erkek arkadaşların mutlaka okuması gereken kitap sinan akyüz bana sırtını dönme
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
erkek arkadaşların mutlaka okuması gereken kitap sinan akyüz bana sırtını dönme 2008-07-01 (11:03)
Mavkona Meaew (sineiso)
Mavkona Meaew (sineiso)
Kitabın tanıtım sayfası ;

Kimin sadık olduğuna, kimin olmadığına karar vermek imkânsızdır. Çünkü hiçbir ihanet asla birbirine benzemez.
Neden erkeğin sadakatsizliği ağızlarda sakız olmuşken, kadının sadakatsizliği bir sır gibi gizemini koruyor?
Peki kadınlar gerçekte ne istiyorlar? Aslında ne istediğini iyi biliyor da bunu anlamak istemeyen erkekler mi?

Adı ister Arzu olsun , ister Seda, her kadının ayrı bir öyküsünü bulacaksınız bu kitapta. Kadınları sorgulayan bir erkeğin bakış açısından gerçek kadın öyküleri okuyacaksınız. Aldatan ve aldatılan kadınların itirafları karşısında şaşıracak, bir erkeği elde edebilmek için sınırları aşanlara karşı öfkeleneceksiniz. "Erkekler mi saf, yoksa kadınlar mı şeytan?" sorusu takılacak aklınıza.

Sinan Akyüz, dalgalı bir denize benzettiği kadınların, erkekler tarafından neden anlaşılmadığının ipuçlarının veriyor bizlere..
"Masum görünen her kadını içinde bir şeytan gizli olabilir mi?"
Yoksa...
"Yalnızlık, kadın ve erkeğin yeni kaderi mi?"
Bu kitabı okurken, kendi hayatınızın hikâyesini dinleyeceksiniz.

kadınlarla ilgili başka kitap bilen arkadaşlar varsa burada paylaşalım

imza; Niyeti kötü Niyeti kötü
Sinan Akyüz Yatağımdaki Yabancı 2008-07-01 (11:05)
Mavkona Meaew (sineiso)
Mavkona Meaew (sineiso)
"Ne düşünüyorsun? Haydi başla anlatmaya . Bu işin sonunda acı çekeceğimi bilsem de seni dinleyeceğim.
"Bilmem. Hiç konuşmasak mı acaba? Dürüst olmak göründüğü kadar kolay değildir. Çoğu zaman kelimeler insanın boğazında düğümlenir. Anlatmak istersin ama o kadar kolay anlatamazsın."

Aşkta dürüstlük ne kadar mümkün?
Ya da mutlu olmak için dürüstlük şart mı?
Saklanmış sırlar söylenirse ilişki daha mı güçlenir?
Yoksa dürüstlüğün bedeli yalnızlık mıdır?
Evli bir çift, bir gece, birbirine karşı sınırsızca dürüst olmaya karar verirler. Gece karanlığında riskli bir oyun başlar. Sahne, bir yatak odasıdır. Başrollerde bir kadın, bir adam ve "gizlenmiş gerçekler" vardır. İtiraflar ardı ardına gelmeye başlar.
Acaba bir ilişki bu itiraf yükünü taşıyabilir mi?
Bir denemedir yaşananlar: "Acaba kırıp dökmeden, acı vermeden, yabancılaşmadan aşkta dürüst olmak mümkün mü?

tanıtım yazısından alıntı.

Niyeti kötü Niyeti kötü
2008-07-14 (13:44)
Fatma Hocaoğlu (meraktan)
Fatma Hocaoğlu (meraktan)
ilişkilerin nekadar çirkinleştiğinin kanıtıdır...zamanımızda aşkta masumiyeti öldürenin sadece erkek olmadığını;kadınında ardına bakmadan çekip gittiğini anlatmış Sinan Akyüz..erkeklere şu yönden tavsiye edilsin''bize taktığınız boynuzlar hediye paketi yapılıp adresinize iadedir:)''feminist diilim ama kadının güveninin yerine gelmesi erkeğe ii bir ders olsun....
2008-07-15 (09:23)
Mavkona Meaew (sineiso)
Mavkona Meaew (sineiso)
meraktan demiş ki:
ilişkilerin nekadar çirkinleştiğinin kanıtıdır...zamanımızda aşkta masumiyeti öldürenin sadece erkek olmadığını;kadınında ardına bakmadan çekip gittiğini anlatmış Sinan Akyüz..erkeklere şu yönden tavsiye edilsin''bize taktığınız boynuzlar hediye paketi yapılıp adresinize iadedir:)''feminist diilim ama kadının güveninin yerine gelmesi erkeğe ii bir ders olsun....

kadınlar ne istediklerini bilmiyorlar aldatan erkek aldatılır fakat aldatmayanların suçu ne ben bu kitabı okuduktan sonra kadınlardan korkmaya başladım yanına gelince kuzu gibiler uzağa gidince şeytanlar istediklerini yapıyorsun yaranamıyorsun yapmıyorsun yaranamıyorsun kadınlar ne istediklerini bilmiyorlar