BEY LER LUTFEN YETER ARTIK
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 3
123 Sonraki SayfaSon Sayfa

BEY LER LUTFEN YETER ARTIK 2008-05-16 (13:07)
Eda Soysal (açheliaa)
Eda Soysal (açheliaa)
bir cok yerde yazıldıgına ve arastırıldıgına göre bazı erkeklerın eskı caglardan berı yaptıgı bır davranıs var ! .karsı cınsı elestırmek asagılamak. ! öncelerden bır dergıde de bununla ılgıllı aynen şöyle yazmıstı.tıpkı zencı beyaz ayrımı yapılıp beyazların zencılerden kendını hep farklı görup davranması gıbı kadınlar da ayrı ırk görulup klişe dusuncelere ıncıtılmelere maruz kalmıslardır. yıne bır psıkologun dedıgıne göre bazı erkeklerde asagılık kompleksı oldugu ıcın bayanların hakkında ıyı seyler söylenmesını basarılı olmasını kendılerınden daha ıyı yönlerının ört bas edılıp asla kendılerınden daha ıyı olmamasını ıster o nedenle bayanlar hakkında ıncıtıcı tavırlarda bulunurlar. oysakı onlar kadınların bazı davranıslarını tutumlarını elestırırken,bayanlar neden onların kendılerını elestırdıgı kadar kendılerı haklı olarak tecavuz tacız işkence şiddet her tartısmada ne dıyecegını bulamayınca ahlaksız kelımeler bel altına lafı vurup bayanı o sekılde yıldıracagını zannetmeler.bunları neden bayanlar onların bayanları elestrıdıgı kadar cok elestırmıyor.demıstır. ! yıne yaklasık 1 bucuk sene önce televızyonlarda cınayet dosyalarını ınceledıgımızde katıl erkeklerın sayısı katıl bayanların sayısına oranla cok daha fazla olduıgu söylenmıstır bunun sebebı de kadınların dogurganlık özellıgı oldugu ıcın bır can ı dunyaya getırmenın ne kadar emek gerektırdıgını bıldıklerı ıcın erkeklere kıyasla daha az cınayet ısledıklerını söylemıslerdı VE YINE BIR BASKA PSIKOLOG BIR INTERNET SITESINDEKI YAZISINDA ŞÖYLE DEMISTIR'' BAZI ERKEKLER EGEMENLIK KURMAK ICIN BAYANA SIDDET ISKENCE TECAVUZ UYGULUYOR BUNU NORMAL KARSILIYOR NEDEN YAPTIGINI SORAN OLUNCADA O SEYLERI YAPTIGI BAYANI BU KONUDA SUCLUYOR ! KENDISI BIR HALT ETTIGINDE YASAK ILISKI VS YASADIGINDA ERKEKLIGININ ARKASINA SIGINIYOR AMA BAYAN YAPSIN KIYAMETI KOPARIYOR OYSAKI O ERKEK KENDISI DE BILIYOR KENDI DE YAPSA BAYAN DA YAPSA AYNI DERECEDE SUC TUR YAPILAN EEGR KENDINE NORMALSE BERABER OLDUGU BAYANIN YAPMASI DA NORMALDIR. O KISI BUNU FARKEDIYOR AMA MALESEF KENDISINE ITIRAF EDEMIYOR ! DEMISTIR HERSEY BIR YANA TUM BU INSANLARIN SÖYLEDIGI SEYLER BIR YANA ! SÖYLER MISINIZ NEDIR BU BAYANLARI ASAGILAMA ISTEGI ! ACABA BIZ BAYANLARIN BILMEDIGI BISIY MI VAR ACABA BAYAN OLMAK UTANC VERICI ASAGILIK BIR SEY DE BIZ MI BUNU ÖGRENEMEMISIZ BIZ ACABA COK MU YANILIYORUZ BAYAN OLMANIN GUZEL BIRSEY OLDUGU DUSUNCESINDE. ! BAYAN OLMANIN ADETA BIR GURUR VERICI BISIY OLDUGU KONUSUNDA GERCEKTEN BUYUK YANILGIYA MI DUSMUSUZ Şaşkın: FORUMDA KAÇ TANE KIZ TOPLASAN KAÇ TANE ERKEKLERLE ILGILI KONU ACIYOR VE ERKEKLER ACABA KAC KONU ACIYOR BUNU KARSILASTIRIRSANIZ RAKAM OLARAK NE DEMEK ISTEDGIMI ANLARSINIZ ! ! . KIZLAR ISTESE HER GUN 24 SAAT ERKEKLERIN HATALARINI ANLATIRLAR DALGA GECERLER.ELESTIRIR SITEM EDERLER. AMA KIZLAR KENDILERINI SAVUNUYORLAR. ERKEKLERLE ILGILI KONU ACILDIGINDA YA DA AGIR LAF EDILDIGINDE USTLERINE BU KADAR GITMEYELIM DIYEN KAC KIZA RASTLADIM ! AMA KAC ERKEK DIYOR KIZLARIN USTUNE GITMEYELIM BIZ ONLARDAN COK MU YUKARDAYIZ,AKSINE BIZIMDE ONLARDAN EKSIK YÖNLERIMIZ VAR,ONLAR ASAGILANACAK VE INCITILECEK VARLIKLAR DEGIL AKSINE ONLARI ÖVEN ONLARIN DEGERINI AZ DA OLSA BILDIGIMIZI ÖNE SUREN KONULAR YAZILAR NEDEN YOK DIYE SORUYORLAR MI KENDILERINE ! KENDI EKSIKLIKLERINI KAPATMAK ICIN MI BU YOLA BASVURUYORLAR Şaşkın: ! Çok kızmışÖZEL HAYATINDA IKI BAYANLA SORUN YASAYIP BURADA BÖYLE KONULAR ACMANIN HICBIR FAYDASI YOKTUR ! BAYANLARDAN BU KADAR NEFRET EDIYORSAN SOYUTLA HAYATINDAN KADINLARI. HERYERDE HER CESIT İNSAN MEVCUT SEN DE O RAHATSIZ OLDUGUN DAVRANISI SERGILEMEYEN BIR İNSAN BULANA KADAR KIMSEYI HAYATINA SOKMA.YOK YINE DE OLMADI DIYORSAN CINSEL TERCIHINI DE DEGISTIREBILRISIN.KISILIGI OTURMUS BIR ERKEK VE ÖZEL HAYATINDA DUZENINI KURMUS BIR ERKEK HIC BÖYLE BAYANLARLA ILGILI KONULAR ACIYOR MU SÖYLER MISINIZ BANA!!!!!!!! HERSEY BIR YANA BUNLAR COK KOMIK VE YANLIS.ERKEGIN DE BAYANIN DA ONUR VERICI ÖZELLIKLERI VAR VE IKI TARAFINDA USTUN YONLERI VAR.VE KUSUR HER ALLAH KULUNDA VAR
