Ben Bulgaristan'da okursam denklim alabilir miyim.Yardımcı olun. lütfen.YÖK bulgaristanda ki hangi üniversitelere denklik veriyor. bana liste verirseniz sevinirim.Varna daki hangi üniveler denklik veriyor. Bilgi verirseniz sevinirim.
Sofyada bircok bolumun denkliigi var fakat bu sekilde arastirma yapmak zor olur sen okumak istedigin bolum ve universiteyi yoke sor onlar sana gerekli aciklamayi yapar
aliyildiray demiş ki:
Ben Bulgaristan'da okursam denklim alabilir miyim.Yardımcı olun. lütfen.YÖK bulgaristanda ki hangi üniversitelere denklik veriyor. bana liste verirseniz sevinirim.Varna daki hangi üniveler denklik veriyor. Bilgi verirseniz sevinirim.
verdim gitti rahat ol

Yök Denklik Birimi Tel:0.312.298.71.42
gitmek istediğin üniversitenin denkliğini bu numaradan sorgulayabilirsin dostum. Bg avrupa birliğine girdi ama yök yine de her üniversiteye denklik vermiyor. sen işini sağlama al numaradan sorgulattır garanti olsun
denklik var öğrenci dosyası açtırman yeterli olacaktır
her üniversitede denklik yok bazı denkliği olanların da bölümlerine göre değişiyor... en sağlam bilgi yökten alınacaktır... üniversite adını ve bölümü söylendikten sonra operatör yardımcı oluyor zaten. telefon numarasını üstteki mesajımda yazdım
SU ANDA BOLUMLERIN COGUNDA DENKLIK VAR.YOKE SORMAN EN DOGRU OLUR.SUNU DA DUSUNMELISIN SEN BURDA 4 YADA 6 YIL OKUYCAKSIN.BU ZAMAN ZARFINDA COK SEYLER DEGISIR.SU ANDA KABUL EDILMEYEN BIR BOLUM BIR YIL SONRA DENIORKLIGI KABUL EDILEBILR.YADA AYNI SEKIL DENKLIK HAKKI GERI ALINABILINIR.SANA KISI ONERIM BU KONUYA COK EGILMEMEN.DORT YIL ONCE HAYAL GIBI GORUNEN DENKLIKLER SIMDI PROBLEMSIZ ALINIYOR.BASKA KONUDA SORUN OLURSA YARDIMCI
OLABILIRIM.DR_SUNAY@HOTMAIL.COM
Ancak şunu da unutmamak gerekir ki yök bu konuda çok açık şunu diyor; eğer okula kayıt olduğunuz yıl yök tanımıyorsa orayı daha sonra tanısa da siz bu tanınmadan yararlanamıosunuz yani denkliğin olmadığı bi okula girdikten sonra o okul ve bölüme denklik verilse de siniz için bi anlamı olmaz Ben böyle biliyorum araştırdığım kadarıyla.
arkadasım senın dedıgın gıbı degıl sonradan yapılan degısıkler ogrencıyı kapsar kayıt tarıhı degıl bıtıs tarıhı onemlıdır mılletı yanıltıyorsun bu konuda belge ıstıyorsan
sana gonderebılırım.
http://www.yok.gov.tr/duyuru/yurt_disi_ogrenim_yeni.pdf Ayrıca daha sonradan tanınmama kararından da etkilenilmiyor okurken. Burda dediğine göre. Yökün sitesinden bakılabilir. Kimseyi yanıltmıyorum ayrıca herkes bu bilgileri sorgulayabilir, yorumlayabilir.Ben yanlış yorumluyorsam da düzeltiriz.