Selamlar ahali...
Ya Bir kaç sorum var...
Öncelikle biraz kararsız kaldım eczacılık mı yoksa pc mühendisliğimi okusam diye..Tabii karar benim ama sizin fikirlerinizinde bana yardım cı olacanı düşünüyorum..Pc müh. korkum sonrasında iş imkanı...kolay bi iş bulamassın dediler.o yüzden kararsız kaldım..
Ayrıca sofya ve plovdiv e göre daha pahalı diyosunuz ama.Plovdivdeki ünilerdeki bazı hocalar "Türk" öğrencilerine hakettikleri puanı vermiyormuş.Sınavı parayla alıyolarmış...Bu konuda da görüşlerinizi özellikle merak ediyorum...
Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim..
Axmett demiş ki:
Selamlar ahali...
Ya Bir kaç sorum var...
Öncelikle biraz kararsız kaldım eczacılık mı yoksa pc mühendisliğimi okusam diye..Tabii karar benim ama sizin fikirlerinizinde bana yardım cı olacanı düşünüyorum..Pc müh. korkum sonrasında iş imkanı...kolay bi iş bulamassın dediler.o yüzden kararsız kaldım..
Ayrıca sofya ve plovdiv e göre daha pahalı diyosunuz ama.Plovdivdeki ünilerdeki bazı hocalar "Türk" öğrencilerine hakettikleri puanı vermiyormuş.Sınavı parayla alıyolarmış...Bu konuda da görüşlerinizi özellikle merak ediyorum...
Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim..
vallaha kardeş ne okumak ıstersen onu oku ama yeterkı oku yoksa sende para verırsın umarım anlara bılmışımdır

aca88 demiş ki:
ARKADAŞLAR SORULARIMIZI BURAYA YAZALIM HEP BERABER NEYIN NE OLDUĞUNU GÖRELİM UMARIM ELİMDEN GELDİĞİNCE YARDIMCI OLURUM İSTEDİĞİNİZ HER SORUYU YAZA BILIRSINIZ sorularınız neyın ne olduğunu anlamanıza yarar .....[/quote
slm kardesm bulgaristan hakkında yeterince bilgi edindim ama kafamda netlik kazanmayan sey ne secmem gerektigi matmtikle aram hiç iii gdl bu yüzden büüyk sıkıntı yaşayabilecegimi düsünüyorum tavsiye edebilecegin bi blm varmı?
tıp okumak için biyoloji ve kimya derslerinin ortalamasinin 3 ün üstünde olmasi gerekiyomuş.. hersene en az 3 mü yoksa lise 1 lise 2 lise3 ün aritmetik ortalamasinin mı 3 ü tutturmasi gerekiyo_?
senbenibiliorsun demiş ki:
tıp okumak için biyoloji ve kimya derslerinin ortalamasinin 3 ün üstünde olmasi gerekiyomuş.. hersene en az 3 mü yoksa lise 1 lise 2 lise3 ün aritmetik ortalamasinin mı 3 ü tutturmasi gerekiyo_?
her senın alınıyo ama notların nasıl bılemem kardeş bır bılene gostermen ii olur sonradan kazık yeme ayrıca notum tutmuyoda deme

turistömer demiş ki:
aca88 demiş ki:
ARKADAŞLAR SORULARIMIZI BURAYA YAZALIM HEP BERABER NEYIN NE OLDUĞUNU GÖRELİM UMARIM ELİMDEN GELDİĞİNCE YARDIMCI OLURUM İSTEDİĞİNİZ HER SORUYU YAZA BILIRSINIZ sorularınız neyın ne olduğunu anlamanıza yarar .....[/quote
slm kardesm bulgaristan hakkında yeterince bilgi edindim ama kafamda netlik kazanmayan sey ne secmem gerektigi matmtikle aram hiç iii gdl bu yüzden büüyk sıkıntı yaşayabilecegimi düsünüyorum tavsiye edebilecegin bi blm varmı?[/quote]
kardeşim vallaha sen kendın ne olucağını daha ii bılırsın ama matematık her bolumde var bıldığım kadarı ıle eğer okumam ii diyorsan uluslar arası ilişkiler var onu seç derim ezberının çok ii olması lazım...
Merhabalar ,
Öncelikle bu işde rehber olarak seçecegınız kısıler onemlı.Siteye şöyle baktım tamamı ıle şirket reklamı yada kayıt pesınde kosan ogrencılerle dolmuş.Öncelikle
tıpa gırmek ıcın lise1-lise2-lise3 ortalaması bıyolojı ve kımya en az 3 olması gerekıyor.
E.a ogrencılerde lıse 1 notlarıa bakılıyor.Bazı dusuk notlar sekreterlıkden gecırılıyor onun ıcınde tavsıye ısteyen arkadaslr özel mesaj atabılırler.
Eczacılık mı pc muh dıyen arkadas ,bulgaristanda egıtım alırken dıploma ıcın gelme o ısı ogrenmek ıcın gel yoksa ıssızler kervanına katılırsın.Dıploma unutmayın bır işe gırmede yuze 25 etkılıdır.Ondan sonrası sızın sertıfıkalarınız ve becerılerınız.Yurt dısı hakkında bılgım çok fazla oldugu ıcın bu bolume davet edılım 1-2 arkadas tarafından.Umarım yararlı oluyorumdur.Lütfen arkadasları yalnıs yonledırmeyelım.Bılgıler forumlarda verılsın maıllerde verılmesın.
feritacar demiş ki:
Merhabalar ,
Öncelikle bu işde rehber olarak seçecegınız kısıler onemlı.Siteye şöyle baktım tamamı ıle şirket reklamı yada kayıt pesınde kosan ogrencılerle dolmuş.Öncelikle
tıpa gırmek ıcın lise1-lise2-lise3 ortalaması bıyolojı ve kımya en az 3 olması gerekıyor.
E.a ogrencılerde lıse 1 notlarıa bakılıyor.Bazı dusuk notlar sekreterlıkden gecırılıyor onun ıcınde tavsıye ısteyen arkadaslr özel mesaj atabılırler.
Eczacılık mı pc muh dıyen arkadas ,bulgaristanda egıtım alırken dıploma ıcın gelme o ısı ogrenmek ıcın gel yoksa ıssızler kervanına katılırsın.Dıploma unutmayın bır işe gırmede yuze 25 etkılıdır.Ondan sonrası sızın sertıfıkalarınız ve becerılerınız.Yurt dısı hakkında bılgım çok fazla oldugu ıcın bu bolume davet edılım 1-2 arkadas tarafından.Umarım yararlı oluyorumdur.Lütfen arkadasları yalnıs yonledırmeyelım.Bılgıler forumlarda verılsın maıllerde verılmesın.
Bilgileriniz için teşekkur ederız çok guzel şeyler soylemışsınız özellikle seçiceği danışmanlıklar ve kayıt yaptırmak için koşan öğrenciler hakkında formda verılen bılgılere gelınce tam olarak anlaşılmadığı için burada yazma ihtiyacı duyuyoruz
Sofyaya geleceğim bu yıl faka işimi garantiye almak için burdada tercih yaspsam ysonra kazansam bi yer tercihlerim arasında fakat oraya gelsem sorun çıkartırmı bana.
Birde 1.000 - 1.500 euro civarına orda araba bulabilirmiyiz?Piyasa hakkında bilginiz varmı ucuz olduğunu biliyorum...