zaman zaman boş konuşur tepki alırlar...
deniz taşımacılığı,karayolları,tren yolları hepsi chp den kalmadır 80 yıldır ama hala çivi çakılmıo denir...
demirel siyaset dinin emrindedir diyip iktidar oldu hiç bir kemalist bunu demez...
genelde mütevazidir yemez bizimkiler...sezerin kullandığı makam aracına külüstür diyerek değiştirdi şimdiki reisi cumhur...
araplardan daha çok savunur islamı bizimkiler siz hiç merak etmeyin...
çakalların, dini kullananların peşinden gidenleri yıllardır uyarır nafile ama...
kuzey ırağa tezkere harekatında tayyip kutsal değerleri yok saydı ama nedense oyu arttı...
acaba bilal erdoğanın skandallarını yazsam ne derler...40 yıllık kambur evlat, önder sav asıldı bu ülkede bir anda...
biraz çılgındır bizimkiler kubilay asteğmen gibi...ama kolay kolayda yıkılmazlar...
1 defa değiştirildi
En Son: 2008-06-04 19:39:48
atin su hiyari allah icin.
senin ikidir yazdıklarınla haddini aşıosun seni atmıolarsa beni hiç atamazlar merak etme...
georgetomas demiş ki:
zaman zaman boş konuşur tepki alırlar...
deniz taşımacılığı,karayolları,tren yolları hepsi chp den kalmadır 80 yıldır ama hala çivi çakılmıo denir...
demirel siyaset dinin emrindedir diyip iktidar oldu hiç bir kemalist bunu demez...
genelde mütevazidir yemez bizimkiler...sezerin kullandığı makam aracına külüstür diyerek değiştirdi şimdiki reisi cumhur...
araplardan daha çok savunur islamı bizimkiler siz hiç merak etmeyin...
çakalların, dini kullananların peşinden gidenleri yıllardır uyarır nafile ama...
kuzey ırağa tezkere harekatında tayyip kutsal değerleri yok saydı ama nedense oyu arttı...
acaba bilal erdoğanın skandallarını yazsam ne derler...40 yıllık kambur evlat, önder sav asıldı bu ülkede bir anda...
biraz çılgındır bizimkiler kubilay asteğmen gibi...ama kolay kolayda yıkılmazlar...
biri bisemi demiş

..
kirbit demiş ki:
atin su hiyari allah icin.
kirbit arada sırada bir türüyor böyle tipler kaale alma bunları

görüşünüze uymadı dimi çakallar siziii

ulen hayatınız takiye çok sahtekar insanlarsınız

Doğru söze ne hacet.
2 defa değiştirildi
En Son: 2008-07-07 14:45:34
bak georgetomas kardesım gorusler uyabılır ya da uymaz bu durumlar sana karsındakı ınsanlara hakaret edıp asagılama hakkı vermez karsındakı ınsanla ınsan gıbı konus mesele chp nın yaptıları yapmadıklarıysa yazılıp soylenecek o kadar cok konu varkı bır bılsen hortumlamalardan baslayıp yargıyı etkılemeye kadar
georgetomas demiş ki:
senin ikidir yazdıklarınla haddini aşıosun seni atmıolarsa beni hiç atamazlar merak etme...
ehuehuehu o şimdi 2.kez banlı..

çok haklı bence arkadaş chp nin yaptığı kalkınma devrimlerini kimse yapamaz bu ülkede...ayrca önder sav olayı tamamen uydurmadır...savın konuştuğu hacca gitmek isteyen mustafa ünal...
akp için bu namussuz adamlar hemen benı arayıp hacca götürüp reklam yapmak istediler ben 40 yıllık solcuyum sav ıda 40 yıldır tanırım ben kımın ne olduğunu çok iyi biliyorum dedi...