iyide kadeşim bu kadar da siyaset yapılmaz ki,herşeyin bir sınırı var,ben orda bir sanat başlığı açarım pek fazla kimse bakmıyor,onu da geçtim insanlar yararlı olsun diye sağlık açısından yararlı başlıklar açıyorum yada başkası açıyor,pek siyaset başlıkları kadar tutulmuyor,ama Maşallah tek bir türban başlığı sayfalar dolusu olabiliyor,bende bakmıyım diyorum bakmıyım diyorum en sonunda diğer başlıklara baktığım için yeni bir şeye bakıyorum ama onda da sinirim bozuluyor.Siyaset sadece onun fikri yanlış çürüt değiştir den mi ibaret,siyaset hayatınızın heryerinde vardır,yani sizin hareket etme,konuşma,düşünme tarzınızda bir siyasettir,sizin şurada bahsettiğiniz ergenekon,tutuklanma,başbakanlık,parti kapatılması......vs gibi konular sadece bir kısmı,onlardan önce sizin gerçekten düşündüğünüz,ileri sürdüğünüz fikirleri,kısacahayat tarzınızı bir kavramanız lazım,onları anlamadan öyle türban dan bilmem ne den bahsedersien hiçbir faydası olmaz,aksine kaş yapıyım derken gömz çıkarmış olursun

bu sitede siyaset merak edenlerin arasında adam akıllı yukarıda bahsettiğim siyaset tanımını kavrayan kaç kişi var,nedense ben siyaset meydanına baktığım zaman orayı bir küfür,kavga meydanı olarak görüyorum,resmen siyaset ten çok hakaret meydanına dönmüş,peki ben size soruyorum burda siyaset nerde????tabii bu yazdığım bütün siyaset tartışmaları yapanlar için değil,onların arasında doğru düzgün tartışanlarda var sözüm onlara değil,umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir
birde moderatör arkadaşlardan bir ricam var bu forumda mesaj panosuna din ve sanat köşesi açın,ben ve başka sanatçı arkadaşlar fazla sanat başlığı açıp forum kirliliği oluşturmamak için pek sanat başlığı açmıyoruz,sizlerdende ricamız bu iyi niyetliliğimizin kaale alınması.
Bu arada ben siyaset konuşulmasın demiyorum yanlış anlamayın sadece bu kadar fazla olmasın bundan bahsediyordum,yanlış anlaşılmaya sebep olduysam affola
Saygılar