Mesaj Panosu

Duyuru ANKARA ÜNİVERSİTESİNE GELECEKLERE (soru-cevap bölümü)
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /15Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 1112131415

FIRTIKalp 2008-08-21 (18:40)
siskoma
Bay
siskoma
Türkiye, Eskişehir
Anadolu Üniversitesi
bizzat gölbaşına giderek orda yetkilerle konuşup ordan öğrendim.sınavın içeriğiyle ilgili bilgiyi rayel vermiş zaten ama writingden bahsetmediler bana.gölbaşı ya da sınavla ilgili başka sorun varsa bildiğim kadarını cevaplarım Çok mutlu
2008-08-21 (18:43)
rayel
Bayan
rayel
İsviçre, Schaffhausen
Pädagogische Hochschule Schaffhausen (PHSH)
ışşıl demiş ki:
selam arkadaşlar, hele şükür ankara üniversitesinde okuyan birilerini buldum Çok mutlu tahmin ettiğiniz gibi artıkın bende bi ankara üniversiteliyim.. sizi bulmuşken hemen sorularımı soriyim Çok mutlu bu sene hacettepe istatistiğe puanım yetmesine rağmen ulaşımı,üni hayatı,ortamı ve bölümün hazırlığının isteğe bağlı olmasından dolayı ankarayı tercih ettimm.. umarım iyi etmişimdir Gülüyor neyse gelelim sorularıma..hazırlığın isteğe bağlı olusu güzel ama biraz aklım karıştı sanırım bu sene için boğaziçi ve odtüden eğitmenler getirilmişş bide ing yanında bilgisayar kıursu da veriliomuşş bunlar ne derece doğruu Şaşkın: ayrıca anadolu mezunu olduğum için ve ing hocamda iiyi olduğu için ing iyi düzeyde..bi çok kişi gitme boşwer 1 senene yazık olur diyorr..ankara üniversitesinin hazırlık eğitimi ne düzeyde lisedeki hazırlık gibimi Şaşkın: eger ölese bir yıl boşboşuna çekmiim gölbaşını Gülümsüyor ayrıcca diyelim hazırlığı atladım ilerde çift andal veya yandal düşünüorum ve düşündüğüm diğer bölümde hazırlık zorunlu bu bana sorun çıkarırmı yani sen hazırlık okumamışın diye çift anadal veya yandal yaptırmazlarmı?? biraz uzun oldu ama kaç gündürr bu soruların cevabını bulmak için uğraşıorum Üzgün şimdiden teşkürler Gülümsüyor

selamlar. tebrik ederim Gülümsüyor

hacettepe yerine ankarayı tercih etmen kendi bölümün için isabet olmuş bence:) hazırlık eğitimi kötü değil. ama bi bilkent-odtü kadar da iyi sayılmaz. hazırlık seçersen büyük ihtimal üst kurlardan başlarsın eğitimine, ve bu sana epey çok şey katar. üst kurlar ingilizce tiyatro oyunu bile sergiliyorlar. ayrıca hazırlık eğitiminin dışında bilgisayar derslerinin verildiği doğru. bir dönem boyunca enformatik dersleri alcaksınız. ve başarıyla bitirirseniz size sertifika verilcek.( benim aldığım bu sertifika şimdiden işime yaradı bile Gülümsüyor )
hazırlık eğitiminin olup olmaması yandal-çift anadalı etkiler mi bilmiyorum.

ayrıca emin ol ki ankara üniversitesinin en güzel kampüsünde okuyacaksın. ordaki ortamın tadı asla unutulmaz.. Çok mutlu
2008-08-21 (18:49)
rayel
Bayan
rayel
İsviçre, Schaffhausen
ayrıca arkadaşlar şunu da aklıma gelmişken söyleyeyim. siz kaydınızı tamamlayıp derin bi nefes aldığınzda öğrenci konseyinden arkadaşlarımız özel otobüslerle sizlere kampüslerimizi gezdiricek ve küçük bir ankara turu yaptıracaklar. tabi ki tamamen ücretsiz.. Çok mutlu

