Mesaj Panosu

okul bitti... hoşgeldin gerçek hayat....
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
okul bitti... hoşgeldin gerçek hayat.... 2008-06-29 (20:22)
alphie
Bay
alphie
Türkiye, Eskişehir
Anadolu Üniversitesi
okul bitti.. yeni bir başlangıç... yeni bir yaşam.. şimdi ne yapacaksın... gelecekle ilgili nasıl hayyallerin var....

haydi bakalım... paylaşalım......
nie geldin 2008-07-24 (18:54)
egecigdem
Bayan
egecigdem
Türkiye, İzmir
Ege Üniversitesi
valla arkadaşım sudan çıkmış balık gibi hissediyorum kendimi Gülümsüyor kararsızlıktan yorgun düştüm ne yapcağıma hala karar veremiyorum yüksek mi iş mi Üzgün
2008-07-28 (22:08)
bben
Bayan
bben
Türkiye, İzmir
Dokuz Eylül Üniversitesi
al benden de o kadar..
herkes diodu zaten okumak daha ii..mezun olunca iş daha zor oluo derlerde..doğruymuş..ben yüksek yapcam..hem de çalışcam..bakalım istanbulu kazanabilirsek Şaşkın:
2008-07-28 (22:45)
alphie
Bay
alphie
Türkiye, Eskişehir
Anadolu Üniversitesi
gerçekten hoşgeldin "gerçek hayat..." benim büyüklerim de hep derdi bana okumak en kolay şey diye ama ben okurken nedense bunu hep es geçtim. "ulan şu okulu bitireyim başka bir şey istemem" dedim.. ne de olsa iş bulacaktık yaaaa... hazır yaaa her şey önümüz de, kapılar sonuna kadar açık... ama işte kazın ayağı öyle değilmiş. evet iş buldum, çalışıyorum, ama bir gün kurum kartımı 5 dakika geç bassam otomatik kapıya hemen dilekçe yazıyorum neden geç kaldığıma dair. bayramım yok seyranım yok.. gecem gündüzüm birbirine girmiş durumda... ve şimdi arkama bakıp sadece gülüyorum... "yaaa neden okulu bitirmek için kastım? daha geç bitiremez miydim" diye...şimdi yeniden okumak istiyorum ama bu sefer de çok zor geliyor zamansal açıdan....

gerçek hayat hoşgeldin...
Ücretsiz Kayıt Ol