bu vatan için elele olmaya varım diyenler yorumlarınızı bekliorummm
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 2
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12

2008-07-11 (15:45)
Alessandro Gamberini (kemaleruygur)
walla tütiye sen dejenere olmuşsun kızım...sana hocaların ailen tarafından türklük vatan gibi değerler empoze edilmemiş...yazık acıyorum sana...böyle bir önemli konuşmayı nasıl dalga geçerek es geçebiliyosun...
2008-07-11 (15:54)
Sau Ron (llSaUroNll)
Sau Ron (llSaUroNll)
Başlıktaki ve diğer w ları v olarak düzeltmeni öneririm Göz kırpıyor .
En azından aktardığın alıntıdaki fikre sahip olduğun konusunda daha inandırıcı olur. Bu konuda samimi olduğunu kimse düşenemiordur herhalde o w lar yüzünden sonuçta Amerikan mallarına boykot yapalım diyosun değil mi;).
Benim gördüğüme göre bu fikirler coğu zaman lafta kalıyor bunu kimse uygulamıyor ki ayrıca uygulanmasıda zor gibi gözüküyor. Piyasada doğru dürüst Türk malı mı var sanki _?
2008-07-11 (16:06)
Tütü Bayrak (tütiye)
Tütü Bayrak (tütiye)
kemaleruygur demiş ki:
walla tütiye sen dejenere olmuşsun kızım...sana hocaların ailen tarafından türklük vatan gibi değerler empoze edilmemiş...yazık acıyorum sana...böyle bir önemli konuşmayı nasıl dalga geçerek es geçebiliyosun...

1-kimsin sen?seninle hiç muhabbetimiz oldumu ne nebze tanıyorsun beni?
2-bana kızım seklinde hitap etme hakkını sana kim verdi konuşmalarımıza hitap şekillerimize dikkat edelim Şaka yapıyor
3-bu başlığı samimi bulmak zorunda değilim.samimi bulmadığım zaman samimi yorum yapmam güler gecerim.bu benim dejenere olduğumu göstermez.merak yapma en az senin kadar öz değerlerime düşkünüm Şaka yapıyor
4-ailemi tanıyormusun onlar hakkında yorum yapma hakkına sahip olacak kadar tanımış olman gerek sanırım Şaka yapıyor
5-böylesi baslık defalarca acıldı hepside samimi değildi.abartı ve demogajiden ibaret.
6-kendi işine bak abim!!!
2008-07-11 (16:09)
BIRAK BOŞ LAFLARI KATILMIYOSAN SAYGI GÖSTER O ZAMAN...AİLEN HİÇ ANLATMIOMU SANA BİR ZAMANLAR TÜRKÇE EZAN VARMIŞ...CAMİLER DOLUP TAŞARMIŞ ÖZDEĞERLERİMİZ AYYUKTAYMIŞ...NERDEEE...
2008-07-11 (16:17)
Tütü Bayrak (tütiye)
Tütü Bayrak (tütiye)
kemaleruygur demiş ki:
BIRAK BOŞ LAFLARI KATILMIYOSAN SAYGI GÖSTER O ZAMAN...AİLEN HİÇ ANLATMIOMU SANA BİR ZAMANLAR TÜRKÇE EZAN VARMIŞ...CAMİLER DOLUP TAŞARMIŞ ÖZDEĞERLERİMİZ AYYUKTAYMIŞ...NERDEEE...

ehuehuehu.evet haklısın emeğe saygı Şaka yapıyor
2008-07-11 (16:42)
Fatih Maraşlı (conquer)
Fatih Maraşlı (conquer)
ben yokum arkadaş böyle el ele kol kola...

ney bu samimiyet nereden geliyor Gülüyor
2008-07-11 (18:59)
Resul Tekden (multivitamin)
Resul Tekden (multivitamin)
2020 mi ?

Muhahaaa. Bu benim şirketiçi telefon hattımın kısa kodu yahu. Niyeti kötü Niyeti kötü

Bırak allasen, bu ülkeden her zaman bi Mustafa Kemal çıkar goç. Sen gorkma. Niyeti kötü
2008-07-11 (19:26)
Tuba Keklik (esmer kardelen)
boran emine demiş ki:
çok abartmışsınız bu ülke öyle kolay kazanılmadı kolay da kimsselere verilmez.bizler boşuna mı eğitim alıyoruz bu ülkede afedersin yalı kazığı mıız. sen resmen ülkeyi teslim etmişsin. HİÇ KOLAY DEĞİL CANIM !
2008-07-11 (19:29)
boran emine demiş ki:
çok abartmışsınız bu ülke öyle kolay kazanılmadı kolay da kimsselere verilmez.bizler boşuna mı eğitim alıyoruz bu ülkede afedersin yalı kazığı mıız. sen resmen ülkeyi teslim etmişsin. HİÇ KOLAY DEĞİL CANIM !

wala senn dünyadan habern yıok heralde türkiyenin elimizden gtmesine ramak kaldı... zaten bu yzden elele olmaya warmsnz dedm aama yksan kmse zorlamıo seni gel die... bu yazılanları yaşadğn zaman anlarsn zaten yaşamamızda yakındırr..
2008-07-11 (19:39)
llSaUroNll demiş ki:
Başlıktaki ve diğer w ları v olarak düzeltmeni öneririm Göz kırpıyor .
En azından aktardığın alıntıdaki fikre sahip olduğun konusunda daha inandırıcı olur. Bu konuda samimi olduğunu kimse düşenemiordur herhalde o w lar yüzünden sonuçta Amerikan mallarına boykot yapalım diyosun değil mi;).
Benim gördüğüme göre bu fikirler coğu zaman lafta kalıyor bunu kimse uygulamıyor ki ayrıca uygulanmasıda zor gibi gözüküyor. Piyasada doğru dürüst Türk malı mı var sanki _?

yorumun için tşk ederm arkadaşm aslında haklısın. bunu adam gbi söleyen tek kişisin bende dediğini dinledm ve deiştrdm... buarada hiçte zor diil nerdeyse her malın türk usulü war türk malları ucuz oluo buyzdende ucuzsa kaliteszdr denip kullanılmıo ama aslı öle deil dene görceksn... yorumun we önern için tekrar tekrar tşk ederm
Sayfa / 2
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12