!!!!! 2008-05-16 (14:37)
COK HAKLISIN TEBRIK EDERIM ALLAH RAZI OLSUN !
2008-05-16 (15:00)
Mind Freak (deduction)
Mind Freak (deduction)
son cümleni çok beğendim...karşımızdakine kız erkek diye değil İNSAN olarak bakalım....herbirimizin çok üstün özellikleri var ben öyle düşünüyorum her insanın çok iyi yapabildiği birşey var kimisi çok güzel kimisi çok çirkin kimisi kızgın güleç samimi vs ama birey olarak kesinlikle kendine özgüçok güzel yapabildiği birşey var.....eleştirmek için eleştirmeyelim karşımızdakini yada tanımadan...çok komik ama ilkokuldayken yakalamacılık oynarken bile kız erkek ayrı guruplarda olurdu =)) erkek ve kızlarda karşı karşıya hepbir laf dalaşı ama büyüyüp liseye üniversiteye geldiğimizde erkek ve kızlık ortadan kalkıyor erkeklerin çok samimi kız arkadaşları , kızların çok samimi sırdaşları erkekler olabiliyor bunu yapabilen insanlar bence yeterli olgunluğa erişmiş insanlar diye düşünüyorum...birbirimizi sevelim... karşımızdakine birey gözüyle bakalım...mutlu olalımmmm...=)
2008-05-16 (15:15)
Büşra Mirza (sahil18)
Büşra Mirza (sahil18)
ilk önce yüreğine emeğine sağlık...herkesin aileden gördüklerine bağlı bu gibi seyler her erkek böle yapmaz kadının yücelten erkeklerde cok ama biz insnalar güzel seylerden cok nerde kötü olumsuz sey var onu ön plana cıkarıyorus...bu siddet tecavüz gibi seyler anca medeniyet,görgü,eğitim görmemiş kişilerde daha cok diye düşünüyorum...hee eğer derseniz ki eğitimli bi insanda yapıyo ama büyük bi coğunluğun bunu yaptığına inanamıyorum...gerci böle insanlığa sığmıcak seyleri yapanların ya gercekten psikolojik sorunları var,ya da gecmişlerinde yasadıklarınn derin izlerini tasıyolar...bi bayana el kaldrmak ne demek bayanlar olmasa erkeklerin kolu kanadı kırılırr...bayanların kıymetini bilinn...size verdikleri değerin daha fazlasını sizlerde onlara gösterin
2008-05-16 (15:43)
Ferhat İkiz (wellboy)
Ferhat İkiz (wellboy)
deduction demiş ki:
son cümleni çok beğendim...karşımızdakine kız erkek diye değil İNSAN olarak bakalım....herbirimizin çok üstün özellikleri var ben öyle düşünüyorum her insanın çok iyi yapabildiği birşey var kimisi çok güzel kimisi çok çirkin kimisi kızgın güleç samimi vs ama birey olarak kesinlikle kendine özgüçok güzel yapabildiği birşey var.....eleştirmek için eleştirmeyelim karşımızdakini yada tanımadan...çok komik ama ilkokuldayken yakalamacılık oynarken bile kız erkek ayrı guruplarda olurdu =)) erkek ve kızlarda karşı karşıya hepbir laf dalaşı ama büyüyüp liseye üniversiteye geldiğimizde erkek ve kızlık ortadan kalkıyor erkeklerin çok samimi kız arkadaşları , kızların çok samimi sırdaşları erkekler olabiliyor bunu yapabilen insanlar bence yeterli olgunluğa erişmiş insanlar diye düşünüyorum...birbirimizi sevelim... karşımızdakine birey gözüyle bakalım...mutlu olalımmmm...=)
deduc beğendiyse doğrudur Gözlerini yuvarlıyor Göz kırpıyor
2008-05-16 (19:14)
Jig Saw (jigsaw)
Jig Saw (jigsaw)
gerçektende kadinlara karsi yazilan konulardan gina gelmisti zaten yarisi kilitli insallah dierlerinin de basina gelir ayni sey... Çok kızmış
bu konuda erkeklere destek olanlar bile var Çok kızmış

