bulg tıp okuduktan sonra tıp denkliği var mı
Moldova’nın başkenti Kşinev’de kurulu devlet üniversitelerinde mühendislik- mimarlık dallarından tıp, diş hekimliği, güzel sanatlar, beden eğitimine kadar dilediğiniz her dalda sınavsız üniversite eğitimi alabilirsiniz. Üniversite yurdu vardır. Fiyatlar çok uygundur. Daha fazla bilgi ve müracaat için
www.potak.net e geliniz.
1 defa değiştirildi
En Son: 2008-07-12 19:39:08
yanlıs yere yazmıssın arkadasım msj ını,denklik konusu tıp ta birazcık karısık su anda arkadasım ama %80 var diyebilirim,su sekilde var once senin 6-7 senelik okul hayatnı ellernden geldigi kadar inceliorlar,ondan sonrada karar veriorlar ya sınavla yada sınavsız... ama sen bitirene kadar bg tam bi ab ulkesi olmus olacak o nedenlede vermemeleri sanırım imkansız olacak ama su anki durum bu...
evet katiliyorum çilgin arkadaşıma , sen okulunu bitirene kadar denklik konusunda sorun kalmayacağına inanıyorum , ki denklik olmasa bile geçen sene medyadan düşmeyen konular arasında yurt dışından doktor getirmek vardı , yani Avrupa Birliğinin Tanıdığı bir diploman varsa sorun olmaz ..
bende bg de tıp okuyorum ama kendimizi kandırmıyalım gerçekçi olmakta fayda var her yerde.. şimdi sınavsız denkliğini alamazsın sen diplomanı aldıktan sonra denklik sınavına alıyorlar başarılı olursan alırsın denkliğini olmazsan alamazsın bota kalırsın ki bu sınavada 2 kez girme hakkın varrrrr........gerçekleri öğrenmek istiyorsanız ekleyin..
sahings47@hotmail.com...
1 defa değiştirildi
En Son: 2008-07-12 18:27:57
2006 yüksek öğretim kurulu denklik düzenlemesini okuyun arkadaşlar orada sağlık alanlarındaki bölümlerde sınavla denklık verılmesı uygulamasının kaldırıldıgını sınavsız denklık verılecegını belırten bır acıklama mevcut.
serdar hoca yanlis yazmis 2007 ekimde alinan karara gore saglik alanlarinda sinav kaldirilmis.GEREKTIGI DURUMLARDA MULAKAT OLABILIR DIYOR.bunda da korkulacak bisy yok.siz adam gibi burda 6-7sene okumussaniz ve bu pasaport giris cikis tarihlerinden-transkriptten belli oluyosa mulakata gerek kalmadan denkliginizi alirsiniz.ve gercekten de pleven icin konusayim burda adam gibi okursunuz para gecmio bazen keske gecse dersiniz ama nafile.hocalardan imza almak bile cok ugrastiriyo,iyi bir egitim icin pleven..
evet 2007 pardon 2006 degıl yanı sonuc itibariyle denklik olduğu çıkıyor meydana bu düzenlemeyle..
bence okicaksaniz pleveni tercih edin tam ogrenci sehri.ne cok turk var nede buyuk bi sehir ogrenciyi ali koyucak pek bisi yok.zaman gecsin diye ders caliscaksiniz ama yok ben eglenmeye geldim diyosaniz denklik beni ne alakadar eder diyosaniz buyuk sehirleri tercih edin eglenceleri bol oluyo (:
denklik konusu üniversiteye göre değşyomu formda biyerde öle bi yazı görmştm ve tekrar bulamadım..sofya tıp, denklik konusunda plevene göre daha raht ayrıcalıklı die bişydi sanırsam.. denklik sınavı varsa çokmu zor yapılamıycak bi sınawmı..bgdeki ünilerle ilgli kafama en çok takılan şey bu denklik meselesi :S