Mesaj Panosu

KAHRAMAN TÜRK KADINI
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /3Birinci SayfaÖnceki Sayfa 123 Sonraki SayfaSon Sayfa

2008-05-17 (18:28)
açheliaa
Bayan
açheliaa
Türkiye, İzmir
Buca Gürçeşme Lisesi
denqesiz demiş ki:
evet gercekten super birşey yazmşsn ama şimdilerde oyleleri kalmadı...

GUERİLLA(
malesefkı gunumuzde bayan ve erkeklerde vatan haını olanlar cogaldı eskısını tarıhını unutanlar bu ulkeyı nasıl kurdugumuzu unutanlar nankörler cogaldı benım de bu konuyu acarken amacım, unuttuklaırmız degerlerı hatırlamamız hep beraber ! ama herseye ragmen o nankörler gıbı olmayıp emınım kı vatanı ıcın canını verecek asil Türkıye kızı ve erkegı her zaman olacaktır...ilgin için tesekkurler
2008-05-17 (18:35)
agersaver
Bay
agersaver
Türkiye, Eskişehir
Anadolu Üniversitesi
ben teşekkür ederim açeliaa sitede birkaç kişinin yazısını takip ediyorum bunlardan biri sizsiniz birde venom var onunda yorumları güzel bazen çok uzatsada üstünlüğü ele geçirmek için yinede güzel.
2008-05-17 (18:40)
açheliaa
Bayan
açheliaa
Türkiye, İzmir
Buca Gürçeşme Lisesi
agersaver demiş ki:
ben teşekkür ederim açeliaa sitede birkaç kişinin yazısını takip ediyorum bunlardan biri sizsiniz birde venom var onunda yorumları güzel bazen çok uzatsada üstünlüğü ele geçirmek için yinede güzel.
ahh sorma yaa bazen venomscorpıon ile gece nın 1 ınden 3 une kadar tartısırız sonunda orta yolu bulup ohh be derız ıkımızde yoruluruz en sonunda Gülüyor neler cekıyor elımden bır bılsen Gülüyor
2008-05-17 (18:50)
agersaver
Bay
agersaver
Türkiye, Eskişehir
Anadolu Üniversitesi
ben akşamları girmediğimden canlı şahit olamıyorum elimden geldiğince okumaya çalışıyorum bu ara bir tarihçi ile çarpışıyo sonu ne olur merak diyorum venom maçı alacak gibi gözüküyo umarım penaltılara kalmazlar işi şansa kalır .
2008-05-17 (23:18)
agoragor
Bayan
agoragor
Türkiye, Tokat
Gaziosmanpaşa Üniversitesi
tek kelimeyle süper arkadfaşımm vallla ellerine ve emeğine sağlık yaaa hakaten güzell vallla şimdi böle olsaa kim giderkiii Üzgün
2008-05-18 (18:47)
kangal58
Bay
kangal58
Türkiye, Kayseri
Erciyes Üniversitesi
eda eline sağlık güzel konu olmuş sonunda sulandırmazlar ise bilion millet rahat duramıyo hemmen bi espri yapacakları tutuyo umarım bu konuda o konular gibi kaynamaz paylaşım için teşekkürler Soğukkanlı Soğukkanlı
Yine Güzel Bir Paylaşım 2008-05-18 (19:38)
venomscorpion
Bay
venomscorpion
Türkiye, Amasya
Amasya Üniversitesi
venomscorpion demiş ki:
" Türk kadınlarının en büyük süsü Türk oluşlarıdır. Onlar süslenmek için elmas veya zümrüt takınmıyorlar, aksine üzerlerinde taşıdıkları o taşları süslemiş ve kıymetlendirmiş oluyorlar. Çünkü her Türk kadını canlı bir inci ve paha biçilmez bir pırlantadır."
( Lady Mary Wortley Montagu / İngiliz Aristokrat Yazar )

Bir uygarlığın seviyesini ölçmek isterseniz, derhal kadının hayat şartlarına bakın.
STUART MILL

Kadınlara büyük saygı duyan ve onları herşeyin üstünde tutan erkekler, kadınlar arasında popüler olmayı nadiren başarabilirler. J.ADDISON

En mükemmel kadın, çocuklarına babalarının yokluğunda baba olabilecek kadındır. GOETHE

İyi bir kadın bir erkeği etkiler, zeki bir kadın onda ilgi uyandırır, güzel bir kadın büyüler, anlayışlı bir kadın ise ona sahip olur. HELEN ROWLAND

Onlar bizim analarımız, bacılarımız, eşlerimiz, bizim diğer yarımız. Onları sevmemek mümkün mü?
Kadınların istediği ile bizim istediğimiz farklı değil ki. Biraz mutluluk, biraz huzur, birlikte güzel bir yaşam...Saygılar

Biraz Daha Sağ Duyu... 2008-05-21 (00:09)
venomscorpion
Bay
venomscorpion
Türkiye, Amasya
Amasya Üniversitesi
tuba72 demiş ki:
ZATEN KAYNAKLARINIZ KİTAPLARINIZ MEHMET ALİ BİRANTINIZ ALİ KIRCANIZ..VS...
Konuyu açan arkadaş Türk kadınından bahsetmiş.
Kurtuluş savaşı yıllarında omuz omuza savaşan Laz, Çerkez, Kürt ve Türk kadınlarından.Türk derken, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunda emeği geçen bütün kadınları kastetmiştir. M.Ali Birant gibi Ermeni bozmalarını değil. Göz kırpıyor
( Açelya'nın bu konuda açıklama yapmaya hakkı olduğunu düşünüyorum )

Özel meajlarınızda ne tartıştınız bilmiyorum ama, şovenizm yapmaya gerek olmadığını sanıyorum.Etnik gruplara ayrılmanın bir getirisi olamaz.Bu halklar yıllarca kardeş kardeş yaşamışlar.Şimdi siz neden gelipte ayrımcılık yapıyor ve bölmeye çalışıyorsunuz ?...
Bu devletin ne zorluklarla kurulduğunu hatırlayın lütfen.