valla boyle konular pek moda olduydu iyiki açmisin
bende o konular altina yorum bile yazmak istememistim
senin konu ii gitti Göz kırpıyor
saol cnm o kadar ugrasmissin ama degmis !

açheliaa demiş ki:
! .karsı cınsı elestırmek asagılamak. !
açheliaa demiş ki:
FORUMDA KAÇ TANE KIZ TOPLASAN KAÇ TANE ERKEKLERLE ILGILI KONU ACIYOR VE ERKEKLER ACABA KAC KONU ACIYOR BUNU KARSILASTIRIRSANIZ RAKAM OLARAK NE DEMEK ISTEDGIMI ANLARSINIZ ! ! . KIZLAR ISTESE HER GUN 24 SAAT ERKEKLERIN HATALARINI ANLATIRLAR DALGA GECERLER.ELESTIRIR SITEM EDERLER. AMA KIZLAR KENDILERINI SAVUNUYORLAR. ERKEKLERLE ILGILI KONU ACILDIGINDA YA DA AGIR LAF EDILDIGINDE USTLERINE BU KADAR GITMEYELIM DIYEN KAC KIZA RASTLADIM !
2008-05-16 (21:18)
Haluk Öztürk (haluk81)
Haluk Öztürk (haluk81)
bence gerçekten haklisiniz bayanlar..tam destek...
2008-05-16 (22:40)
Sau Ron (llSaUroNll)
Sau Ron (llSaUroNll)
çok güzel bi yazı arkadaşım tamamen haklısın Göz kırpıyor .
2008-05-16 (22:46)
Sdfg Fgdhg (sirseriboy)
Sdfg Fgdhg (sirseriboy)
edit R5
2008-05-17 (06:20)
Tekin Gül (segopeko)
Tekin Gül (segopeko)
Bunlar nası psikolog ya yoldan geçen bi kızı dürtsen ondanda böyle şeyler duyarsın.

