Mesaj Panosu

azerbaycan hakkındakı gercekler
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /2Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12

2008-07-20 (16:04)
paranoyaq
Bay
paranoyaq
Azerbaycan, Bakü
Azerbaycan Teknik Üniversitesi
hestia demiş ki:
sen neden bahsediyorsun piyasa pesinde olan bizlermiyiz anlayamadım ulkelerını savunuyorlar dedın ya ben bi turkum ve azerbaycanı savunuyorum ulkemı degıl..anlayamamıssın sanırım.ilk okulmu burası insanı okuldan sogutuyorlarmıs kendı adına haklı olabilirsin bunu tartısmam ama madem memnun degılsın madem sonunda kazanacak bıseyın yok neden hala yer işgal ediyorsun arkadaşım...ilkokul degılde univ duzeyınde bır yer bul ve rahat ol.benım 2 unıv mezunu dıye bahsettıklerım de azerbaycanlılar turkler degıl bı tezatklık yok orada ok..

Bagzen gitmek istersin ama Mecburen kalirsin bir yerde Sabredersin biz de CiLemiz buymuş diyip cekiyoruz.
2 yıllık uni bitiren vatandaşlarin Bizim Lise duzeyinDe Sen bunun Farkinda degiLsin.
AyrIca Madem ulken degiL Azerbeycani Savunmak sanammI dustu ??

Alıntı:
hestia senin konuşmalarına çok katılıyom hatta bayılıyom banada yardımcı olurmusun azerbecan tıp okusam yııllık ne kadara bana patlar

biraz daha yaLakaLik yap hoca Sen Göz kırpıyor
2008-07-20 (16:37)
carsı
Bay
carsı
Azerbaycan, Bakü
Azerbaycan Devlet İktisat Üniversitesi
hahaha Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
2008-07-20 (20:16)
sladkiybabnik
Bay
sladkiybabnik
Azerbaycan, Bakü
Bakü Devlet Üniversitesi
yaa ornekk 1-hestia ...dusuncesiz insanlar burdan yardim aliyo,yarim ediyo birbirine...dengesiz cokmus..ayarsiz...
2008-07-21 (13:54)
fiftyfour
Bay
fiftyfour
Türkiye, Hatay
Antakya Lisesi
emeqe Sayqı Tarafsız
2008-07-23 (10:57)
handsomealper
Bay
handsomealper
Azerbaycan, Bakü
Bakü Slavyan Üniversitesi
selam arkadaslar bende slavyanda okuyorum hestia arkadasımın konustukları aslında gercek dogru adam dersı anlatıyo gıdıyo benım fakultede hocalarımda cok ıyıydı yanlıslarımı sankı ılkolkul cocuguna nasıl okuma ogretırsın ya aaynen o kadar ılgılenıyo cok saolsun ben cok memnunum kım ne derse desın gercekten kendıne guvenen ınsan yemın edıyorum bakude kendını zaten gelıstırır kurslar cok ucuz hadı yalan dıyen varsa buyursun acık oturum ama arkadaslar ben zannedıyorum kı sıkayetlerı bence ev ortamları cok yansıtıyo
arkadaşlar cevap yazın 2008-07-23 (11:53)
ibrahm
Bay
ibrahm
Türkiye, Kilis
Kilis H.Mehmet Koçarslan Anadolu Lisesi
arkadaşlar ben bus ene azerbeycan üniversitesi inşat ve mimarlığı tercih etmeyi düşünüyom acaba tavsiye eerr misin ben tercih formundan baktığıma göre özleerin diğrelerine göre çok ucuz ingilzice eğitim alabilir miyim acaba bir de bakü nasıl bir yer onum merak ediyorum heralde yök de denklik veriyomuş bu üniversiteye acil cevap verirseniz tşk ederim .
2008-07-23 (12:26)
handsomealper
Bay
handsomealper
Azerbaycan, Bakü
Bakü Slavyan Üniversitesi
valla kurs ucretlerı cok ucuz ıngılızce de ogrenın bılgısayarda oto max da amerıka sefırlıgınde verıyolardı kurs
2008-07-27 (17:11)
hestia
Bayan
hestia
Belarus, Minsk
Belarusian State Economic University
sagol arkadasım en azından gercekklerı gorenlerın oldugunu bılmek guzel ben sadece sunu anlatmaya calısıyorum(iyi konuya degınmıssın)ev arkadaslarıyla sorunları olanlr ev sorunu olanlar yada ne bılım maddı yetersızlıguı olanlar yada bunu kendılerı yaratanlar halıyle sıkıntı cekıyor fakat bunu bakuye yansıtıp onun uzerınden genelleme yapmak cok yanlıs..okumak ısteyen arkadaslarda sadece zorluk cekıcekler ev ev arkadası ve ılk geldıklerı ıcın para konusunda onun dısında kendını ısteyen gelıstırır ısteyen aynı kalır bu kısıye kalmıs bı karardır..saygılar
Arkadaşlar 2008-07-29 (11:56)
beyuslu
Bay
beyuslu
Türkiye, Adana
Çukurova Üniversitesi
Azerbaycanda okumaya gideyimmi gitmeyeyimmi? bazı arkadaşların anlattıkları inanınki beni çok etkiledi - yönde...ne yapacagım simdi ben
beyuslu ve tereddütlülere 2008-07-29 (15:30)
samsunlu rıza
Bay
samsunlu rıza
Türkiye, Bursa
Uludağ Üniversitesi
arkadaşlar baküye gitsemmi,gitmesemmi kelimesi(iki arada 1 derede olan arkadaşlar)en tehlikeli durum gitmek isteyen ben kesin gitmeliyim ve gitmek istiyorum diyorsa gitsin yok ben gideyimmi,gitmiyeyimmi derse türkiye daha makul...

Sayfa /2Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12

Ücretsiz Kayıt Ol