Bilg.müh yada inş müh.[/quote]
var var kardeşim istersen yök ara sıze tavsıyem danışmanlıkla gitmeyin paranızı yerler
Hkalısın kusura bakma kardeş

aca88 demiş ki:
politeandnoble73 demiş ki:
aca88 demiş ki:
cokoban demiş ki:
arkadslar bg de okumak istiyoruz ama bazı siteler euro üzerinden bazı siteler dolar üzerinden fiyatları yazmıslar..bu biraz karmasık onu gecelim neyse ... simdi bu Ruse üniversitesi duyulmus bir üniversite mi ? veya Sofya daha mı duyulmustur ? yani benim amacım mezun olduktan sonra okuldan türkiyede iş bulabilecek miyiz ? Sofya köklü bir üniversiteymiş fakat Rusede de istedigim bölüm var sizce ne yapmalıyım biraz bilgi verirseniz sevinirim...
arkadaşım bence istediğin bir bölümü oku ama iş bulmak koklu bır unv dıyosan sofyaya gelıceksın umarım anlata bilmişimdir....
İlk önce sana şunu söyleyeyim Sofya'da yaşam çok pahalı diğer şehirlere nazaran.Ev kirası en az 250 Eurodan başlıyor kötü denecek bir ev.Ayrıca büyük ve kalabalık bir şehir.Çok zorlanırsın orda.Okul desen en zor okullar Sofya'da.Örneğin SofyaTıp üniversitesi Plovdiv'e göre çok zor.Geçen sene Sofya'da hazırlık okuyup bu sene Plovidive geçiş yapan bir sürü kişi var.Herkes kaçıyor ordan.En rahat ve en güvenli şehir bana göre Plovdiv.Öğrenci ortamı Plovdivde daha iyi.İş imkanına gelince aklından çıkar bence.Burda çalışıp kazanacağın para ile aylık masraflarını karşılaman çok zor.Hele hele Sofya'da
Arkadaşım soru vardı onu yanıtladım sölediklerinde haklısın ama sen benı anlamamışsın okul bıttıkden sonra iş bulma imkanından bahsedıyordu arkadaş ayrıca diğer konularda da aydınlattığın için milleti teşekkur ederim....
kardeş bu ne şmdi okuduğumu anlıyorum ben sen merak etme soyledığım kışı cvp aldı sen hem nıye bu kadar kafayı takıyosunkı yanlış bılgı değil bir şey değil anlamadım gıttı ayrıca mezun olunca iş imkanını sormuş çalışamazsın demışsın şuanda bıtırıpde çalışan abılerım var daha başka sorun varsa açık yaz daha once yazdıklarımı gosterme ben ne yazdığımı bılıyorum Ben bg ye gelınce hıç bır şey bılmeden geldım onlar bılerek gelsın daha sonra uzulmesınler donmesınler.....
Merhabalar,
Dün Sofya Teknik üniversitendeydim kayıt için. Fakat notlar problem oldu kayıt edemediler. Daha sonra tekrardan bu durumu zorlayıp kayıt olmaya çalışacağım fakat ozamana kadar diğer alternatiflerim hakkında bilgi almak istedim sizden.
Not ortalaması konusunda üniversitenin bu tutumunu değiştirebilcek yollar varmıdır?
Bilgisayar teknolojileri ve sistemleri bölümünü okumak istiyorum. Anadolu lisesi çıkışlı olduğum için özellikle inglizce bölüm tercihim olacak. Sofyayı bu yüzden ısrarla düşünüyorum.
Plovdivde sanırım ingilizce olarak bilgisayar yok. Yakın zamanda açılacağı söyleniyordu bu konuda bilgisi olan varmı?
Varna veya plovdivde de not konusu çok fazla sıkıntı yaratır mı?
Varna hakkında en küçük fikrim yok, genel olarak üniversite ve üniversite ortamı nasıldır?
2 defa değiştirildi
En Son: 2008-07-24 00:34:51
daniel89 demiş ki:
Merhabalar,
Dün Sofya Teknik üniversitendeydim kayıt için. Fakat notlar problem oldu kayıt edemediler. Daha sonra tekrardan bu durumu zorlayıp kayıt olmaya çalışacağım fakat ozamana kadar diğer alternatiflerim hakkında bilgi almak istedim sizden.
Not ortalaması konusunda üniversitenin bu tutumunu değiştirebilcek yollar varmıdır?
Bilgisayar teknolojileri ve sistemleri bölümünü okumak istiyorum. Anadolu lisesi çıkışlı olduğum için özellikle inglizce bölüm tercihim olacak. Sofyayı bu yüzden ısrarla düşünüyorum.
Plovdivde sanırım ingilizce olarak bilgisayar yok. Yakın zamanda açılacağı söyleniyordu bu konuda bilgisi olan varmı?
Varna veya plovdivde de not konusu çok fazla sıkıntı yaratır mı?
Varna hakkında en küçük fikrim yok, genel olarak üniversite ve üniversite ortamı nasıldır?
varnayi unut derim.... evet bu sene PLOVDIV GIDA TEKNOLOJILERI UNIVERSITESINDE INGILIZCE VE BULGARCA BILGISAYAR MUHENDISLIGI ACILACAK.... O notlarin uymamasi konusu cozulebilir.... ayrintili bilgi icin:
dr_@hotmail.com
1 defa değiştirildi
En Son: 2008-07-25 21:19:11
reklam yapmayalım bu konuda lutfen

SOFYA TEKNIGE KAYIT ICIN GELEN ARKADASIM BEN SUAN SOFYADAYIM EGER BENI ARARSAN NUMARAMI SANA OZELDEN MSJ ATARIM YARDIMCI OLMAYA CALISAYIM ELIMIZDEN GELDIGINCE BIR SEYLER YAPMAYA CALISIRIZ.
PLOVDIVDE GIDA UNIVERSITENDE BILGISAYAR OKUMANIN NE MANTIGI VAR ZATEN EGITIM COK UST DUZEY DEGIL LACKA BIR ORTAM BIR COK OKULDA EGER MUHENDISLIK OKUYACAKSAN SOFYA TEKNIKDE OKUYACAKSIN PLOVDIV TEKNIK UNIVERSITESI BILE SOFYA TEKNIGE BAGLI SEN ISE PLOVDIV GIDA UNIVERSITESINDE BILGISAYARI TAVSIYE EDIYORSUN.ARKADASIM BEN DE SANA SOFYA TEKNIGIN SLIVEN KAPMUSUNU TAVISYE EDIYORUM YUZDE YUZ GARANTI OKULA YAZILIRSIN .ONCELIK HER ZAMAN OKUYACAGINIZ ALANDA EN IYISI VE EN IDEAL OLANI OLSUN.
1 defa değiştirildi
En Son: 2008-07-25 21:21:11
konuş abı bole ha allahına kurban senın arkadaşlar mantıksız iş yapmayın sakın okuyucaksanız adam akıllı her şeyı bılerek gelın yoksa aldanırsınız
rumelikartali demiş ki:
PLOVDIVDE GIDA UNIVERSITENDE BILGISAYAR OKUMANIN NE MANTIGI VAR ZATEN EGITIM COK UST DUZEY DEGIL LACKA BIR ORTAM BIR COK OKULDA EGER MUHENDISLIK OKUYACAKSAN SOFYA TEKNIKDE OKUYACAKSIN PLOVDIV TEKNIK UNIVERSITESI BILE SOFYA TEKNIGE BAGLI SEN ISE PLOVDIV GIDA UNIVERSITESINDE BILGISAYARI TAVSIYE EDIYORSUN.ARKADASIM BEN DE SANA SOFYA TEKNIGIN SLIVEN KAPMUSUNU TAVISYE EDIYORUM YUZDE YUZ GARANTI OKULA YAZILIRSIN .ONCELIK HER ZAMAN OKUYACAGINIZ ALANDA EN IYISI VE EN IDEAL OLANI OLSUN.Ayrintili bilgi icin
rumelikartali@hotmail.com
ali ne adamsin yaa adam plovdivde ingilizce bilgisayar muhendisliginin acilcagini duydum dior bende ona evet dedim..plovdiv gidadaki hocalarda cok ii ama sofya teknik universiteside kaliteli, asla hic bir universiteye camur atmam ben....ortamin lacka oldugunu nerden biliosun okul benim evin karsisinda ben hic birzaman gormedim sen sofyadan nasil goruosun merak ettim ali

1 defa değiştirildi
En Son: 2008-07-25 20:02:06