Mesaj Panosu

ergenekonnnn
Yeni Konu Aç

Sayfa /3Birinci SayfaÖnceki Sayfa 123

2008-07-06 (22:12)
llSaUroNll
Bay
llSaUroNll
Türkiye, Bursa
Uludağ Üniversitesi
nipUss demiş ki:
llSaUroNll demiş ki:
nipus noldu banlanmış asıl uyeliğin öyle millete hakaret etmesi kolay değil Gözlerini yuvarlıyor .
Gülüyor Mr. Green .

kocum eger burada hakediyorsan yine hakeret edilir bu senin için bir lütuftur bunu unutma!!

sen bunu bile beceremeyecek niteliktesin daha baska bişe demiyeyim istersen!!
sonra neme lazim bi yerlere yalvarmani istemem banlansin diye nipUss Göz kırpıyor cokkk eziolar beni die Çok mutlu Çok mutlu Çok mutlu sauran ! adli eleman yine egleniom seninle be hep burda kal olurmu..

ki sunu soyliyeyim burada hakaret ettiği halde göz yumulan tipler var bu kişiler kendini cok iyi biliyor!!

ee modlara sadece sunu soyliyeyim gözlerini acsinlar birazz ! ! !

ellerindeki mod kilicini insiyatiflerine gore kullanmasinlar kalkip ilk once sorsunlar nEDEN die!!!!

ee bu bile bişeleri gosteriyor..

Hakaret etmek insanın kendi acizliğini gösteririr Göz kırpıyor .Hem ben kimseye yalvarmadım yalvarmamda birinin banlanması için ancak rica ederim Gülüyor .Hem sen kimsin ki beni ezicen Mr. Green
.. 2008-07-06 (22:17)
nipUss
Bay
nipUss
Türkiye, Bursa
Bursa Süleyman Çelebi Lisesi
llSaUroNll demiş ki:
nipUss demiş ki:
llSaUroNll demiş ki:
nipus noldu banlanmış asıl uyeliğin öyle millete hakaret etmesi kolay değil Gözlerini yuvarlıyor .
Gülüyor Mr. Green .

kocum eger burada hakediyorsan yine hakeret edilir bu senin için bir lütuftur bunu unutma!!

sen bunu bile beceremeyecek niteliktesin daha baska bişe demiyeyim istersen!!
sonra neme lazim bi yerlere yalvarmani istemem banlansin diye nipUss Göz kırpıyor cokkk eziolar beni die Çok mutlu Çok mutlu Çok mutlu sauran ! adli eleman yine egleniom seninle be hep burda kal olurmu..

ki sunu soyliyeyim burada hakaret ettiği halde göz yumulan tipler var bu kişiler kendini cok iyi biliyor!!

ee modlara sadece sunu soyliyeyim gözlerini acsinlar birazz ! ! !

ellerindeki mod kilicini insiyatiflerine gore kullanmasinlar kalkip ilk once sorsunlar nEDEN die!!!!

ee bu bile bişeleri gosteriyor..

Hakaret etmek insanın kendi acizliğini gösteririr Göz kırpıyor .Hem ben kimseye yalvarmadım yalvarmamda birinin banlanması için ancak rica ederim Gülüyor .Hem sen kimsin ki beni ezicen Mr. Green

bak tek bir cümle daha fazlasini isteme olurmu;
eziklik dogalliğinda zaten sana bunu anlatamadim bi türlü..
Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor Göz kırpıyor ..
2008-07-07 (01:03)
maniaturk
Bay
maniaturk
Almanya, München
Technische Universität München
llSaUroNll demiş ki:
sen istemiosun die tartışmayacaz mı ...
bak bi daha gereksiz yere yazdıklarımı silme...insan en azından bi muhabbete girer belki ikna olup degiştirecektim yazdığımı Hayret ediyor

arkadasi sadece senin mesajini silmedim. konulari baska yere cekip kilitlenmesine sebep oluyorsunuz. bu da konuyu acan icin büyük bir problem. o kadar emek ver bir kac kisi gelsin geyik yapip tartissin sonra konu kitlenip silinsin. böyle yasanan her durumda konusma yoluna gideceksek 24 saat buradan kalkmamamiz lazim biraz daha sorumluluk istiyoruz sadece. senin de basina gelirse özel mesaj at yardimci olmaya calisalim. Eksi yildiz falan vermekle bir sey olmaz yani Göz kırpıyor
2008-07-07 (01:17)
llSaUroNll
Bay
llSaUroNll
Türkiye, Bursa
Uludağ Üniversitesi
Konu yldız falan vermek deil ben orda beğenilsin yada beğenilmesin kendi fikrimi belirtiorum ve sen bunu gereksiz yere siliosun geyik muhabbeti gerekçesiyle...Konu içinde konuşup tartışamıyacaz mı yani iyi herkes her yazılana aa ne güzelmiş super desin boyle şey olur mu Soğukkanlı .
2008-07-07 (13:24)
redwolf996
Bay
redwolf996
Kırgızistan, Bishkek
Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi
bır sey sormak ıstıyorum bu noktada konu ergenekonmuydu? yoksa neden sıldın? ben sılmedım!tartısmasıydı
2008-07-07 (14:29)
hakanalmanya
Bay
hakanalmanya
Almanya, Kaiserslautern
Technische Universität Kaiserslautern
arkadaslar duydunuzmu eruygur pasa sarikiz ve ayisigi darbe girismleri basarisizlikla sonuclaninca emekli olmadan önce bi darbe plani daha yapmis. bu darbe planinin ismi ise ELDIVEN.

