Mesaj Panosu

tokattan memnun olmayan parmak kaldırsın:)
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /8Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12345 … Sonraki SayfaSon Sayfa

2008-06-30 (10:35)
hevall
Bayan
hevall
Türkiye, Tokat
Gaziosmanpaşa Üniversitesi
Mr. Green Mr. Green
2008-07-03 (11:24)
ayshegül
Bayan
ayshegül
Türkiye, Tokat
bütün parmakları kaldırmış şuna bak yaaaaaaa aaaa ne varki burda anlamadımhep hevalin yüzünden noluyokiiiii şaşırdımm senin yüzünden tokatın adı çıktı sen görürsünn kızımmm hıhhh siz tokata kurban olun varmı böle güzellikkk başka yerdeeeee gidin defolunnnn
2008-07-03 (12:29)
bozo35
Bay
bozo35
Türkiye, Tokat
Şok olmuş doğru söyleyeni dokuz köyden kovdukları gibi tokattan da kovarlar zaten!!! tokatta güzel olarak ne varmış anlamadım.. ev sahipleri öğrenci kovalar, şoförler resmen yaya düşmanı yayayı gören üstüne üstüne sürüyo çıldırmış bunlarrr Gülümsüyor neyse arkadaş güzellik görmemiş anlaşılan Gülümsüyor izmir gibisi var mı beee heyyttt!! Şaka yapıyor
2008-07-03 (13:48)
hevall
Bayan
hevall
Türkiye, Tokat
evettt katılıyorummm yhaaa ayşegülll tokattaaa kalaa kalaaa şaşırmışş yhaaa istanbullll izmiirr varkennn taokattt ne kii yhaa o kimm kii yhaa alllaaa alllaaa ayşegülll bozulmaaa cnm yhaaa arkadaşlarraa ona daa hak vermekkk lazımmmm buralııı sonuçtaaa yhaaa amaa bizzz gerçeklerii yazıncada nedensee bozuluyooo katılıyorummm yha görmemişşş gibiiii bişilerrr
2008-07-03 (15:13)
bozo35
Bay
bozo35
Türkiye, Tokat
Gülüyor ama övülecek bi yanı da yokki tokatın temem onun suçu değil belki tokatın böle olmasının ama en azından övmeyi bıraksın yanii hiç olmazsa bize övmesin dimi amaaa Gülümsüyor bu arada istanbul için de güzel diyolar evettt Şaka yapıyor
2008-07-07 (18:03)
ayshegül
Bayan
ayshegül
Türkiye, Tokat
offf kesin yaaaa alla allaaaa seviyorum lan varmı tokatııı bişimi diyonuzz hııııı duymadımmmm bida söleyinnnn Çok kızmış hevall kızım seni çıkışta bekliyorum okulun arkasına gel tmm seninle muhabbet edelim birazz Çok mutlu arkadaşım sanada gel dicemm yaaa gelemezsin şimdiii sen belki izmire gitmişsindiee ondan yaaaa Gülüyor hadi çikidavnnn bysss
2008-07-07 (22:17)
bozo35
Bay
bozo35
Türkiye, Tokat
offf kesin yaaaa alla allaaaa seviyorum lan varmı tokatııı bişimi diyonuzz hııııı duymadımmmm bida söleyinnnn hevall kızım seni çıkışta bekliyorum okulun arkasına gel tmm seninle muhabbet edelim birazz arkadaşım sanada gel dicemm yaaa gelemezsin şimdiii sen belki izmire gitmişsindiee ondan yaaaa hadi çikidavnnn bysss

zevkler ve renkler tartışılmazmış ama sende de ne renk var ne de zevk be arkadaşım Gülüyor ismini hatırlayamadığım ünlü bir şairin de dediği gibi '' sev bakalım delikanlım sev sevebildiğin kadar'' GülümsüyorGülümsüyor izmire yaz okulu münasebeti sebebiyle henüz gitmiş değilim ama inşallah 20gün sonra bugün ölmez sağ kalırsak izmir'den yazıyor olacağım Gülümsüyor hangi okulunarkasında buluşuyorsunuz bakem siz Gülüyor
slm 2008-07-08 (12:48)
hevall
Bayan
hevall
Türkiye, Tokat
tamamammmm cnmmm yhaa konuşuruzzzz iii yerrrr seçmişssinnnn yhaaa sizz onaa bakmayınnnn dersteee banaaa sizz kurtluyosunuzzz burdaaannn bennn heppp burddaa kaıcamm bidee benii düşününn deyip duruyoo yhaa burda aaa tozz kondurmuyoo anlamadımm neysee cnmm yhaa bunlaııı seninlee konuşucazzz okkk hadiii öptümm bysss k.i.bbb şaşırdımmmm Gülümsüyor
ahmet taha 2008-07-08 (13:13)
ahmettaha
Bay
ahmettaha
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Lefkoşa
Yakın Doğu Üniversitesi
arkadaşlar çok saçmalamışsınız.neymiş tokatı sevmedim etmedim şu,bu.ya kusura bakmayında tokatın sizin sevginize ihtiyacı yokki zaten.mecburen kalıyorlarmış şöyleymişte böyleymiş.sahsen ben sevmediğim bir yerde durmam madem öyle çekin gidin bu kadar basit.dışardan o kadar öğrenci geliyor bunlar gelirken herşey kendi ellerineydi yazmayın o zaman kazanmayın tokatı tokat zorlayıp sizi gelin bana sıkayım sizi birazmı diyor acaba.bu böyleyse bunu bile bile gelmekte zaten ahmaklık olur.o zaman derdiniz nedir hala anlayamadım.
zaten bu insanları anlamaya çalışırsak başarısız oluruz tokattan memnun olmayan parmağını kaldırsın diye açılan bir başlıktan ne olabilirki ya çok komik.sevmiyorsan mecburum deme kaldır parmağını ve çek git tamammı.
2008-07-08 (13:36)
ayshegül
Bayan
ayshegül
Türkiye, Tokat
hevalllı kısımlan ne zaman dedimmben öylee beeee yalancıııııııııı Niyeti kötü sen görürsün bittin sennn bozo35 arkadaşım bizim okulun arkası çok meşhurdurr sakin güzel rahat bi ortam yaniii görsen şaşırırsın izmire gitmeden beklerizz seni benim zevkim renk seçimimde gayet güzel sen izmiri nasıl seviyosann bende burayı seviyorum yani bölee ok hevall bekliyom arkadaa saat 2.30 da bekliyom arkayaaa tmmmmı şekerimm senin ben bi boyunun ölçüsünü alimmm ahmetcim tşkk savun savunn çatlasınlar birazz hıhıhhhhhh

Sayfa /8Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12345 … Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol