Tekrardan merhaba,
Öncelikle kesin ve net bilgilerim olmadığını söylemeliyim, yanlışım varsa düzeltin lütfen.
Benim için iki nokta çok önemliydi, birincisi bölümü ingilizce olarak okuyabilmek ikinci ise sofya teknik üniversitesi diploması alabilmek. Söylediğinize göre plovdiv de sofyaya bağlı buradan mezun olanlar sofya teknik üni diploması alıyor. O halde yalnızca okuduğun şehir fark etmiş oluyor.
Gıda fakültesi altında açılan bilgisayar bölümü hakkında ise;
- plovdiv de sofyaya bağlı ise, öğretim görevlileride ortak olacaktır. Bu durumda eğitim neden düşük oluyor?
Çok teşekkürler verdiğiniz değerli bilgiler için.
sevgili yardim nickli arkadas iyi niyetinden suphem yok benim yazimi belki yanlis anladin gece gec saatlerde yazdigim icin imla kurallari vs dikkat etmiyorum.Gun boyunca msnden cevap vermek yoruyor.Ben ozellikle plovdiv gida unisi icin lacka demiyorum bir cok okulda bole diyorum.Gercekler bunlarken bilgisayarla alakali tavisye edecegin okul niye plovdiv teknik degil onu anlamadim illada gida universitesini diyorsun sana surda katiliyorum en iyi gida muhendisligi gida universitesinde

SOFYA TEKNIK YADA SOFYA TEKNIK PLOVDIV KAMPUSU TABI AYNI HOCALAR GOREV ALMAKDA BELKI BIR COK DERSDE AMA HER ZAMAN HER SEYIN MERKEZI IYIDIR.AMA SOFYA OLMUYORSA PLOVDIVE KAYIT OLABILIYORSAN HAYIRLI OLMASINI DILERIZ.
PLOVDİV GIDA ÜNIVERSİTESİ
Plovdiv Gıda Teknolojileri Üniversitesi, gıda bilimi, teknik ve teknolojileri alanında eğtim ve bilim merkezidir. Gıda sanayi, biyoteknolojik üretimler, beslenme ve turizm, endüstriyel yöneticilik alanında ve ayrıca gıda ve biyoteknolojik sanayi için ısı tekniği, makine inşaatı, cihaz inşaatı, makineler, aparatlar ve tesisler, bilgisayar sistemleri ve teknolojileri, otomatik bilgi ve yönetim tekniği alanında yüksek eğitimli kadrolar hazırlamaktadır.
Üniversitenin Bölümleri;
- Turizm
- Makine Mühendisliği - Makine İnşası ve Alet İnşası
- Elektroteknik, Elektronik ve Otomatik Makineler
- Tütün ve Tütün Mamülleri Teknolojisi
- Yağlar, Eterik Yağlar, Parfümler ve Kozmotik Teknolojis
- Şeker, Şekerli Mamüller, Nişasta ve Nişasta Hidrolazatlar Teknolojisi
- Fermantasyon Ürünleri Teknolojisi ( YÜKSEK LİSANS DERECESiNDE FRANSIZCA 5 YILLIK EĞİTİM)
- Tahıl, Yem, Etli ve Tatlı Ürünleri Teknolojisi
- Şarap ve Bira Teknolojisi
- Biyoteknolojiler
- Gıda Teknolojileri ( İngilizce )
- Konserve ve Soğutma Teknolojileri
- Endüstri Mühendisliği
- İletişim ve Bilgisayar Tekniği
DANIEL ARKADAS BU UNIVERISTE GIDA AGIRLIKLI BIR UNIVERSITE VE BIR COK BOLUMDE ACILMIS BU FAKULTE DEGIL GIDA UNIVERSITESI BILGISYAR ALANINDA EGITIM ALMAK ISTIYORSAN SOFYA TEKNIK BILGISAYAR YADA SOFYA TEKNIK PLOVDIV KAMPUSU KAFAN KARISIYOR BULGARISTANDAKI UNIVERSITE SISTEMI FARKLI BIRAZ.
kayıtlar ne zaman baslıyor?
hmm bişey daha var arkadaslar danısmanlıkla gitmeyeceksek neyle nasıl gidicem ben bu bulgaristana=)
orada tanıdığın yokmu senın hıç onlara sole kayıt etsınler senı eğer yoksada buradan bırınden rıca et yapar yok demez

ali ne adamsin yaa adam plovdivde ingilizce bilgisayar muhendisliginin acilcagini duydum dior bende ona evet dedim..plovdiv gidadaki hocalarda cok ii ama sofya teknik universiteside kaliteli, asla hic bir universiteye camur atmam ben....ortamin lacka oldugunu nerden biliosun okul benim evin karsisinda ben hic birzaman gormedim sen sofyadan nasil goruosun merak ettim ali

[/quote]
eee insanların görüş açıları farklıdır kardeş insan görmek istediğini görür görmek istemediğini görmez ünv nerde okunur diyorsan sofyada okunur burası tartışma yeri değil yeni gelenlere yardımcı olma yerıdır adın gıbı davran lutfen ii gunler
LÜTFEN YAA BİRİ BENİ BULGARİSTANDAKİ ÜNİ.NİN TIPINA KAYDETTİRSİN

Arkadaşlar öncelikle hepinize teşekkürler. İyi niyetli bilgi yardımlarınız için.
Gıda üniversitesi altında açılacak bilgisayar bölümü için temkinli yaklaşmak en doğrusu. Bunun plovdiv teknik altında açılmamasının sebebi nedir acaba?
Dediğim gibi;bölüm ingilizce ise ve sofya teknik diploması veriyorsa benim için sofya veya plovdiv fark etmez.
Plovdiv e neden bukadar kafayı taktım? Sofya Teknikde kayıt problemlerimi halledemez isem plovdiv inde alternatifim olduğunu bilmek beni sonraki seçenek olarak plovdive yönlendirecek. Plovdivde sorun çıksa bile yardımcı olabilcek sayısı baya var.
daniel89 demiş ki:
Arkadaşlar öncelikle hepinize teşekkürler. İyi niyetli bilgi yardımlarınız için.
Gıda üniversitesi altında açılacak bilgisayar bölümü için temkinli yaklaşmak en doğrusu. Bunun plovdiv teknik altında açılmamasının sebebi nedir acaba?
Dediğim gibi;bölüm ingilizce ise ve sofya teknik diploması veriyorsa benim için sofya veya plovdiv fark etmez.
Plovdiv e neden bukadar kafayı taktım? Sofya Teknikde kayıt problemlerimi halledemez isem plovdiv inde alternatifim olduğunu bilmek beni sonraki seçenek olarak plovdive yönlendirecek. Plovdivde sorun çıksa bile yardımcı olabilcek sayısı baya var.
Kardeş sen plovdıvde oku hem çok ucuz hemde her ıstedığını yaparsın rahat yanı sofyada okuyamazsın sen madem orada yardım edıcek çok kışı var onlara sorsana aslı ne dıye hem daha ii bılgı alırsın....