bu tura katılmak için yapmanız gereken bi başvuru vs yok. kayıt binası çıkışında ankara üniversitesi yazan tişörtlerle arkadaşlarımız seslerini size duyuracaklardır.yapmanız gereken otobüse geçip keyfini çıkartmak GülümsüyorGülümsüyor
2008-08-21 (20:18)
ışşıl
Bayan
ışşıl
Türkiye, Ankara
Ankara Üniversitesi
çokk teşekkür ederim rayel ve tabi yardımcı olan tüm arkadaşlara Çok mutlu ewet bende en isabetli kararı werdiğime inanıyorumm ve bi ankaralı olmaktan çok mutluyum Çok mutlu ayrıca hazırlık hakkında bu duyduklarımdan sonra daha bi mutlu oldummm Çok mutlu Çok mutlu ya ben zaten hani nasıl derken bi odtü yada bi vakıf üniversitesi kadar iyimi anlamında sormadım Gülümsüyor bana hem ingilizce adına hem de kendimi geliştirme adına bişiler katarmı anlamında sormuştum Şaşkın: aslında ilk düşüncem hazırlık okumaktı çünki izmrden kalkıp tanımadığım bi şehire ortama gelicem ve hazırlık bunlara alışmak için iyi bi soluklanma fırsatı..ayrıca istatistik de zor bi bölüm..ama bunların yanında eger hazırlık bana bişey katmıcaksa neden bi seneme yazık ediyim die aklım karıştı..daha doğrusu karıştırıldı Çok mutlu inşallah sorularımdan sıkılmamışınızdır çünkü bi kaç sorum daha war Gülümsüyor şimdi hazırlık gölbaşına taşınmış yaa ve gölbaşıda baya bı uzak üniversitenn merkezden veya rahatlıkla ulaşabileceğimiz bi yerden gölbaşına serwisi veya otobüsü warmı Şaşkın: ayrıca kısa bi soru daaha üniversite bize kayıt için gerekli ewraklar hakkında zarf göndercekmişşş bekliorum ama ses seda yok acaba ne ara gönderir bi bilginiz warmı Şaşkın: umarım başınızı ağrıtmamışımdır Gülüyor ayrıca gerçekten çok teşekkür edrim tüm yardımlarınız içinnn...
2008-08-21 (22:16)
rayel
Bayan
rayel
İsviçre, Schaffhausen
gölbaşına okulun servisi yok ama ayarlancakmış diye duydum. geçen yıl böle bi düşünce vardı ama bu yıl yürürlüğe sokarlar diye düşünüyorum. servis olmasa bile şehirden otobüsler kalkıyor.

zarf gönderme işlemine gelince, merak etme kayıttan önce mutlaka eline ulaşır. ben kayıt öncesi tatilde olduğumdan dosyama ulaşamamıştım da kayıt günü bi de dosya çıkartmaya uğraşmıştım. aman evden ayrılmayın bekleyin dosyalarınızı. Gülüyor dosyalar gönderilmeye başlanmış.
2008-08-22 (00:14)
FIRTIKalp
Bay
FIRTIKalp
Türkiye, Ankara
Ankara Üniversitesi
arkadaslar su anda en azından kendi bolumum ıcın yanı siyaset bilimi ve kamu yönetimi icin beni cok mutlu eden bişi ögrendim bizim bölümde hazırlıgı istemezsek okumuyormusuz ve zaten 3. we 4. sınıfta ing. dersleri akedemik düzeyde veriliyormus ama eger hazırlık atlama sınawına girer we de A alırsanız artık 90 mı olur 95 mı bılemem bu derslerı dogrudan gectı kabul edılıomussunuz ama bu sınawa gırer we 70ın altında kalırsanız mecburen hazırlık okuyormussunuz ben de anadolu lısesı mezunuyum hem de en ıyılerınin bıtanesınden ve ingilizcem yabancı yayınları takip edicek kadar iidir ama gramerim cok kotu oldugundan ben bu sınawı pas gecıcem tabı aldıgım bılgı dogruysa( kı danısman hocamdan aldım bu bılgıyı we saolsun cok ugrasmıs ) yanı ben guwenıorum ama yenı bı sıstem geldıyse de bılemıorum ben paylasayım dedım bılgısı olan warsa paylasırsa sewınırım

bu arada bu amerıkan futbol takımında oynayanlar okulun ogrencılerı dı mı

Sayfa /15Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 1112131415

Ücretsiz Kayıt Ol