Mesaj Panosu

Neden Hindistan OLMASIN???
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /2Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12

2008-05-25 (22:41)
aykutyunus2
Bay
aykutyunus2
Türkiye, Manisa
Özel Şehzade Mehmet Lisesi
Evet.dunyanın 4 bı yanına gıdıyolar.hatta belarus,rusya ws de okuyan hintli de cok.neden?abazalar o yüzden...hoş bizdede war ama (bunu kımse ınkar edemez) benim ilk hedefim iyi bi yerde egitim görmek..
Vize v.s 2008-05-30 (02:49)
sewenone
Bay
sewenone
Türkiye, Bursa
Uludağ Üniversitesi
Arkadaslar benimde sorularım olcak hindistanda okumak için tofl istiyorlarmı yada öss baraj falan istiyorlarmı japonyada okumak istiyordum hem öss den müh kazanmak gerekiyormus hemde tofl cok zor ya hindistanda böyle bişi varmı ben yazılım sektöründeyim 2 yıllık programcılık okudum 5 sene referansım var okumaya devam etmek istiyorum hindistan yazılım kousunda en iyisi müh okumak istiyorum yardım edin lütfen
2008-06-08 (14:10)
maniaturk
Bay
maniaturk
Almanya, München
Technische Universität München
Her ülkenin kendine göre avantajlari var. Polonya bir AB ülkesi olmasi ile avantajli ama su da varki Polonyalilar da su an basta Ingiltere olmak üzere cesitli ülkelere calismaya gidiyorlar ve bu durumdan dolayi su an Polonya isci problemi cekiyor önü avik.

Hindistan bilisimde bir numara degil. Sadece bilisim sektöründe calisanlar ve egitimli kisi sayisi nüfusunda etkisi ile tabi ki bir Asya ülkesine göre inanilmaz yüksek. Ama bilisim deyince akla Amerika, Japonya ve Almanya gelir ilk. Hindistanda bu konuda iyi bir egitim alabilir misin? Bilmiyorum her okulu ayni olmaz iyi arastirman lazim. AYrica gidecegin yerde sadece okumayacaksin arkadaslarin olacak, yiyecek icecek, giyecek ve gezeceksin. Bunlarin hepsini göz önünde bulundur sahsen ben Hint yemeklerini pek sevmiyorum Çok mutlu
2008-06-10 (20:59)
aykutyunus2
Bay
aykutyunus2
Türkiye, Manisa
Ne olursa olsun hindistanın sadece yazılımdan kazandıgı yılda 1oo mılyar dolar.İş kurma imkanı da cok ve ucuz.Ya paranla hindistanda kral olcaksın,yada polonyada gıdı gıdına gecinceksin mantıgım bu aslında..Memur cocugu olmak bunu dusunduruyor en başta:)
Hindistanda SADECE Bilg.müh. okunur yada yazılım ws...şimdi bana derseniz makine,tıp ws..degmez!

bi arkadaş kızlarını övmüş polonyanın..Ben sarısın sevmeme ragmen kız dersen genede hindistan derim ki orada gorduklerımız fakirlerden ibaret degil..Hatta ben inanıyorum ki süperler:D
istanbul un tek katlı evlerini görüp mega kent diye kim diyebilir?orasıda aynı..fakirde coook zenginde..
Nese bakalım...Ama polonya da sözel bölüm okumaktansa,hindistanda 3 sene bilg.muh okumak daha mantıklı.hem bi arkadas demiski ab de gecmıyor dıploma! adamlar amerika ws.de master yapıyor,okurken iş teklifi alıyor ki bi arkadaşım orada okuyor su anda,bana gel diyor..HERKES AVRUPADAN KACMA DERDINDE,ALMANCI WS. muhabbetlerını bılıyorsunuzdur.Para artık uzakdoguda..Ha karı kız diyen uckurunu dusunen warsa gitsin ab ulkelerıne:)
İsvec dememdeki amac ise egitimi UCRETSIZ olup akrabalarda kalma imkanım vardı..
Polonyada okuyabılırsek,vizesiz direk gecip okula kaydolma sansı var..
2008-06-10 (21:18)
aykutyunus2
Bay
aykutyunus2
Türkiye, Manisa
Ha bişi daha eklemek istedim..Bilgeadam kurslarımıdır nedir o tarz kurslar tr de 4-6 bin dolar arası sanırım..
Hindistanda 4oo dolar aynı kurs.bill gates imzalı sertifika ikiside:)bunlarıda goz onunde bulundurmak lazım!

