italyanca bilgisi
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
italyanca bilgisi 2008-06-12 (15:23)
Birke Sıla Karadeniz (birke sıla karadeniz)
selam ... ben seneye italyada tasarım okumak istiyorum bunun için bir özel üniversite düşünüyorum neredeyse yapmam gereken tüm araştırmaları yaptım fakat tek korktuğum konu üniversite okurken italyanca bilgimin yetersiz olması şimdi 6 aydır italyanca öğreniyorum buna 9 ay daha devam ettikten sonra italyanca sınavına giricem bu aldığım italyanca eğitimi orada üniversiteyi okumama yeterli olurmu ? cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler..
2008-06-12 (15:29)
Fatih Duman (russianknight)
İstanbul İtalyan Kültür Merkezi: http://www.iicistanbul.esteri.it/IIC_Istanbul

Ankara İtalyan Kültür Merkezi http://www.iicbelgrado.esteri.it/IIC_Ankara

bu iki sitede aklına gelebilecek bütün soruları bulabilirsin.

özel üniversite yerine devlet üniversitesi daha iyidir.Tasarım için Milano bölgesini tavsiye ederim.Çünkü dünyanın büyük tasarım firmaları italyan ve çoğu Milano da konumlanmış durumda..
2008-06-17 (12:33)
Teşekkürler bende milanoyu düşünüyorum fakat çalıştığım eğitim danışmanlığı devlet üniversitesinde zorlanabileceğimi bu yüzden daha çok uluslar arası olan bir üniversiteyi tercih etmemi önerdi...
2008-06-17 (15:20)
birke sıla karadeniz demiş ki:
Teşekkürler bende milanoyu düşünüyorum fakat çalıştığım eğitim danışmanlığı devlet üniversitesinde zorlanabileceğimi bu yüzden daha çok uluslar arası olan bir üniversiteyi tercih etmemi önerdi...

danışman şirket seni düşündüğü için değil,özel üniversite okuduğunda senden daha çok para alacağı için senin aklını çelmeye çalışıyor.İtalya ve Almanya gibi ülkelerde devlet üniversiteleri her zaman öndedir özel unilere göre.danışman şirkete kulak asma sen.gelecek senin geleceğin onlar 3-5 doların hesabını yaparlar sadece..
2008-06-21 (23:44)
tamam haklısın ama italyanlara da sordum beni yönlerdikleri üniversitenin nasıl olduğunu çok güzel bi üniversite dediler ayrıca sadece gidiceim üni denklik veriyor
slm 2008-07-03 (14:54)
Kemal Çan (ispanyol)
Kemal Çan (ispanyol)
italyancanı geliştirmede iyi yaptığinı düşünuyurum fakat yerleşim bakımından kültürel zenginliklerını de öğrenmenıtavsiye ederım.