tayyibin alnindan öperdim

...derdim ki sen büyük adamsin 3 kurusluk dünyada öteki dünyaya mal götüremeyecegimizi anladigin icin tüm ülkeyi sativerdin yabancilara...oysaki biz seni anlamadik derdim bak sen hakli ciktin yabancilar götüremeyecek aldiklarini öteki dünyaya

...bu arada bide erken secim isterdim ki ölmeden milletimin ne kadar akilli oldugunu tekrar göreyim...akp yüzde 80 in altina düserse walla olmaz kurtarmaz yani
BU MİLLET İMF' YE REST ÇEKEN, 6 AYDA EKONOMİYİ DÜZLÜĞE ÇIKARAN, 11 AYDA DENK BÜTÇEYİ GERÇEKLEŞTİREN, KENDİ KAYNAKLARINI KULLANAN , AMERİKA VE İSRAİLİ ADETA YOK SAYAN, ÜLKENİN HER TARAFINI FABRİKA AĞLARI İLE DONATAN, FAKİRE FUKARAYA, ACİZE İHTİYARA VE MUHTARLARA VARANA KADAR MAAŞ BAĞLAYAN,AVRUPA , AMERİKA,RUSYA VE AFRİKA BİRLİĞİNE KARŞI BLOK OLUŞTURMAK İÇİN D-8 GİBİ BİR PROJEYE İMZA ATAN , MEMURA , ÇİFTÇİYE, ASKERE BU ZAMANA KADAR KİMSENİN YAPAMADIĞI VE BELKİ DÜNYA SONUNA KADAR DA YAPAMAYACAĞI %100 VE %150 ( bugün yapılan maaş zammı % 4)MAAŞ ZAMMINI YAPAN , ÜNLÜ LEOPAR TANKININ VE GÜMÜŞ MOTORUNUN veYÜZDE YÜZ YERLİ MALI "DEVRİM" MARKALI TÜRK OTOMOBİLİN MUCİDİ, KIBRISA ÇIKARTMA YAPAN VE DÜŞMANI ORDAN PÜSKÜRTEN ÜLKE VE VATANA MİLETE HİZMET İÇİN ANCAK 46 YAŞINDA EVLENMEYE VAKTİ OLAN TÜRKİYENİN EN GENÇ PROFOSÖR ÜNVANINA SAHİP ,PROF.DR. NECMETTİN ERBAKA'NIN KIYMETİNİ BİLEMEDİĞİ MÜDDETÇE , O'NU BUNCA BAŞARILARI VARKEN İRTİCACI DEYİP ÜLKEMİZİ EMPERYALİST GÜÇLERİN ,İMF NİN OYUNCAĞI HALİNE GETİREN İLERİYİ GÖREMEYEN KÖR GÖZLER OLDUĞU MÜDDETÇE BİZLER LAYIKI İLE YÖNETİLEMEYİZ BUNU UNUTMA.
BU ARADA ŞU ANKİ HÜKÜMET EN AZINDAN BİR ÖNCEKİNDEN İYİDİR.BAŞKA KİMSEYİ GÖREMİYORUM BUNLAR KADAR YETENEKLİ OLSUN.. ÇÜNKÜ GÖRDÜK BUNDAN ÖNCEKİ HÜKÜMETİ DE O GÜNLERİ DE..