Bunlar nası psikolog ya yoldan geçen bi kızı dürtsen ondanda böyle şeyler duyarsın.
Erkekler özellikle kızları mı eleştiriyor? Böyle bişey yok. İsteyen istediğini eleştirir arkadaşım, sonuçta senin de eleştiri özgürlüğün var, haklıysan sen de eleştirirsin, hatta morartırsın adamı, olur biter. Yok eğer haksızsan, zaten eleştirilmeyi haketmişsindir. Yok haklı olduğun halde sürekli eleştiri alıyorsan, o zaman derdini anlatamamısındır bu kadar basit.
Hem erkekler, aynı kadınlar gibi, yani insan gibi, kendi görüsüne sahip olmayan herkese elestiri yoneltirler. Algıda seçicilik yapıp, bu eleştirilerin topyekun kadınlar üzerine geldiğini sanmak da ayrı bir kompleks herhalde.
Katil erkeklerin sayısı, katil bayanların sayısından yüksektir. Çünkü erkek, kadından "her konuda" daha aktiftir. Biliyomusunuz, başarılı erkeklerin sayısı da kadınların sayısından yüksektir; çünkü erkek daha aktiftir. Kadınlar istatistik olarak aşağıda kalmaya mahkumdur, çünkü fizyolojik ve psikolojik özellikleri dolayısıyla rekabete erkeklerden daha az meyillidirler. "No action" insanıdırlar. Ortalama insandırlar. Dünyanın en zekileri ve en aptalları, daima erkekler arasından çıkmıştır. Kadınlar ise sürekli ortaşekerdedir.
Öte yandan zamansız dişilik duygularıyla orasını burasını olmadık yerde açıp sora neden laf atılıyor diye yakınan kadın, evden çıkarken son bi kez boy aynasına bakıp kendine "çok güzelsin canım" dediği anda zaten laf atılmayı göze almıştır. Kıcı göze sokmak için daracık pantolonlar giyen, derin dekolte bluzlarla, sıfır derece soğukta minimalizma gönül verdiklerini gösteren minicik eteklerle, yüzde bi ton makyajla sokağa çıkan kadın, bir kere herkesten önce kendisini mal olarak görmüştür.
Tüm bunlardan sora "iyi de erkeğin hic mi sucu yok" dalgasına getirmeyin konuyu, tabii ki var, ama erkeğe bu bahaneyi veren de kadının işbilmezliği, belki saflığıdır.
"KIZLAR ISTESE HER GUN 24 SAAT ERKEKLERIN HATALARINI ANLATIRLAR DALGA GECERLER.ELESTIRIR SITEM EDERLER."
Demekki onlar, senin kadr bu sorunu buyuk gormuorlar, delidir ne yapsa yeridir misali cevap vermedikce tepkinin de kısırlaşacağını biliorlar demekki. Sen cevap verdikce adamın istediğini elde etmesine , senle muhabbeti kurmasına olanak tanıyorsun. Bizim ülkede işler böyle yürüyo, kapalı bi toplum olduumuz için, birbirimizi aşağılayarak seviyoruz. Keşke Silvio berlusconi gibi "bugün çok güzelsiniz" desek de birine, o da hemen verse :p . Ama bizim ülkede, kültürel ve ahlaki değerler, sorumsuzlukla birlestiğinde erkek kızı, kız da erkeği sevilecek değil, sataşılacak cins olarak goruyor. Ben sahsen bole bi şeye bulasmıyorum, ayrıca achelia biliyorum ki bunu bana yazdın, kabullen artık guzelim, yürümedi iliski, bitirdik, yani her iliski sonsuza dek surecek değil ya, uyuşmadık ve arkadas listten çıkardım yani... Artık gerceklerle yuzlesmelisin diye dsünüyorum. Bilmiyorum.