Malvern House
Eden House College
Bloomsbury İnternational
Pearson College
Princes College
London Meridian College
The English Studio
Ben bu yaz sonlarına doğru ingilterede yaklaşık 1 yıl dil eğitimi almak istiyorum ve bu senenin sonunda da kendi alanımda yüksek lisasns yapma niyetim var.
Yukarıda ismini verdiğim okullar hakkında araştırma yapıyorum ve sizledende bilgi almak istedim.
Bu dil eğitimi okullarından birinde okuyan veya okumuş olan arkadalar sizce hangisi daha iyi bir tercih olur?
Yerleşim yeri, yaşama şartları, iş bulma imkanları olarak vs...
Bir arkadaşım brighton'a gidecek. Orada bulunan arkadaşlar varsa, acaba brighton dil eğitimi için iyi bir seçimmidir?
arkadaşlar bu okullardan birine giden olmadı mı?
Pearson College çok ucuz ve öğretmen kalitesi olarak iyi olmayan bir okul. Öğretmenin %80 kötü olma şansı var ama bunu 3 ay öncesine göre yazıyorum. Merkezde ve ucuz olması iyi tarafları..
Kütüphane,bilgisayar odası iyi değil..
yorumun için teşekkürler vlatko.
tanermese arkadaşımızın yazdığı okullara ek olarak;
elite college
golders green college
sprachcaffa
dil okullarında okumuş yada hala okumakta olan arkadaşlar bu okullar hakkındaki görüşlerini bizle paylaşırlarsa sevinirim.
Arkadaşlar Londra'da Scotts College var. Güzel bir dil okuluna benziyo ve fiyatları da uygun gözüküyo. Aranızda bu okul hakkında bilgisi olan varmı acaba.
Buda adresi =)
http://www.scottscollegelondon.com/new/main.html
arkadaşlar Manchester a gitcekseniz ben size Manchester Academy of English'i öneririm hocaları egitimi super üstelik ücretsiz kurslar bile var haftada 14saat fln.2006da gitmiştim cok gusel bi deneyimdi
arkadaslar ben suan ögrenciyim okulu uzattim 3 -4 ay ingilterede igilizce egitimi almak istiyorum.dayim ingiltere vatandaşi.. onun davetyeye göndermesi yada ne bilim ordan bi ingilizce okulu ayarlamasi felanmı lazim.. nasil vize alip gidebilirim lütfen yardim edin..
merhaba
bende londra da dil okuluna gittim yeni geldim hatta.tavsiyeler ve internetteki araştırmalarımdan yola çıkarak okulların bulunduğu bi listeyle gittim firmalara.edu-point diye bi firma bana adını araştırmalarımsırasında hiç duymadıgım bi okula yonlendirdi.iyiki de dinlemişim.90/100 pratiğe dayalı bi okul.diğer okullarda arkadaslarım vardı biz onlardan daha hızlı ilerledik.üstelik okulda turk cok az.gideceğiniz okuldakı turk öğrenci sayısının az olmasına dikkat edin
pratik onemli ama bazi okullar isi abartip ornegin 3 saatin yarim saati gramer 2.5 saati pratik yapiyorlar.pratigi mnasil yaptiginda onemli bazi hocalar yada egitim kurumlari zaman gecirme yontemi olarak kullaniyor yani yarim saate yapacagi isi 1 saatte agir agir yapanlar var/turk ogrenci ise heryerde var ama bencede iyi arastir oyle git sonra siniftakilerin yarisi turk olursa bir anlami kalmaz.ama hic turk olmamasi da kotu birsey az olsun oz yani

sibelkardas demiş ki:
merhaba
bende londra da dil okuluna gittim yeni geldim hatta.tavsiyeler ve internetteki araştırmalarımdan yola çıkarak okulların bulunduğu bi listeyle gittim firmalara.edu-point diye bi firma bana adını araştırmalarımsırasında hiç duymadıgım bi okula yonlendirdi.iyiki de dinlemişim.90/100 pratiğe dayalı bi okul.diğer okullarda arkadaslarım vardı biz onlardan daha hızlı ilerledik.üstelik okulda turk cok az.gideceğiniz okuldakı turk öğrenci sayısının az olmasına dikkat edin
iyide dil okulunun adını yazmamışsın hangi okula gitmiştin orda ?