Yıkmak çok kolay, yapmak ise çok zor.
2008-05-21 (01:19)
erenemre-
Bay
erenemre-
Türkiye, Eskişehir
Anadolu Üniversitesi
MİLLET KURTULMUŞTU BİR ZAMANLAR EVET DOĞRU AMA SİZ BU MİLLİYETÇİ YAZILARI AĞIZINIZIN SUYU AKARAK OKURKEN ÜLKENİZ gidiyor SATILIYOR, EMPERYALİSTLERİN KÖLELERİ HALİNE GELİYORSUNUZ... BU SATMA LAFI DA ÇOK DOLAŞMAYA BAŞLADIĞI İÇİN VE ALGIYI GÜÇLEŞTİRDİĞİ İÇİN BAŞKA BİR İFADE TARZINI BENİMSEDİM: 21. y.y'DA İŞGALLER TOPLA TÜFEKLE OLMAZ STRATEJİK BÖLGELERİN ELE GEÇİRİLMESİYLE YANİ SATIN ALINMASIYLA OLUR (TÜRK TELOKOM,TÜBRAŞ, TEDAŞ, SU VE DAHA NİCE NİCE NİCELERİ... VE STRATEJİK BÖLGELERDE ÜS KURULMASIYLA (TÜM ÜLKEYİ KUŞATAN NATO ÜSLERİ GİBİ)

GEÇMİŞİN KAHRAMANLIKLARI İLE KENDİ KENDİNİZİ TATMİN ETME YOLLARINA BAŞVURMAYIN. BU ÜLKE SEVGİSİ DEĞİLDİR. İMKANINIZ OLSA ALAYINIZ YURTDIŞINDA YAŞAMAYI SEÇER ARKAYA BİLE BAKMADAN. BİR ÜLKE YAZILMIŞ DESTANLARIN TATMİNİ İLE DEĞİL YAZILMASI UMUT EDİLEN DESTANLARIN SEVDASIYLA İLERLEYİP GÜÇLÜ OLABİLİR.
2008-05-21 (02:18)
killforyou
Bay
killforyou
Türkiye, Mersin
Mersin Arslanköy Yahya Aydın Lisesi
erenemre- demiş ki:
MİLLET KURTULMUŞTU BİR ZAMANLAR EVET DOĞRU AMA SİZ BU MİLLİYETÇİ YAZILARI AĞIZINIZIN SUYU AKARAK OKURKEN ÜLKENİZ gidiyor SATILIYOR, EMPERYALİSTLERİN KÖLELERİ HALİNE GELİYORSUNUZ... BU SATMA LAFI DA ÇOK DOLAŞMAYA BAŞLADIĞI İÇİN VE ALGIYI GÜÇLEŞTİRDİĞİ İÇİN BAŞKA BİR İFADE TARZINI BENİMSEDİM: 21. y.y'DA İŞGALLER TOPLA TÜFEKLE OLMAZ STRATEJİK BÖLGELERİN ELE GEÇİRİLMESİYLE YANİ SATIN ALINMASIYLA OLUR (TÜRK TELOKOM,TÜBRAŞ, TEDAŞ, SU VE DAHA NİCE NİCE NİCELERİ... VE STRATEJİK BÖLGELERDE ÜS KURULMASIYLA (TÜM ÜLKEYİ KUŞATAN NATO ÜSLERİ GİBİ)

GEÇMİŞİN KAHRAMANLIKLARI İLE KENDİ KENDİNİZİ TATMİN ETME YOLLARINA BAŞVURMAYIN. BU ÜLKE SEVGİSİ DEĞİLDİR. İMKANINIZ OLSA ALAYINIZ YURTDIŞINDA YAŞAMAYI SEÇER ARKAYA BİLE BAKMADAN. BİR ÜLKE YAZILMIŞ DESTANLARIN TATMİNİ İLE DEĞİL YAZILMASI UMUT EDİLEN DESTANLARIN SEVDASIYLA İLERLEYİP GÜÇLÜ OLABİLİR.

KARDESIMSIN TAMAM AMA BU KADARDA MUHALIF OLMAYA CALISMA HER SEYDE GETIRIP GETIRIP GOZUMUZUN ICINE SOKMAYIN KARDESIM... MILLIYETCI AGIZI BIRAKALIM PEKI MILLETINI SEVMEYEN SEN VEYA MILLIYETCI OLMAYAN SEN NEYE GORE BIZIM MILLIYETCILIK DUYGULARIMIZI ELESTIRIYORSUN Kİİ ...MILLIYETCI OLMA BANA VATAN MILLET MUHABBETI YAP GECECEN BU AYAKLARI HEPINIZ(SENIN GIBI OLANLAR) AYNISINIZ IDEOLOJIK SORUNLARINIZ VAR BUNLARI BIZE YEDIRMEYE CALISIYORSUNUZ KARDESIM BU BASLIK IDEOLOJILER YERI DEGIL BURADA BU YAZIN LIMON ETKISI YAPIYOR SIYASI BI BASLIK AC ORADA TARTISALIM ADAMI DELLENDIRME GOZUM Göz kırpıyor

Sayfa /3Birinci SayfaÖnceki Sayfa 123 Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol