Mesaj Panosu

tokattan memnun olmayan parmak kaldırsın:)
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /8Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 23456 … Sonraki SayfaSon Sayfa

2008-07-08 (16:08)
hevall
Bayan
hevall
Türkiye, Tokat
Gaziosmanpaşa Üniversitesi
yhaaa korkmaayınnn bizdeeee bayılmıyoruzzz zatennnnn amaaa mecburuzzzz işteeee zatennn 2,senee sonundaaa bi dahaa aykkk basmamm herhaldeee sizzzz ahmetttahaa senn birazz geçç kaldınn amaa nesee beyenmiosann yazmaasınnn sana yazz diyendee olmadııı tmmm mııı davetiyee falan daaa göndermedikkk ayşegülll tmm cnmmm sattt2,30 arka bahçedee olll tmmm mııı yhaa bi ordaa konuşabilioruzz zatennn demiiii Gülümsüyor
2008-07-08 (16:35)
hevall
Bayan
hevall
Türkiye, Tokat
haaa bu aradaaa seninnnn boyunnnn yettmezzz benimmm ölçümüüü almayaaa bi sandalyeee aldaaa gellll
2008-07-08 (17:14)
bozo35
Bay
bozo35
Türkiye, Tokat
süpersin dileek Çok mutlu bana laf bırakmamışsın... başlık belli tokattan memnun olmayan parmak kaldırsın Çok mutlu nerde tokatı seven varsa laf kalabalığı yapıyorr!! o değil ayşe de ümitleniyor Çok mutlu yaa siz de tokattan memnun olan parmak kaldırsın die bi konu açın da arkadaş toplayın bizim tarafta saf tutmaya çalışmaktan iidir sizin adınıza.. vay bee dile demek ayshee sana siz kurtuluyorsunuz gideceksiniz ben hep bu şehirde tokatta kalacağım burlarda çüriciğim dedi haaaa!!! Gülümsüyor vay beeee ben de gerçek bir tokatlı sanıodum aysheyiii! demekki değilmiş.. baksana buluşmaya çağrıyo gelmiyor bile..
ahmet taha 2008-07-09 (02:07)
ahmettaha
Bay
ahmettaha
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Lefkoşa
Yakın Doğu Üniversitesi
hevall kusura bakmada ben senin lafınla iş yapacak değilim.sizler daha kendinizi tanımlayamamış insanlarsınız.oturun şükredin birkerede ne olur.şuanda belki sizlerin yerinde olmayı sizlerden daha çok hakeden birçok genç var.kimisi maddi açıdan kimisi diğer koşullar nedeniyle şuan olduğunuz yerlere gelemiyorlar.oysa siz bunları akıl dahi edemiyorsunuz.tokatta mecbur kalıyormuşsun git kardeşim tokat sana mecbur değil.tabi sizin hayatınız eğlenmek gezmek tozmak gibi şeylere endeksli olduğundan tokat sizi sıkar.bir kere bir türk olarak türk memleketini beğenmeyenleri hiç anlamam.nasıl milliyetçisiniz siz anlamıyorum.tek kelime yazıklar olsun başka birşey denmez artık.konu tokat şura bura meselesi değil.aslında üzüldüğüm nokta bu düşüncelere sahip insanlar üniversite okursa ne olurki.sonrada derizki ülkemiz neden gelişmiyor.böyle dargörüşlü zihinler olursa gelişmez tabi.madem öyleydi sınava iyi çalışsaydında boğaziçi,odtü yü felan kazansaydın niye tokatı kazandın.burdadamı suç tokatın şimdi.ben kıbrısta her ortamın bulunduğu bir yerde okuyorum şuanda.ama öncelikli işim gezmek eğlenmek değil gelecek için çalışmak eminim burda okusanız burayıda beğenmezdiniz siz.
tokattan memnun olmayan parmak kaldırsın adı altında açılan bir başlık düşüncenin ne olduğunu belli ediyor.herşeye olumsuz açıdan yaklaşıyorsunuz.düşüncen olumsuz birkere zaten sen gibilerindende olumlu bişeler beklemek yaznlış olur.hoş senden umrumda olmayacak olan bir insan olarak bişeyde beklemeyeceğim.sana son olarak şunu söyleyim senin için önemli olan tokatta okumak veya başka bir yerde okumak değildir.sen beğenmediğin tokatta okusanda unutmaki kendin, geliştirip vede iyice yetiştirip çok güzel yerlere gelebilirsin.şunu bunu eleştirmek yerine oturda çalışıp beyin gücüne güç kat.acaba bunu kaç kere yaptın.bence hiç yapmamışsın açtığın başlık söylüyor bunu.
2008-07-09 (03:40)
adjustman
Bay
adjustman
Türkiye, Isparta
Süleyman Demirel Üniversitesi
slm arkadaşım ben ıspartada okuyorum istanbulda oturuyorum fakat tokatlıyım ve memleketimi çok sewiyorum senin bu şekilde konuşmana da üzüldüm walla Üzgün bak şimdi ben de ıspartadan nefret ediyorum ama bunu değil internet ortamında arkadaş ortamımda bile sölemiyorum çünkü aynı ortamda bulunduum insanlardan biri yada bir kaçı ıspartalı olabilir şimdi sana hiç hak wermiyorum demiyorum ama bi düşünsene seni şimdiye kadar hiç tanımamış olan benim sana ne gibi bi zararım dokunmuş olabilirki, yani benim günahım ne? Üzgün umarım sana derdimi annatabilmişimdir. nese amacım seni beni kırdıın gibi kırmak diildi sadece söliim istedim hadi kib umarım memleketimle yıldızın barışır Göz kırpıyor
2008-07-09 (09:05)
hevall
Bayan
hevall
Türkiye, Tokat
yhaaa sorunnn sadceee burasıı olsaa yinee neyseee amaa çevereeee kötüüü yhaaa iğrenççç işteeee tmmm mııı sevmiyoruzzz dahasıı daaa yokkkk zorunaaannamııı gidiiiyooo adjustmannn buraylaa yıldızımın barışacnıdaa hiçç sanmıyorummm ve bunu daa çekinmedennn her defasındaaa sölüyorummm kiii benimmm arkadaşş çevreminnn çoğunun tokat olamsına rağmenn onlardaa sevmiyolarrr hattaa bazılarııı demetttt bu lafımm sanaa benn buralıı değilmmm bileee diyolarrr eee öleseee bennn her lafıı söylemektee özgürümmm kiii söylütorumm daaa zatennnnnnnnnnnnnnnnnnn Niyeti kötü
2008-07-09 (12:20)
shok sheker shey
Bayan
shok sheker shey
Türkiye, Tokat
qanqa bn arkandayım bnmde alışmam zor oldu ama merak etme girioruzz işte az kaldı kurtuluoruz bu lanetli yerden ohhh gidip tatil yapıp kendimize gelelimm kalllll geldii burdaa kötü demiorumm insanları birass kötüü amaaa ortam yoqq bura da böleeee madem geldikk ortam bize deil biz ortama ayak uydurcazz hewalcımmmm çoq sıkma kendini ok hem bizz hepberaberken sıkılıo muyuzz eğlenioruz bile bazen demi hadi öptm cnm seni bu arada öbürrr qanqam demetidee çoq çoq öptmm bysssssssss Göz kırpıyor Göz kırpıyor Göz kırpıyor Göz kırpıyor
2008-07-09 (14:00)
hevall
Bayan
hevall
Türkiye, Tokat
evetttt cnmmm yhaaa eliffff haklııısnnn eğeleniyoruzzz falannn amaa işteeee bazennnn bölleee hatırlaydıkkçaaa kötüüü oluyorumm işteeeeee amannnn yhaaa dediğinnn gibiii biii şekillldee vakittt geçiricezzz işte öle bölee nese cnm yha bendee öptümmmmm Gülümsüyor
2008-07-09 (14:06)
ayshegül
Bayan
ayshegül
Türkiye, Tokat
Çok mutlu kabullendin sonunda burdan kurtuluş olmayacağınıı dimiiiii ohhh olsun sana kim dedi istanbullardan kalkıpda buraya geldiyeee nası oluyomuşşşş nesee cnm üzülmeee 1 sene yada 2 senen kaldıı belkide daha fazla alışsan iyi edersinn hani okulun uzucak ya ondan dedimmm şekerimm Çok mutlu
2008-07-09 (14:12)
birdamla18
Bayan
birdamla18
Türkiye, İstanbul
Avcılar Lisesi
iice arastırdıktan sonra orayı tercih etseydin sende güzelim

Sayfa /8Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 23456 … Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol