Arkadaşlar Malvern House London'a kaydımı yaptırdım ve Okul+Konaklama parasını ödedim.Ancak konaklama parasının ödendiği yazıyor ve vize alındıgı taktirde kesin bir adres belirtilecek diye belirtiliyor ingilizce olarak.Yani aile yanı 1 ay ayarlayın yazmıstı danısmanım onlarda biz ayarlarız bu sefer vize alamazsanız orası bosa ayarlanmıs olur yazmıslar, vize işlemleri kesinleşsin biz ona göre ayarlıyalım denilmiş.Okul kabul belgesinde konaklama detayında 1 aylık konaklama bedelinin ödendiğini ve vize alındıgı taktirde konaklama detayının kesinlesecegi belirtiliyor.
Ancak ne kadar ve konaklamanın nerede oldugu yazmıyor vize alındıgı takirde kesinlesecek diye yazıyor.
Bir yanlıslık var mı bu işte? Böyle durumda olan oldu mu bu zamana kadar, vizede bir problem cıkar mı?
Teşekkürler,
Babasının hayrına cevap yazacak kimse yok mu?
cikmaz cikmaz rahat ol dogru solemisler vize ciktiktan sonra belli oluyo yerin .
bende malverndeyim cok kotu de degil cok mukemmelde degil orta dereceli bi okul sana ve dusecegin hocalara bagli biraz.
vize icin evraklarini tamamlayip verdiysen vizende cikar bi sorun yasamazsin zaten vizen ciktiktan 1 hafta sonrada butun herseyin kesinlesir.
simdilik benden bu kadar umarim yardim olur yine yazmaya calisirim.
kolay gelsin