takdogan
Türkiye, İzmir
Dokuz Eylül Üniversitesi
Bana gonderilen mesajı benim gibi, İkinci Öğretim okuyan veya kazanan arkadaslar için yazıyorum...
Kabul alamayan tek bir ornek ben bulamadım. En azından basvurunuzu yapın, reddolursa kaybetceğiniz bi sey yok, Fakat sonra basvurmayıp ta ya basvursaydım, kabul edilirmiydi acaba deyip pisman olmayın, Burda olumsuz konusan arkadasların yazılarına da itibar etmeyin, Ornek isteyin....Tıpkı alttaki alıntı gibi
merhaba,
ben bu konuda birşey söylüyorsan kesinlike %100 doğrudur gibi bir iddam yok, ancak bildiğim ve gördüğüm kdarıyla yanıtlamaya çalışayım sorunuzu;
öncelikle bende teknik üniversite öğrencisiyim burada ve yakı bir arkadaşım aynı sizin durumunuzdaydı (kocaeli makina müh. i.ö.) ve şu anda burada okuluna devam ediyor. yani benim gördüğüm bu.duyduğum ise ; kesinlikle ikinci öğretim olduğu için red alan birisini duymadım bilakis türkiye de ikinci öğretim okurken şu anda burada olan birçok kişi tanıyorum. bence siz etrafınıza kulak asmayın ve başvurunuzu biran önce yapıp kabulünüzü bekleyin. umarım tartışmanıza son nokta niteliğindedir =).
kolay gelsin
1 defa değiştirildi
En Son: 2008-05-19 11:37:51
bylent06
Avusturya, Wien
Universität Wien
takdogan demiş ki:
Bana gonderilen mesajı benim gibi, İkinci Öğretim okuyan veya kazanan arkadaslar için yazıyorum...
Kabul alamayan tek bir ornek ben bulamadım. En azından basvurunuzu yapın, reddolursa kaybetceğiniz bi sey yok, Fakat sonra basvurmayıp ta ya basvursaydım, kabul edilirmiydi acaba deyip pisman olmayın, Burda olumsuz konusan arkadasların yazılarına da itibar etmeyin, Ornek isteyin....Tıpkı alttaki alıntı gibi
merhaba,
ben bu konuda birşey söylüyorsan kesinlike %100 doğrudur gibi bir iddam yok, ancak bildiğim ve gördüğüm kdarıyla yanıtlamaya çalışayım sorunuzu;
öncelikle bende teknik üniversite öğrencisiyim burada ve yakı bir arkadaşım aynı sizin durumunuzdaydı (kocaeli makina müh. i.ö.) ve şu anda burada okuluna devam ediyor. yani benim gördüğüm bu.duyduğum ise ; kesinlikle ikinci öğretim olduğu için red alan birisini duymadım bilakis türkiye de ikinci öğretim okurken şu anda burada olan birçok kişi tanıyorum. bence siz etrafınıza kulak asmayın ve başvurunuzu biran önce yapıp kabulünüzü bekleyin. umarım tartışmanıza son nokta niteliğindedir =).
kolay gelsin
Viyana Universitesi Ikinci Ögretimi kabul etmemektedir.... ayrica bu arkadasinda biraz agir konusmus. biz ne bi danisman kurumuyuz ne de para karsiligi bu isi yapiyoruz. Forumdan sorulan sorulara bilgilerimiz dogrultusunda cevap veriyoruz. Isteyen inanir isteyen inanmaz isteyende güvenmez. az önce yazdikalrini okudum, bu sekil tavrini bizlere karsi degil ancak para karsiligi yaptirdigin kisilere karsi kullanabilirsin.
1 defa değiştirildi
En Son: 2008-05-16 21:16:28
serhatbey22
Avusturya, Tirol
Leopold-Franzens-Universität Innsbruck, Innsbruck
bu kadar uzun zamandir bu forumda yaziyorum. bir cok arkadasa sorulari konusunda sorunlari konusunda elimden geldigi kadari ile yardimci olmaya calistim, keza bu forumdaki diger arkadaslar da bu noktada ellerinden geleni yapmislardir. bu zamana kadar bu forumda bu kadar ANLAMA YETILERINDEN YOKSUN bir arkadas ile karsilasmadim. Biz burda kimseye ne cevap vermek zorundayiz, ne de hesap vermek zorundayiz. eger begenmiyorsan, buradaki cevaplardan tatmin olmadiysan DANISMANLIK SIRKETLERINE GITMENI oneriyorum. Biraz zahmet edip Forum daki bilgileri arastirmis olsaydin ikinci ogretim oldugu icin kabul alamamis kisilerin yazdiklari mesajlari okuyabilirdin. Ayrica kabul verip vermeme konusunda (genel kurallar olsa dahi) memurlarin elinde olan yetkiler var. bazi memurlar bu yetkileri daha az kullanir bazilari ise sonuna kadar kullanir. senin bahsettigin SAHTEKARLIK olayinida ayrica yeniden yazmak istiyorum. yani cikarlarin icin belgelerin uzerinde Verileri Degistirmeyi kendin onermistin ? bende bunun her hukuk ulkesinde oldugu gibi avusturyadada suc oldugunu soylemistim. sanirim bunada katilmayacak degilsin. ama ANLAMA SORUNUNUN hala da devam edecegini dusunuyorum...
1 defa değiştirildi
En Son: 2008-05-17 19:43:57