ankara istanbul izmir
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
ankara istanbul izmir 2008-07-04 (17:55)
Yusuf Bey (saint-jones)
Yusuf Bey (saint-jones)
merhaba ben konsolosluklar hakkında soru soracaktım.lütfen tecrübesi olan büyüklerim cevaplayın.acaba istanbul ankara yada izmirden hangisi daha kolay vize veriyor..iyi günler
2008-07-04 (23:18)
Sezer Demirkaya (mavi34)
Sezer Demirkaya (mavi34)
simdi dostum bu vizeyi burasi kolay veriyor su viyeyi burasi kolay veriyor diye birsey yok zaten vizeyi almanyada gelecegin yabancilar subesi veriyor ama seninde vize alirken kriterlerin tabiki onemli son dönemlerde ankara adama illet ettriyor mesela bloke hesap konusunda hesabi kendileri aliyor yolluyolarmi yollamiyolarmi belli degil bu konuda en iyisi ist herseyi kendin yapip parayi yatirip kagitlari iceri veriyosun onun disinda ankarada sert görusmeler oluyor son yardim ettigim 5 arkadas red aldi ankaradan ama bu ankaradan vize alamayacagin anlamina gelmez simdi mesela ben ist vize icin neredeyse 4 ay bekledim buda var yani vize nereden cabuk alinirdan cok kriterleri saglam belirle ama sansin varsa gel istdan gir görüsmeye benim görusum fazla sert degiller ben toplam eksik evrak obu 5 görüsme yaptim adamlarla kanka olduk beni aramiyolardi artik iceri girerken belki diyeceksin hani kolay aliniyodu mesele vizeyi kolay almak zor almak degil almakkkkk sonuc onemli ben aldim öle yada böleee sonuc icin ist dene derim

BU arada hastaligimizda dolayi hastahanede yattim baya msj birikmis yardimci olamadik kusura bakmasin arkadaslar (deniz sana özel msj atixorum simdi)
2008-07-05 (10:58)
Yusuf Bey (saint-jones)
Yusuf Bey (saint-jones)
peki mesela ben vize görüşmesine istanbul veya izmirden girmek istiyorum ama benim bulunduğum şehir ankaranın görev alanına giriyor.ne yapmam lazım?bide konsolosluğun hiç mi etkisi yok vize alırken?