Mesaj Panosu

ERGENEKONNN KONULU TARTIŞMA 2
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /3Birinci SayfaÖnceki Sayfa 123

2008-07-24 (09:55)
levent200
Bay
levent200
Türkiye, Sivas
Cumhuriyet Üniversitesi
önceden falanca partiden torpil bulursan işini halledersin derlerdi, şimdi falanca cemaatten torpil bulursan işini halledersin diyorlar..bu ne demek oluyor?cemaatler siyasetin önüne geçmiş artık..önceleri bütün rantçılar işlerini yürütmek için iktidar partisinin saflarında yer almaya çalışırlardı..şimdi parti safına geçmek yetmiyor, bir de cemaat safına geçmen gerekir..ben oruç tutmayan adamların cemaatçi diye bilindiğine rastladım..nasıl cemaatçilikse bu?bu tür adamların ne amaçla iş çevirdikleri ortada..

genelleme yapmıyorum ama artık bu seviyeye geldi yani..ben herkesin yaşantısına saygı duyarım..isteyen cemaat hayatı yaşar, isteyen meyhane hayatı yaşar..cemaatçiyim diyen insanlar oluşturmaya çalışılan rant çarkının farkına varsınlar...alakasız adamlar işlerini yürütmek adına cemaatleri kullanmaya çalışıyorlar..açıkça söylüyorum bu anlayışa ben karşıyım..kimin ne mal olduğunu anlayamıyorsun..

ben cemaatlerin ya da akp nin sözcüsü değilim..ne düşünüyorsam direk söylerim yani..türkiyede bazı olumsuzlukların giderilmesi için köklü devrimler gerekiyor..

bugün akp var, akp kadrolaşıyor, nemalananlar çok güzel nemalanıyor bu işten..yarın chp gelir, bugün akp li ya da cemaatçi görünenler chp'li oluverir kimse anlamaz bile..menfaatçiliğin partisi ideolojisi olur mu?olmaz..ama olan kime oluyor..işinde samimi davranan insanlara oluyor işte..
2008-07-24 (10:02)
kemaleruygur
Bay
kemaleruygur
Türkiye, Adana
Çukurova Üniversitesi
ergenekon tamamiyle bir fiyaskodan ibaret...yalan haberlerle tsk yı karalama kampanyası bide ilgimi çeken dindar kesimde de ulusalcı olanlar yakalanıyor...bu işin altında başka bir komplo olabilir...acaba ulusalcılığımı pasifize etmek amaç...hala daha ne olduğu belli değil ama ülke içerisinde derin yaralar açacağı kesin...
2008-07-24 (15:04)
4EsKOBAR
Bay
4EsKOBAR
Türkiye, İstanbul
Maltepe Üniversitesi
bu işin sağı-solu,alevi-sünni'si,siyahı beyazı kalmadı artık ergenekon bir terör örgütüdür lafı neden bazı kesmlerin tepkisini cekiyo?bence sağ da solda bu olyda beraber hareket etmeli ve bu olay cözüme kavustrulmalıdır
2008-07-26 (13:56)
redwolf996
Bay
redwolf996
Kırgızistan, Jalal-Abad
Jalal-Abad State University
evet kemal haklısın tamaıyle bır fıyasko ulusalcı ataturkcu gecınenlerın bır cogu fıyasko cıktı
bakıyorsun kanal kanal gezıp ataturku savunanlar kıtaplarında ataturke etmedık hakaret bırakmıyor bununla kalmayıp gıdıp apoyla gorusuyorlar

gercekten fıyasko
2008-07-26 (14:28)
Dil-Tarih
Bay
Dil-Tarih
İngiltere, Manchester
University of Manchester
Vatan bu evlatları varoldukça hiç batar mı be... Pehhh

Sayfa /3Birinci SayfaÖnceki Sayfa 123

Ücretsiz Kayıt Ol