YARDIM
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
YARDIM 2008-05-22 (17:06)
Eda Sefa (tarzım)
Eda Sefa (tarzım)
ARKADAŞLAR BEN İMAM HATİP MEZUNUYUM GEÇEN YIL HİÇ ÇALIŞMADIM VE MATEMATİKSİZ COĞRAFYASIZ ÖSS SINAVINA GİRDİM VE KAFADAN SAÇMA SAPAN YERLERİ TERCİH ETTİM VE VAN GELDİ HEMDE EL SANATLARI AMA İSTEYEREK YAPMADIM BU SENE ÖSS BAŞVURMADIM VE ÇOK ÜZÜLYORUM AMA Bİ YANDANDA PUAN GİTCEKTİ DİYE PİMAN DEĞİLİM AMA ŞİMDİ ÇOK ÜZÜLYORUM VE SIKILYORUM NAPCAAAAM. EĞİTİMLE UĞRAŞMAK BOŞ DURMAMAK İSTİYORUM AMA SENEYE ÇOK BÜYÜK Bİ HIRSLA ÇALIŞCAM ÖSS İÇİN
2008-05-22 (17:14)
Özkan Güngör (plut10)
Özkan Güngör (plut10)
tarzım demiş ki:
ARKADAŞLAR BEN İMAM HATİP MEZUNUYUM GEÇEN YIL HİÇ ÇALIŞMADIM VE MATEMATİKSİZ COĞRAFYASIZ ÖSS SINAVINA GİRDİM VE KAFADAN SAÇMA SAPAN YERLERİ TERCİH ETTİM VE VAN GELDİ HEMDE EL SANATLARI AMA İSTEYEREK YAPMADIM BU SENE ÖSS BAŞVURMADIM VE ÇOK ÜZÜLYORUM AMA Bİ YANDANDA PUAN GİTCEKTİ DİYE PİMAN DEĞİLİM AMA ŞİMDİ ÇOK ÜZÜLYORUM VE SIKILYORUM NAPCAAAAM. EĞİTİMLE UĞRAŞMAK BOŞ DURMAMAK İSTİYORUM AMA SENEYE ÇOK BÜYÜK Bİ HIRSLA ÇALIŞCAM ÖSS İÇİN

amansız bi soru Çok mutlu napcan mesela ders çalış.... ya da müzikle uğraş... sorun kesin ve net olarak anlaşılmadı bakma tama cevap vermek istedim ama ne sormak istedin tam olarak artık ne yapcağını mı?? ya da başka bişi mi... ana göre yardım edelim... ve de unutma çalışmassan olmaz 2*2=4 gibi bi durum...
SLL 2008-05-22 (17:18)
Eda Sefa (tarzım)
Eda Sefa (tarzım)
SAĞOL