Avusturalya'da Okuyan Ögrenci Kim Var Forumda?
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 3
123 Sonraki SayfaSon Sayfa

Avusturalya'da Okuyan Ögrenci Kim Var Forumda? 2008-06-12 (17:54)
Hakan Bu (DreamWoRK)
Hakan Bu (DreamWoRK)
Merhaba arkadaslar, Ben suan avusturya'da yasiyorum viyanada ocak-subat gibi Avusturalya'ya gecis yapmayi dusunuyorum bununla ilgili Avusturalya'da yasayan bir arkadasimizdan bilgi almak istiyorum.. Umarim yardimci olursunuz..
2008-06-12 (22:38)
Elçin Öz (elçinnn)
Elçin Öz (elçinnn)
ben de avusturya yı uzun zamandır düşünüyordum ama bu aralar avusturalya ya gitmek daha mantıklı gelmeye başladı. seninde böyle bir yazını görünce merak ettim niye avusturyadan avusturalyaya geçmeye karar verdin acaba?
avusturyanın olumsuz taraflarını ve avusturalyanın sana olumlu gelen yanlarını söyleyebilir misin. benimde kafamm çook karışık.
avusturya önce ucuz gelmişti master için ama toplamda daha pahalıya mal olacağına karar verdim. sence o kadar mesafeye değer mi ?
bana öneride bulunabilirsen ve yardımcı olabilirsen çook sevinirim Gülümsüyor
2008-06-12 (23:00)
Elçin Öz (elçinnn)
Elçin Öz (elçinnn)
ben bi şey daha sormak istiyordum.
avusturyada ekonomi masterı yapmak istiyorum. sence ingilizcemin gelişme olasılığı nedir ?
2008-07-02 (17:13)
Hakan Bu (DreamWoRK)
Hakan Bu (DreamWoRK)
Elcin su kadar söyliyim sana 5 yildir Avusturya'da Viyanada okuyorum.. bitmiyor bitmiyor bitmiyor... + olarak master yapmaya gelen bircok arkadasim var üniversite türkiyede bitirdikleri icin alttan ders veriyor.. yani geldiginde direk master yapamiyorsun sana verdikleri dersleri vermen gerekiyor ardindan master a gecis yapiyorsun Gülümsüyor verecekleri en az ders sayisida ekonomi okuduguna göre 5-6 civari Gülümsüyor o dersleride 2 yilda verebilirsen sana helal olsun derim Gülümsüyor))))

Avusturalyaya gelince en güzel yani ingilizce light bi dil almanca gibi dibinden basindan eklemesiyle ugrasmiyorsun artikel derdin yok cok karmasik degil.. Yasam olarak avusturalya'da calisma imkanin var avusturya'da ise zor.. Kira ve yasam standartlari pahali avusturyada tabi bu avusturya'ya nazaran tabiki..

baska bisey soracaksan yardimci olabilirim.

+++++

Avusturalya'da okuyan kimse hala yok mu bu forumda???? Şok olmuş Şok olmuş Şok olmuş
2008-07-20 (09:18)
Serter İyigunlu (serteri)
Serter İyigunlu (serteri)
Şirketimiz deneyimli kadrosuyla size en iyi danısmanlık hizmetini veriyoruz. Hizmetlerimizi şöyle sıralayabiliriz.
1. Transport Info: Brisbane içersindeki tüm ulaşım araçlarının( otobüs, tren ve nehir ulaşımı) güzergah, kullanım, fiyat ve kalkış saatleri hakkında detaylı bilgilendirme.
2. Tam destek hizmeti: Öğrencilerin şehre uyum sürecinde kültür farkı ve yaşam tarzından dolayı doğabilecek her türlü sorunlarında Türk danışmanlar tarafından birebir verilen danışmanlık hizmeti.
3. Şehrin tanıtımı: Şehrin merkezi ,okulun yerinin gösterilmesi, önemli caddelerin ve bulvarların, tüm ihtiyaçlarını temin edebilecekleri yerlerin tanıtımı ve aynı günün akşamında tanışma partisi organizasyonu.
4. Shopping hizmeti: Öğrencilerin ihtiyaçlarını temin edebilecekleri dükkanların ve alışveriş merkezlerinin tanıtılması ve ihtiyaçlarının temini konusunda yardım hizmeti sunulması.
5. İletişim sisteminin gösterimi: Avustralya içersindeki GSM sistemlerinin tanıtımı, SIM kart tedarik yollarının gösterilmesi, Türkiye ile ucuz ve kolay iletişim kurma yöntemlerinin öğretilmesi ( Türkiye ile ucuz konuşma kartlarının temini)
6. İş için gerekli evrakların hazırlanması: Avustralya’da çalışabilmek için gerekli vergi numarasının alımında, yerel bankalardan birisinde banka hesabı açılması ve ehliyet alımı ve bunun gibi evrakların temini konusunda detaylı bilgilendirme hizmeti.
7. *Çeviri işlemlerinizde danışmanlık: Gerekli evraklarınızın yeminli tercümanlar tarafından onaylı tercümesinin hazırlanma hizmeti.

