MODERATÖRLER GÖREVE
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 3
123 Sonraki SayfaSon Sayfa

MODERATÖRLER GÖREVE 2008-07-07 (19:12)
Fatih Maraşlı (conquer)
Fatih Maraşlı (conquer)
İnternet üzerinden siyaset konuşmanın hiç bir anlamı yoktur...

Burada açılan siyasi başlıklar,çoğu değerli üyenin(sauron gibi) sinir sistemlerini yıpratmakta,asıl amacı kafa dağıtmak,eğlenmek olan bu platformu başka bir amaca yönlendirmektedir...

Siyasi başlıkların,moderatörler tarafından kilitlenmesini,bu işi ısrarla sürdürenlerin de BANNNNNN lanmasını dilemekteyiz...

Bu anlamda MODERATÖRLER GÖREVE diyoruz...

Kamuoyuna saygıyla duyurulur...

Sağ-Sol-Orta duyu hareketi

İMZAları bekliyoruz.hedefimiz 1 milyon,pardon 100 imza toplayabilmektir.
2008-07-07 (19:24)
Sau Ron (llSaUroNll)
Sau Ron (llSaUroNll)
conquer demiş ki:
İnternet üzerinden siyaset konuşmanın hiç bir anlamı yoktur...

Burada açılan siyasi başlıklar,çoğu değerli üyenin(sauron gibi) sinir sistemlerini yıpratmakta,asıl amacı kafa dağıtmak,eğlenmek olan bu platformu başka bir amaca yönlendirmektedir...

Hadi ya ben bundan rahatsız olmazken (sinir sistemi konusunda) sana noluyo acaba kimin sinir sisteminin bozulduğu (rahatsız olanın) belli.Ayrıca bu fikir ,düşünce ve bilgi paylaşma platformu değil mi _? O zaman bırak kim neyi tartışmak ve paylaşmak istiyosa onu aktarsın ayrıca tartışmak istemeyen istemediği başlığa yorum yazmaz olur biter Göz kırpıyor .
2008-07-07 (23:30)
Fisher Man (fisherman06)
Fisher Man (fisherman06)
abi bi kişide çıkıp moderatörler tatile demediki. Gözlerini yuvarlıyor

buraya genelde üniversite öğrencileri takılıyor. stres atmak, vakit geçirmek, geyik yapmak, okul hakkında bilgi edinmek, kız tavlamak, erkek ayartmak, fikir paylaşımında bulunmak, gerekli -gereksiz her türlü bilgi edinmek, provakasyon yapmak gibi amaçlarla veya hiç bir amacı olmadan gelen arkadaşlar var.

bu saydıklarımdan ahlak kurallarına aykırı yazanları, provakasyon yapanları şutluyoruz.

şimdi 20 yaş civarında olan gençler buraya gelip ne yazacagını bilmiyorsa ben onların mesajlarının peşinde koşamam. gerekirse silerim, gerekirsede kilitlerim ibretlik olsun diye.

siyaset forumunun açılması konusuna sıcak bakıyoruz. en azından siyaset yapacak adam gider orda ne yapıyorsa yapar...
2008-07-07 (23:47)
Best Of Mb (MB69)
Best Of Mb (MB69)
fisherman06 demiş ki:
abi bi kişide çıkıp moderatörler tatile demediki. Gözlerini yuvarlıyor

buraya genelde üniversite öğrencileri takılıyor. stres atmak, vakit geçirmek, geyik yapmak, okul hakkında bilgi edinmek, kız tavlamak, erkek ayartmak, fikir paylaşımında bulunmak, gerekli -gereksiz her türlü bilgi edinmek, provakasyon yapmak gibi amaçlarla veya hiç bir amacı olmadan gelen arkadaşlar var.

bu saydıklarımdan ahlak kurallarına aykırı yazanları, provakasyon yapanları şutluyoruz.

