insanlarin bakis acilari ogrencilere
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
insanlarin bakis acilari ogrencilere 2008-06-10 (04:36)
Ercan Mavigoz (cawsini)
Ercan Mavigoz (cawsini)
Çok mutlu burdaki halkion bakis tarlari gayet olumlu iiiiiii insanlar hurmetli iiilik sefer galiba bu iiiilik seferlikleri daha yeni kalkindigi icin yedni rus somurgesinden kurtuldugu icindir daha taze bi devlet ama baya milliyetci insanalr iiiiii insanalr h Çok üzgün, ağlıyor a bi de kizllari iiii moral kaynagi ouygorlar Üzgün Gülümsüyor
2008-06-10 (07:41)
Nigar Eyvazova (nigar247)
cawsini demiş ki:
Çok mutlu burdaki halkion bakis tarlari gayet olumlu iiiiiii insanlar hurmetli iiilik sefer galiba bu iiiilik seferlikleri daha yeni kalkindigi icin yedni rus somurgesinden kurtuldugu icindir daha taze bi devlet ama baya milliyetci insanalr iiiiii insanalr h Çok üzgün, ağlıyor a bi de kizllari iiii moral kaynagi ouygorlar Üzgün Gülümsüyor

BU İYİLİK KANDA GELİR KARDESİM YOKSA RUS SOMURGESİNDEN KURTULAN 15 ULKE VAR ONLArda olurdu boyle iyi
milliyetciliyimizin yeni kurtulmayla 1 alakasi yok biz zaten hep savastik hep sehit verdik hem de her kesden farkli olarak bu sehitlerimizin icinde kadinlar minik cocuklar yaslilar da vardi yasadiklarimizi ve acilarimizi ancak biz anlaya biliriz sen HOCALİ GUNU 20 YANVAR GUNU televizyon izlemiyon galiba o ki kaldi kizlara bilmem belki TURKİYEDE kizlar milliyetci deyiller ama biz hep boyle olduk tarihe gecmis kac tane kahraman kadinlarimiz var
cahillik 2008-06-11 (08:13)
Samim Kılıç (wortex)
Samim Kılıç (wortex)
azeri ablamız sana kurtuluş savaşını takip etmeni okumani tavsiye ederim siz sömürgeyken biz ayağımız çıplak kadın yaşlı çoluk çocuk cepheye mermi taşıyıp.fransız ingililiz italyan ermeni capulcuları yunanistan gibi bizden arac gereç bakımından her türlü yönden üstün olan bu güçler birliğini anasından doğduğuna pişman ettik.bu dediğim dönem 1919-1922 yani bide bu HALK 1. dünya savaşından çıkmış sen düşün.Azerbaycan kac yılında bağımsız oldu??.kaldıki Türk kadınlarına laf etmenin imkani yok öle bişeye cüret edemessin
2008-06-11 (11:38)
wortex demiş ki:
azeri ablamız sana kurtuluş savaşını takip etmeni okumani tavsiye ederim siz sömürgeyken biz ayağımız çıplak kadın yaşlı çoluk çocuk cepheye mermi taşıyıp.fransız ingililiz italyan ermeni capulcuları yunanistan gibi bizden arac gereç bakımından her türlü yönden üstün olan bu güçler birliğini anasından doğduğuna pişman ettik.bu dediğim dönem 1919-1922 yani bide bu HALK 1. dünya savaşından çıkmış sen düşün.Azerbaycan kac yılında bağımsız oldu??.kaldıki Türk kadınlarına laf etmenin imkani yok öle bişeye cüret edemessin

ben bu yazdiklarimla kiyaslamiyorum ki TC LE AZERBAYCANİ sadece kendimizi dogru anlatmaya calisiyorum azerbaycan 1991 yilinda bagimsiz oldu amma ilk defa 1918 yilinda ilk defa musluman serqinde bagimsiz bir cumhuriyyet oldu o ki kaldi kizlara ben arkadasin yazdiklarina cevap olarak yazdim kizlari iyi morel kaynagi oluyor da ne demek belki turkce bir sey deyil ama azericede bu lafi cok yere yoza bilirsin anlasildi mi
2008-07-08 (16:32)
Ersin Genç (ERSİNGENÇ)
Ersin Genç (ERSİNGENÇ)
mimarersingenc.tr.gg ------- istediğiniz şeyleri bulabilirsiniz -------- mimarlık,tasarım,doku ve baküyü tanıtım adına kurulan site ....yardımcı olması ümidiyle....