Hem okumak hem para biriktirmek istemez misiniz?

Sizlere İngilizce seviyenize göre anlaşmalı olduğumuz firmalar bünyesinde garanti iş olanakları sunuyoruz.

Avustralya’daki okulunuza başladıktan sonra iki hafta içerisinde haftalık ortalama 250-500 AU dolar gelir elde edebileceğiniz, okul saatlerinize uygun, şehir merkezinde ve yakınında part-time iş olanakları sunmaktayız.

Airport pickup

Gelen öğrencilerin Brisbane havalimanında pasaport kontrolünden sonra karşılanması ve öğrencilerin ve eşyalarının kalacakları yerlere transfer işlemlerinin konforlu bir şekilde yapılması.
2008-07-20 (22:48)
Hakan Bu (DreamWoRK)
Hakan Bu (DreamWoRK)
Onu gecte sen o dedigin hizmetleri nekadara veriyorsun ona gel... Babanin hayrina yapmiyorsun ya hersey parasiyla..
2008-07-28 (17:31)
Seval Sir (sevezuli)
Seval Sir (sevezuli)
Merhaba Dreamwork ve Elcin..

Ismim Seval..ben kisaca kendimden bahsedip size belki de karar vermenizde yardimci olmaya calisacam. Ben melborune'da dogma buyumeyim..annem babam buraya yaklasik 40 yil once goc etmisler. Ben 9 yildir ilk okul ogrementligi yaptim, ve su an 7 yillik devletin verdigi aile izinine ayrildim. Yaklasik 2 yildir bir danisman sirketinde egitim danismani olarak calisiyorum.

Size burda reklam olayina girmek icin hic bir hedefim yok. yanlis anlasilma olamsin. size sadece dogrulari yazmaktan baska bir niyetim yok.

Melbourne'da, ya da Avustralyanin her hangi bir sehrinde okumayi dusundugunuz cok guzel birsey, cunku gercekten Avustralya cok guzel bir ulke. Hem egitim acisiyla hemde yasam sartlari, mesela kira, yiyece, vs..gibi seyler cok uygun fiyatlilar. Ayrica dreamworkin bahsettigi gibi ogrenci olarak burada yasal haftada 20 saat calisma izinizi oluyor..ve de okullarin resmi tatillerinde full time calisabiliyorsunuz. Burada is imkanlari..oyle herkesin bashsettiigi gibi haftada $200-$250 garantisi yoktur..buna kanmayin..o sozu veren isnsanlar cok yanlis yoldan ogrencileri yonlendiriyorlar...acaba ben calsiipta okul masrafimi cikartabilirmiyim diye dusunuyrseniz..o da yanlis..okul masraflarinizi cikarmak zor..fakat yasam icin cogunu karsilayabilirisiniz. Is olarak..genelde..ingilizceniz HIC yoksa..temizlik isi, ya da turk kebapcinin yaninda..fakat ingilizceniz var ise..cafelerde, hotellerde is bulma imkaniniz daha fazla.

Okullara gelince..avustralyada 37 tane devlet universiteleri var 2 tane de ozel.ve hepsi YOK tarfindan onaylanmis. Fiyat acisindan, Amerika ya da Ingiltereye bakarak cok daha hesapli..

Simdi sira sizde..sizin aslinda..hangi sehirde okumayi tercih ettiginiz karar vermelisiniz..

benden simdilik bu kadar...turkcemden ozur dilerim..umarim yanlis bir sekilde yazmamisimdir..benimde turkcem pek iyi sayilmaz..Gülümsüyor

Eger daha fazla bilgi isterseniz beniim ozel adresime yazabilrisiniz...

ssir@academiclink.com.au

Size kolay gelsin..iyi calsimalar!!
2008-07-29 (04:22)
Hakan Bu (DreamWoRK)
Hakan Bu (DreamWoRK)
Aciklama yaptigin icin cok tesekkür ederim. Ben Melbourne'de okumayi düsünüyorum Sdyney'e göre daha uygun Sdney bildigim kadariyla Melbourne'den daha pahali bu yüzden tercih olarak Melbourne sectim. Kafami karistiran teksey ingilizce egitimi üniversiteye bagli olan kurslar mi veriyor yoksa üniversite kendi bünyesindemi bu egitimi veriyor tam olarak biLmiyorum.. Her iki sekildede kurs yapacagim zaten.. Bu arada Kurs ücretleri Melbourne'de nekadar tutuyor ve zaman olarak uzunlugu nekadar bu konudada bir aciklama yaparsan cok sevinirim.

