Dounay demiş ki:
Meraba arkadaşlar
ben de ank hukuk ıstıyorum ama vakıf unvlerden hakkaten cok guzel teklıflar gelıyor.Egıtım kalıtesınden dolayı ank hukuk ıstıyorm ama ankarada ıı bır yurt ve burs bulamazsam dıye cok korkuyorum. Yurtlar ve ücretleri hakkında bıraz bılgı verebılır mısınız?
merhaba
eğer ank hukuk kazanırsanız ve üniversiteye bağlı bir yurda gtmeye karar verirseniz büyük ihtimal sizi milli piyango kız öğrenci yurduna alacaklardır. çünkü bu yurt hukuk fak. ile aynı kampüstedir. detaylı bilgi için:
http://sks.ankara.edu.tr/yurtlarmillipiyangoYENI.html
ankara üniversitesine bağlı yurtlar kyk.ya ait olmadığından dolayı ücretleri biraz daha fzladır, ama kalite olarakta çok daha üstün ve temizdir. kyk yurduna başvuru yaparsanız da kampüse çok yakın cebeci kız öğrenci yurduna atanırsınız. her iki halükarda da yol parası vermemiş olursunuz.
genel olarak okula bağlı yurtlar kyk yurtlarından daha fazla tavsiye edilmektedir. eğer maddi olarak imkanınız varsa burayı bende tavsiye ederim. sabah uyandığınızda fakültenize gitmek için 5 dk yetipte artacak uzaklıkta bulunuyor olması en büyük avantajı diye düşünüyorum . şahsen ben her gün bir buçuk saat yol gitmek zorundayım o kampüse ulaşmak için. bir o kadarda dönüşü olunca günde en az 3 saatim yolda geçiyor. gerisini siz düşünün.