ben simdi soruyorum size arkadaslar. hangi ülkede darbe yapmak yada darbeye zemin hazirlamak yada darbe yapmak icin sag dan soldan adam öldürmek silahli grup olusturmak ülkenin en cani insanlariyla (sahte yesil) isbirligi yapmak onu hapisten korumak yargiyi etki altina alip iktidar partisi icin kapatma davasi actirmak sonra dava actirdigi adami (abdurrahman yalcinkaya) öldürülecekler listesinde en basa yazmak sonra sucu yine eskiden oldugu gibi dindar insanlar üzerine atmak hangi ülkede suc degildir.

arkadaslar görmüyormusunuz. artik darbeler tarihe karisti. millet uyandi artik. bu asalaklardan kurtuluyoruz artik.

ama sunu unutmamak gerekir. bu asalaklarin bizim icimizdeki kökenleri tam 300 yil öncesine dayaniyor. ne iyi bildigimiz kurtaci bildigimiz insanlarin aslinda yahudi usagi serefsiz oldugunu ilerde göreceksiniz. baglantilari ortaya cikacak.

putlar sallanmaya basladi yikilacak.
2008-07-07 (17:05)
llSaUroNll
Bay
llSaUroNll
Türkiye, Bursa
Uludağ Üniversitesi
Ya bunlar nerde yazıyor hani nerede deliller yada iddaaneme ("4 milyon" Gülüyor sayfalık )nerde yazıyormuş bu öldürecekler listesi ?ayrıca ortaya cıkmayan iddaneme için bu kadar seyi nerden bilio bu basın savcı mı yazıo iddanemeyi yoksa bu basın mı ?
mrb 2008-07-07 (17:55)
alp--22
Bay
alp--22
Türkiye, İstanbul
İstanbul Üniversitesi
beyler is iddianame nerde olayını coktan astı....hukuk tarihinde bir ilk yasandı ve turkiyede bir savcı iddianamesinde cete baglantısını ordunun ust kademedekilerine baglayınca surpriz bir sekilde gorevden alındı.yane demek istedigim iddianame de cıksa aymazlar usanmaz.bu arada savcıyı gorevden aldılar da iddianemeyi kabul eden hakimlere ne oldu meral ediorum.onları da gorevden aldılar mı acep
2008-07-07 (18:30)
llSaUroNll
Bay
llSaUroNll
Türkiye, Bursa
Uludağ Üniversitesi
alp--22 demiş ki:
beyler is iddianame nerde olayını coktan astı....hukuk tarihinde bir ilk yasandı ve turkiyede bir savcı iddianamesinde cete baglantısını ordunun ust kademedekilerine baglayınca surpriz bir sekilde gorevden alındı.yane demek istedigim iddianame de cıksa aymazlar usanmaz.bu arada savcıyı gorevden aldılar da iddianemeyi kabul eden hakimlere ne oldu meral ediorum.onları da gorevden aldılar mı acep

Sen bu iddaanemeyi cok iyi biliosun heralde bizede anlatsana Soğukkanlı .

"12 Eylül darbesinin lideri, o dönemde insanlara yapılan bütün kötü uygulamaların bir numaralı müsebbibi olup hâlâ Marmaris’te tatil yaparken; darbeye karşı birilerinin tedbirden söz etmeleri gülünçtür. Gerçek darbe ve darbeciler ortadayken muhayyel ve muhtemel darbeleri sorgulamak akla ziyan verecek bir durumdur.
Elinde yetki, belinde silah olmayan, emekli, yorgun ve etkisiz elemanlar isteseler bile darbe yapamazlar. Gerçek darbecilerden hesap soramayanların rakip gördükleri insanları sanal darbeci diye suçlayarak tutuklamaları inandırıcı değildir. "
2008-07-08 (13:12)
maniaturk
Bay
maniaturk
Almanya, München
Technische Universität München
llSaUroNll demiş ki:
Konu yldız falan vermek deil ben orda beğenilsin yada beğenilmesin kendi fikrimi belirtiorum ve sen bunu gereksiz yere siliosun geyik muhabbeti gerekçesiyle...Konu içinde konuşup tartışamıyacaz mı yani iyi herkes her yazılana aa ne güzelmiş super desin boyle şey olur mu Soğukkanlı .

kendi fikrini alakasi olmayan bir ortamda belirtiyorsun senin yüzünden kac tane konu kilitlendi bir tane dha kilitlemek istemedim onun yerine mesajlari sildim konuyu biraktim.

Gürkan kitleyecegim abi. MIllet birbirine hakaret ediyor fikir özgürlügü diyor. Özgürlügün tanimini unutmusuz. Hatirlatayim isterseniz ilkokulda ögretmislerdi hani özgürlük BASKALARININ HAKLARINA ZARAR VERMEDEN istedigini yapabilmektir. Anlayacaginiz gibi özgürlük sinirsiz bir okyanus degildir. Sinirlari varrdir ve bu sinirlar basklarinin haklaridir. Eger sinirsiz bir seyler tatmam isteyen varsa HOSGÖRÜYÜ tavsiye ederim... Göz kırpıyor

KILIT

Sayfa /3Birinci SayfaÖnceki Sayfa 123

Ücretsiz Kayıt Ol