DreamWoRK
2008-08-05 (19:32)
Fatih Yıldırım (lavymitralian)
Fatih Yıldırım (lavymitralian)
sevezuli demiş ki:
Merhaba Dreamwork ve Elcin..

Ismim Seval..ben kisaca kendimden bahsedip size belki de karar vermenizde yardimci olmaya calisacam. Ben melborune'da dogma buyumeyim..annem babam buraya yaklasik 40 yil once goc etmisler. Ben 9 yildir ilk okul ogrementligi yaptim, ve su an 7 yillik devletin verdigi aile izinine ayrildim. Yaklasik 2 yildir bir danisman sirketinde egitim danismani olarak calisiyorum.

Size burda reklam olayina girmek icin hic bir hedefim yok. yanlis anlasilma olamsin. size sadece dogrulari yazmaktan baska bir niyetim yok.

Melbourne'da, ya da Avustralyanin her hangi bir sehrinde okumayi dusundugunuz cok guzel birsey, cunku gercekten Avustralya cok guzel bir ulke. Hem egitim acisiyla hemde yasam sartlari, mesela kira, yiyece, vs..gibi seyler cok uygun fiyatlilar. Ayrica dreamworkin bahsettigi gibi ogrenci olarak burada yasal haftada 20 saat calisma izinizi oluyor..ve de okullarin resmi tatillerinde full time calisabiliyorsunuz. Burada is imkanlari..oyle herkesin bashsettiigi gibi haftada $200-$250 garantisi yoktur..buna kanmayin..o sozu veren isnsanlar cok yanlis yoldan ogrencileri yonlendiriyorlar...acaba ben calsiipta okul masrafimi cikartabilirmiyim diye dusunuyrseniz..o da yanlis..okul masraflarinizi cikarmak zor..fakat yasam icin cogunu karsilayabilirisiniz. Is olarak..genelde..ingilizceniz HIC yoksa..temizlik isi, ya da turk kebapcinin yaninda..fakat ingilizceniz var ise..cafelerde, hotellerde is bulma imkaniniz daha fazla.

Okullara gelince..avustralyada 37 tane devlet universiteleri var 2 tane de ozel.ve hepsi YOK tarfindan onaylanmis. Fiyat acisindan, Amerika ya da Ingiltereye bakarak cok daha hesapli..

Simdi sira sizde..sizin aslinda..hangi sehirde okumayi tercih ettiginiz karar vermelisiniz..

benden simdilik bu kadar...turkcemden ozur dilerim..umarim yanlis bir sekilde yazmamisimdir..benimde turkcem pek iyi sayilmaz..Gülümsüyor

Eger daha fazla bilgi isterseniz beniim ozel adresime yazabilrisiniz...

ssir@academiclink.com.au

Size kolay gelsin..iyi calsimalar!!

Ukrayna Kiev Politeknik Üniversitesine kayıt yapmış olmama rağmen 1 senelik hazırlıktan sonra gelmek isterim gerçekten,ama oranın kelepirliğinden buranın yaşam şartlarına ayak uydurana kadar batarım sanırsam :s İngilizce var evelallah zaten üstüne 1 sene de hazırlığım olcak Kiev'de Rusça ingilizce.De işte gider gitmez iş arayangillerden birisi olmak koyar.Sırf uçak bileti adamı mundar eder yaw Çok mutlu

Ama uçakla oraya gidenlere bir öneri Dubai yada Katar gibi ülkelerin üstünden gibin.Benim dayı kızı Güney Kore'ye öyle gidiyor belki size de yarayabilir araştırın derim Gülümsüyor

Bu arada Seval hanım Türkçeyi benden iyi konuşuyorsunuz desem yalan olmaz Çok mutlu
2008-08-06 (03:53)
Seval Sir (sevezuli)
Seval Sir (sevezuli)
Merhaba Dreamwork..kusura bakmayin cok yogun idim bir kac gundur. Sizin email adresinizi alabilirmiyim..fiyat listesine oraya yonlendirecem..ayrica. Avustralyada hem univerrsitelerin dil egitimleri oluyor hemde ozel okullarda. Yani..universtienin dil okuluna kagit olursaniz..daha tutarli oluyor.mesela RMIT Universtienin dil okulu haftalik AU$370..ama ozel okullar meseal Embassy CES ya da GEOS $220-$250 arasi..haftalik...

email adresinizi de bekliyorum..
Sayfa / 3
123 Sonraki SayfaSon Sayfa