şimdi 20 yaş civarında olan gençler buraya gelip ne yazacagını bilmiyorsa ben onların mesajlarının peşinde koşamam. gerekirse silerim, gerekirsede kilitlerim ibretlik olsun diye.

siyaset forumunun açılması konusuna sıcak bakıyoruz. en azından siyaset yapacak adam gider orda ne yapıyorsa yapar...

doğru,normalde bende forumda siyasete karşıyım,sebebi de şu karşınızdaki kişi sizin zıttınız veya başka türlü düşüncelerle büyümüş siz onu 3-5 yorumla değiştiremezsiniz,ama sadece kendi açımdan düşünmemem gerekir,yapmak istiyorsanız bir siyaset köşesinde falan filan yapın biz bizbize ye kafa dağıtmak için giriyoruz,sadece kendi açınızdan düşünmeyin lütfen ! ben nasıl sadece kendi açımdan düşünmeyip hiç olmasın demiyorsam sizinde aynı şekilde benimde düşünceme saygı göstermenizi isterim Göz kırpıyor mesaj panosunda bir siyaset köşesi açılması için 100 imza Mr. Green
2008-07-07 (23:52)
Fisher Man (fisherman06)
Fisher Man (fisherman06)
bakıyorumda burada siyaset yapanların yaptıgı iş sadece afedersiniz sidik yarıştırmak.

en iyisi biz onlara bir siyaset forumu açılalım. kendi şeylerinde boğulsunlar. Gülüyor

bu arada kimsenin siyaset yapmasına karşı değilim. burada adam gibi siyaset yapan kiişileride gördüm. hakkını yememek lazım. ama neticede siyaset bizbizeye yakışmıyor.
2008-07-08 (11:32)
Best Of Mb (MB69)
Best Of Mb (MB69)
fisherman06 demiş ki:
bakıyorumda burada siyaset yapanların yaptıgı iş sadece afedersiniz sidik yarıştırmak.

en iyisi biz onlara bir siyaset forumu açılalım. kendi şeylerinde boğulsunlar. Gülüyor

bu arada kimsenin siyaset yapmasına karşı değilim. burada adam gibi siyaset yapan kiişileride gördüm. hakkını yememek lazım. ama neticede siyaset bizbizeye yakışmıyor.

yönetici bey ağzınızdan bal damlıyor Gülüyor
2008-07-08 (14:49)
Gürkan Yalcin (physiker01)
Gürkan Yalcin (physiker01)
ben de bi bölüm istiyorum.. eksin bölümü gibi mesela... böyle önüme gelene dalinca ortaligi kan götürüyor. suclu sucsuz herkes kazaya gidiyor.. Şok olmuş ya da physiker bölümü acilsin.. evet physiker bölümü istiyorum... Göz kırpıyor
2008-07-08 (15:32)
Rayel Ak (rayel)
Rayel Ak (rayel)
physiker01 demiş ki:
ben de bi bölüm istiyorum.. eksin bölümü gibi mesela... böyle önüme gelene dalinca ortaligi kan götürüyor. suclu sucsuz herkes kazaya gidiyor.. Şok olmuş ya da physiker bölümü acilsin.. evet physiker bölümü istiyorum... Göz kırpıyor

oldu başka? Gülüyor Gülüyor

allam ya Niyeti kötü
2008-07-08 (16:49)
Gürkan Yalçın (01physiker)
Gürkan Yalçın (01physiker)
rayel demiş ki:
physiker01 demiş ki:

oldu başka? Gülüyor Gülüyor

allam ya Niyeti kötü

kiskaniyon dimi?? Gülüyor Gülüyor

ne bilim herkes cok ciddiye aliyor yaa bu siteyi.. yok su da olsun bu da olsun.. takmayin o kadar ya takilin iste.. Çok mutlu herkes istedigini yapsin.. siyaset diye atismak isteyen atissin, isteyen yok alttaki böyle üsteki söyle diye oyun oynasin, isteyen ben simdi bunu dinliyorum yazsin... Çok mutlu almanya da, arabistan da nasil okurum diye arastirmasini yapsin.. her seyi okumak zorunda degilsiniz arkadaslar.. sarmadimi takmayin o kadar.... Gülüyor
2008-07-11 (19:12)
Resul Tekden (multivitamin)
Resul Tekden (multivitamin)
Haydi gızlar okula gibi bişeymiş laaa. Niyeti kötü Niyeti kötü

Yada "kızları da alın askere". Mr. Green
Sayfa / 3
123 Sonraki SayfaSon Sayfa