TOEFL Istemıyorlar hindistanda kardeş.vizeni al kaydoluyorsun direk.e tabi ingilizce biliyorsan zaten kolay olur.bilmiyosan zorlanırsın.bende yazma okuma war konusma yok.ana dili ingilizce oranın.hem konustugun insanlar zaten 1.sınıf ınsanlar olucak,yani oranın zengın kesımlerı ıngılızce konusuyor sadece diyebiliriz..okuyacagım okul SADECE YABANCILARA ÖZEL (Amerikalı,rus,ingiliz,alman ws ws)biz neden gitmeyelım?Gülümsüyor
yuh 2008-06-14 (10:47)
orhankaraman
Bay
orhankaraman
Türkiye, İzmir
İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü
ne abazasınız ulan,alacağınız lisans eğitimi sizin tüm hayatınızı belirleyecek,kiminle yaşayacağınızı,çocuğunuza neler verebileceğinizi,ailenize ne kadar gurur kaynağı olabileceğinizi ve daha neler neler,siz orda tutmuş şu ülkede kız şukadar şurda bu kadar diye birsürü mesaj atıyorsunuz,kendinizden utanın,türk erkeğini dışarıya sizin gibiler kötü gösteriyo.biliyorum bunada mantıklı bir cevabınız,bahaneniz olacak ve ben haksız olacağım Çok mutlu
2008-06-22 (00:32)
aykutyunus2
Bay
aykutyunus2
Türkiye, Manisa
Ben 3 arkadasımla gıdıcem 4ay ıcınde...gelcek warsa buyursun:D
././.,., 2008-06-22 (01:28)
stomatologg
Bay
stomatologg
Ukrayna, Kiev
Bogomolets National Medical University Of Ukraine
Evt turk erkegini kotu temsil ediyosunuz.
Belli bi performansa sahip olmadan yabancilarla birlikte olmayalim Gülüyor
2008-06-22 (03:32)
aykutyunus2
Bay
aykutyunus2
Türkiye, Manisa
Gercek anlamda düşünen varsa 4 ay icinde gidiyoruz biz 3 arkadaş.:)Hyderabad şehrine..
kimse kimsenin sorusunu tınlamıyor lütfen burayı TINLAYIN CEVAPLAYIN 2008-07-13 (02:56)
cruiseTR
Bay
cruiseTR
Türkiye, Ankara
Ankara Üniversitesi
Arkadaşlar cidden malezya ya gitmeyi düşünen onlarca arkadaş görüyorum burda lütfen malezya sistemini bilen arkadaşlar bizi aydınlatsınlar

1-ÖSS ya da TOFEL GİRMEDEN GİDİLEBİLİR Mİ?

2-HARÇLAR YILLIK NE KADAR?

3- HANGİ DİLLER KONUŞULUYOR DESLER HANGİ DİLDE?

4-ÜNV. YURT İMKANI SAĞLIYOR MU?

5-BİR AYLIK RAHAT YAŞAMA BEDELİ NE KADAR(DOLAR) ?

HİNDİSTANA GİTMEYİ DÜŞÜNEN VE BİLGİ SAHİBİ OLAN ARKADAŞLAR YA DA GİTMEKTEN VAZGEÇEN ARKADAŞLAR LÜTFEN EKLEYİN guard_of_hell22@hotmail.com

Sayfa /2Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12

Ücretsiz Kayıt Ol