maltaya vize alan varmı temmuz için
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
maltaya vize alan varmı temmuz için 2008-06-29 (18:23)
Mert Merts (wolo)
Mert Merts (wolo)
arkadaslar ben maltaya vıze aldım. ama bu aralar vızelerı cok reddettıklerını soyluyorlar. benım gıbı temmuz da maltaya egıtıme gıdecek olan arkadaslar varmı? bu arada deneyımlı arkadaslarım malta da 1 hafta ıcın tatıl sezonunuda gozonune alırsak kalma harıc 3 ogun yemekle bırlık te ne kadar harcarım. bırde dolar goturmemde fayda varmı. orda dahamı degerlı dolar turkıyeden:D
TEMMUZ AYINDA 148 OGRENCIMIZ VAR.. GELECEK OLAN. 2008-07-06 (16:51)
Muhammed İlhan (MALTA DIL OKULLARI)
Muhammed İlhan (MALTA DIL OKULLARI)
MERHABA,
MALTA ICIN VIZE ALMAK YADA RED KONUSUNDA BIR SEY DIYEMIYCEM. SANIRIM VIZE ISLEMLERINI YAPAN KISILERIN EKSIK DOSYA HAZIRLANMASINDAN, ACENTALAR OGRENCIDEN ISTEDIKLERI DOSYALAR DOGRULTUSUNDA EGER DOSYANIN YETERSIZ OLDUGUNUZ GOREMIYOR VE VIZE ICIN ADIM ATILIYORSA O VIZE BASTAN ALINAMAZ.
OGRENCININ GETIRICEGI DOSYALAR YANI SIRA HER OGRENCI ICIN DOSYA KARAKTERI FARKLIDIR., BIRI CALISIYOR, DIGERININ AILESI MADDI OLARAK OGRENCIYE DESTEK OLUYOR, BIR IS YERINDE CALISIYORSA, YADA BANKDA PARASI VAR AMA BU PARANIN NERDEN NE SEKILDE GELDIGINIZ ORTAYA CIKARTICAK ACIKLAMALI EVRAK DUZENEGI YOKSA GIBI........ SANIRIM 300 DEN FAZLA SECENEK SIRALIYA BILIRIM. AMA SU BIR GERCEK KAYIT YAPAN YADA VIZE ISLEMLERI ICIN SIZLERE ARACILIK EDEN FIRMALARIN ONEMI COK COK BUYUK.
TEMMUZ AYINDA BIR COK OGRENCIMIZ GRUBUMU GELIYOR. VIZE BUYUK BIR SORUN TESKIL ETMEDI ACIKCASI HER OGRENCI ICIN AYRI AYRI ISLEM YAPTIK BAZILARININ YESIL PASSAPORTLARI OLDUGUNDAN VIZE IHTIYACIMIZ OLMADI GIBI..
TEMMUZ AYINDA GELDIGINDE MALTA OFISIMIZE UGRA VE CAYIMIZI IC. ARTI ISTANBUL - MALTA ICIN UCAK SAATLERINDE MALTA HAVALIMANINDA TURKCE KARSILAMAMIZ VAR VE KENDI FIRMA MASAMIZ,. GELIDIGINDE SORU VE ISTEKLERIN OLURSA LUTFEN CENSU TURK REHBERIMIZE SORULARINI SORU. UMARIM BASARILI VE GUZEL MALTA EGITIM VEYA TATILI GECIRIRSIN.

WWW.MALTA-TURKEY.COM MALTA ADASINDAN SELAM VE SAYGILAR DILERIM.
2008-07-07 (00:45)
Mert Merts (wolo)
Mert Merts (wolo)
sagol dostum gelırım temmuz ayında bı cayınızı ıcmeye. ama ben dıkkat edersen bır soru sormusum. sen baska seyden bahsetmıssın. yanı benım yardım olarak ıstedıgım konuyu sen kendı fırmanın reklamı halıne getırmıssın. keske soruma cevap verdıkten sonra reklamınızı yapsaydınız daha faydalı olurdunuz. bu saatten sonra da benım ısıme yaramaz cevabın cunku bu gun ucuyorum.lutfen bu forumlar reklam aracı olmasın.
2008-07-09 (14:35)
Al Capone (bidost)
Al Capone (bidost)
wolo
sen alis harikalar diyarindami yasiyorsun
lutfen bu forumlar reklam amaci olmasin vs
yavrucum adam da bole para kazaniyor...
yani sacmaliyorsun sen?

open yo eyes
look uo to da skys
and see?????
huh