Mesaj Panosu

ASİ RUH ÇARŞI KENDNİ FESHETTİ
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
ASİ RUH ÇARŞI KENDNİ FESHETTİ 2008-05-28 (10:07)
arjin baran
Bay
arjin baran
Avusturya, Wien
Universität Wien
EVET FENERBAHÇELİ GALATASARYLI VE DİĞER TAKIMLARI DESTEKLEYEN ARKADAŞLAR

ASİ RUH ÇARŞI KENDİSİNEDE KARŞI

bir çok ilke imza atmış, türibün devrimi gerçekleştirmiş çarşı kendisini fesheetti acı il söylüyorum. inanın bu sabah duygdugum ve gerçekten uzulduüum bir haberdi. bir yandan hak veriyorum alen ve diğer çarşı gurubuna.

birileri eğer derse çarşı beşiktaşın önüne geçi, birileri derse çarşı birilerinin adamı, birileri derse çaşı birilerinden para alıyor... evet bence son derece guzek bir şey oldu bir yandan. yaptığımız bunca şeye rağmen aldığımız haksız eleşitrilere artık dur demenin zamanı geldi.

çarşı bir ruhtu çarşı taraftara bir başka bakış açısı karıştırmış.

bazen hepimiz zanciyiz diyen

bazen çarşı küresel ısınmaya karşı diyen

bazen ise çarşı kendine karşı diyebilecek kadar cesaretli olan bir taraftar gurubu çarşı

uuuuuuuu nnnnnn uuuuu ttttt mmmmm aaaaa yyyy ııııı nnnnn ıııızzzzz

sabahın bu saatinde bu haberle sarsıldım şimdi burdan sevgili çarşı grubu liderleri ve çarşının çocuklarına sesleniyorum hani başımız öne eğilmeyecekti hani bu sesler bizi sadece oyalayacaktı hani aldırmayacaktık neye aldırdık neye alındık kime küstük yapmayın kardeşler yapmayın arkadaşlar bizleri beşiktaşımızın maçını izlerken acaba şimdi hangi besteyi okuyacaklar diye beklemekten elimizde kağıt kalem marşları yazmaktan mahrum bırakmayın herkese herşeye inat sarkılarımızı aşkımızı haykıralım

arkadaşar hepinizin yorumlarını bekliyorum
2008-05-28 (11:17)
plut10
Bay
plut10
Türkiye, Bursa
Uludağ Üniversitesi
BETER OLSUNLAR....
FORZA BURSA.... Soğukkanlı
2008-05-28 (13:52)
bsbdlmvt
Bay
bsbdlmvt
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Lefkoşa
Yakın Doğu Üniversitesi
Asi Ruh hiçbiryere gitmedi orda duruyor, onu yaşatacak kardeşlerimiz var elbet.Boşuna seviniyorsun bursalı
2008-05-28 (14:42)
howarda
Bay
howarda
Türkiye
plut10 demiş ki:
BETER OLSUNLAR....

teksas tommiks karışmasın hiç...

ÇARŞI ismi biter asi ruh ASLA ....

ASLOLAN BEŞİKTAŞ TIR..
2008-05-29 (13:13)
plut10
Bay
plut10
Türkiye, Bursa
Uludağ Üniversitesi
howarda demiş ki:
plut10 demiş ki:
BETER OLSUNLAR....

ASLOLAN BEŞİKTAŞ TIR..

he sorma.. asi miş... adi desek yüzsüzler hala nasıl utanmadan yazabilyosunuz.. bunları... şikeci yapmakan başka birley bildiğiniz yok..
2008-05-29 (14:20)
howarda
Bay
howarda
Türkiye
plut10 demiş ki:
howarda demiş ki:
plut10 demiş ki:
BETER OLSUNLAR....

ASLOLAN BEŞİKTAŞ TIR..

he sorma.. asi miş... adi desek yüzsüzler hala nasıl utanmadan yazabilyosunuz.. bunları... şikeci yapmakan başka birley bildiğiniz yok..

siz gidin gaydaşınız angaragücüyle tokuşturun kafanızı..

Çarşı boyunu aşar boşver takma
.... 2008-05-29 (15:02)
sedat duran
Bay
sedat duran
Türkiye, Samsun
Ondokuz Mayıs Üniversitesi
bursa işini bi sahada halletsin ya Çok mutlu 3 yiyip gidio ezikler Gülüyor Mr. Green yazıkkkk aziz amcanız size oyuncu vermiomu artık Çok mutlu Çok mutlu Şaka yapıyor Mr. Green
2008-05-29 (16:11)
plut10
Bay
plut10
Türkiye, Bursa
Uludağ Üniversitesi
howarda demiş ki:
plut10 demiş ki:
howarda demiş ki:
plut10 demiş ki:
BETER OLSUNLAR....

ASLOLAN BEŞİKTAŞ TIR..

siz gidin gaydaşınız angaragücüyle tokuşturun kafanızı..

Çarşı boyunu aşar boşver takma

......... haklısın boyumuzu aşar bizim şikeler... adam olsanız.. olur yapmazsınız... çarşı nasip ola da gelseniz buraya.. kim kimi aşıyo... TEXAS tahmininden daha büyük daha tek yürek... Göz kırpıyor işimiz reklam değil bizim... tek işimiz.. bursaspor.... en azından bir kardeş takıma sahibiz... sizi kardeş olarak kabul edebilecek tek takım... juventus tur anlarsın.... Soğukkanlı
2008-05-29 (16:15)
plut10
Bay
plut10
Türkiye, Bursa
Uludağ Üniversitesi
sedat duran demiş ki:
bursa işini bi sahada halletsin ya Çok mutlu 3 yiyip gidio ezikler Gülüyor Mr. Green yazıkkkk aziz amcanız size oyuncu vermiomu artık Çok mutlu Çok mutlu Şaka yapıyor Mr. Green

3 de yeriz beş de.. geçen seneyi unutma dostum Soğukkanlı ya da ben hatırlatayım...
siz hakemide satın alırsınız.. herşeyi beklerim... en azından bir şerefimiz var bizim... anlamı derindir şerefin hocam... bi bak sözlüğe.. biz bu bütçeyle buralaa iyi geldik... siz kendinize bakın... iki anadolu takımını yendin adam mı oldun... hatırlatayım madem...
biz bursada sayı saymayı yeni öğrendik...
1-2-3-4-5-6-7-beşiktaş-9-10 anladın mı Çok kızmış bizi dünyaya rezil ettiniz... ne iş liverpolu satın alamadınız mı.... Soğukkanlı

benle tartışma kardeş... sen ne kadar iyi bi tartışmacı olsan bile... beşiktaşın defteri çok kabarık Niyeti kötü Soğukkanlı Soğukkanlı Soğukkanlı
Ücretsiz Kayıt Ol