Erkekler özellikle kızları mı eleştiriyor? Böyle bişey yok. İsteyen istediğini eleştirir arkadaşım, sonuçta senin de eleştiri özgürlüğün var, haklıysan sen de eleştirirsin, hatta morartırsın adamı, olur biter. Yok eğer haksızsan, zaten eleştirilmeyi haketmişsindir. Yok haklı olduğun halde sürekli eleştiri alıyorsan, o zaman derdini anlatamamısındır bu kadar basit.

Hem erkekler, aynı kadınlar gibi, yani insan gibi, kendi görüsüne sahip olmayan herkese elestiri yoneltirler. Algıda seçicilik yapıp, bu eleştirilerin topyekun kadınlar üzerine geldiğini sanmak da ayrı bir kompleks herhalde.

Katil erkeklerin sayısı, katil bayanların sayısından yüksektir. Çünkü erkek, kadından "her konuda" daha aktiftir. Biliyomusunuz, başarılı erkeklerin sayısı da kadınların sayısından yüksektir; çünkü erkek daha aktiftir. Kadınlar istatistik olarak aşağıda kalmaya mahkumdur, çünkü fizyolojik ve psikolojik özellikleri dolayısıyla rekabete erkeklerden daha az meyillidirler. "No action" insanıdırlar. Ortalama insandırlar. Dünyanın en zekileri ve en aptalları, daima erkekler arasından çıkmıştır. Kadınlar ise sürekli ortaşekerdedir.

Öte yandan zamansız dişilik duygularıyla orasını burasını olmadık yerde açıp sora neden laf atılıyor diye yakınan kadın, evden çıkarken son bi kez boy aynasına bakıp kendine "çok güzelsin canım" dediği anda zaten laf atılmayı göze almıştır. Kıcı göze sokmak için daracık pantolonlar giyen, derin dekolte bluzlarla, sıfır derece soğukta minimalizma gönül verdiklerini gösteren minicik eteklerle, yüzde bi ton makyajla sokağa çıkan kadın, bir kere herkesten önce kendisini mal olarak görmüştür.

Tüm bunlardan sora "iyi de erkeğin hic mi sucu yok" dalgasına getirmeyin konuyu, tabii ki var, ama erkeğe bu bahaneyi veren de kadının işbilmezliği, belki saflığıdır.

"KIZLAR ISTESE HER GUN 24 SAAT ERKEKLERIN HATALARINI ANLATIRLAR DALGA GECERLER.ELESTIRIR SITEM EDERLER."

Demekki onlar, senin kadr bu sorunu buyuk gormuorlar, delidir ne yapsa yeridir misali cevap vermedikce tepkinin de kısırlaşacağını biliorlar demekki. Sen cevap verdikce adamın istediğini elde etmesine , senle muhabbeti kurmasına olanak tanıyorsun. Bizim ülkede işler böyle yürüyo, kapalı bi toplum olduumuz için, birbirimizi aşağılayarak seviyoruz. Keşke Silvio berlusconi gibi "bugün çok güzelsiniz" desek de birine, o da hemen verse :p . Ama bizim ülkede, kültürel ve ahlaki değerler, sorumsuzlukla birlestiğinde erkek kızı, kız da erkeği sevilecek değil, sataşılacak cins olarak goruyor. Ben sahsen bole bi şeye bulasmıyorum, ayrıca achelia biliyorum ki bunu bana yazdın, kabullen artık guzelim, yürümedi iliski, bitirdik, yani her iliski sonsuza dek surecek değil ya, uyuşmadık ve arkadas listten çıkardım yani... Artık gerceklerle yuzlesmelisin diye dsünüyorum. Bilmiyorum. Tarafsız
Sayfa / 3
123 Sonraki SayfaSon Sayfa