunlarr dayatmalarii..

baksaniza gozumuz kulagimizz bunlarda ve bunlarla hareket etmekteyizz..

kime hizmet ediyoruz..

amerika israill sarosun cocuklari ab kimee yada kimlere..

desenize bizde bu destek olduktan sonra kim olursa olsun adamlar dalga gecer gibi istediklerini rahatca yaparlarr..

eee bizlerr uyumaya devam..

dior ya durmak yok sahiden uyanmak yok..!!
2008-05-16 (23:58)
La-Turco
Bay
La-Turco
Almanya, Dortmund
Universität Dortmund
hakanalmanya demiş ki:
bunda bana gföre sasilacak bir sey yok ki. ben zaten hürriyetin siyonist davaya hizmet ettigini ve icten ice Türk milletinden nefret ettigini biliyorum. kendi yazarlari Türkiyede kücük bir azinligini asil oldugunu onlar olmadan cogunlugun anayasayi degistiremeyecegini acik acik söylüyorlar. halka göbegini kasiyan ayak takimi demekten ceknimiyorlar.

darbe icin hertürlü yalan haberi mübah sayan bir anlayisla darbe cephesine cephane tasimayi bir görev bilen hürriyet gazetesi kurlus amacinin istikametinde siyonistlere hizmetten geri durmuyor. ön safta kosturuyor.

yalan haberlrini saymak bitiremeyiz cünkü her gün bir kac tane yalan habere imza atiyor.

fransada dindar insanlarin acik giyinen kizi diri diri yakma hadisesi tam da hürriyet laik bir habrdi. haber tamamen düzmece cikmisti.

hürriyet gazetesi acaba neden hic ergenekon terör cetesinden bahsetmiyor. asil bunu bir arastirmak lazim.
ya heryere darbe darbe yazip duruyon...ya keske bi darbe olsada önce seni atsalar hapsede kurtulsak yaa...
2008-05-17 (01:08)
melya
Bayan
melya
Türkiye, Kahramanmaraş
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi
çünkü onlar ülkeyi bölmeye çalışıyo toprlamaya değil gerçekten de tam bir vatan hainliği ama bunların bu hale gelmesinde bizim de payımız yok mu sizce ben bundan sonra doğan yayın grubunun kanallarını izlemeyeeği sizler de izlemeyin bence kime hizmet ettiklerini göstermişler bir şehit haberini de kullanarak reyting yaptığını zanneden de doğan yayın gurunda çalışan bir spikerdi artık çok oldular.
2008-05-17 (05:21)
segopeko
Bay
segopeko
Türkiye, İstanbul
arkadaslar hemen celallenmeyelim, aydın doğan veya özkök gelip "bu olsun" demediler ya pc basında. grafiker kürttür, bi uyanıklık yapmıstır koymustur ne yani. birinin hatasını genele yaymayın bu hepimizin gazetesinin basına gelebilir bi gün Gülümsüyor

ayrıca ergenekondan bahsetmemesinin nedeni, yargıya intkal etmis bi konuda yorum yapmak şey olduğundan yane, kanunlara uymak da suc allam ya...

ne olrsa olsun seviorm ben gazetemi, bir bekir coskun bir özdemir ince gibisi yok bence. saat bası yazsalar saat bası okurum. yasasın atatürk'ün devrimini devam ettiren nesil, kahrolsun ab ve abd emperyalistleri ve oyunuzu sağcıysanız mhp'ye, solcuysanız chp'ye verin !
2008-05-17 (11:36)
açheliaa
Bayan
açheliaa
Türkiye, İzmir
Buca Gürçeşme Lisesi
sabah sabah sinirlerım tepeme cıktı ! ! ! ! ! ! Çok kızmış Çok kızmış Çok kızmış Çok kızmış hay onların ben o harıtayı o sekılde cızen ellerının................................ ! bence bu kasıtlı olarak yapılmıs bısıy kesınlıkle yanlıslık sonucu olmamıs bılerek yapılmıs ve taraf tutan bır embesıl grup tarafından yapılmıs bır buyuk REZALETTTTTT ! ! ! ! ! ve bunların yaptıgı bu rezıllık karsısında sessız kalınmamalı gereken cezayı onlara vermelı !
2008-05-17 (17:16)
La-Turco
Bay
La-Turco
Almanya, Dortmund
Universität Dortmund
hurriyet bisey yapar millet yazar cizer...basbakan ben BOP un esbaskaniyim der...sus pus...size cok yakisiyor...

/sepultura

Sayfa /3Birinci SayfaÖnceki Sayfa 123 Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol