Mesaj Panosu

University of East London Hakkında?
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
University of East London Hakkında? 2008-07-17 (13:45)
erkinov
Bay
erkinov
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Gazimağusa
Doğu Akdeniz Üniversitesi
Merhaba,

elimdeki puanlar ve diloma çıkışına göre 3 tane universiteye başvurdum İngilterede. Swansea University, London Metropolitan University ve University of East London'ye başvuru yaptım. East London'dan kabul geldi acaba nasıl bir universite? Finans master'ına gideceğim. Duyduğum kadarıyla Mimarlık dışında iyi değilmiş ama yine okuyan yada bilen varsa birinden duymak bişeyler güzel olur.

İlk tercihim, Swansea sonra Metropolitan en son East London düşünüyorum bakalım Swansea ve Metropolitan'dan henuz cevap gelmedi olumlu yada olumsuz olarak bekliyorum.

Bilginiz olursa cevap yazarsanız çok sevinirim.
2008-07-20 (15:31)
erkinov
Bay
erkinov
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Gazimağusa
Doğu Akdeniz Üniversitesi
amacım flood değil, hiç bir bilen yokmu nasıl bir yer?
2008-07-26 (04:29)
www2
Bay
www2
Türkiye, İstanbul
Marmara Üniversitesi
Universite siralamsina Timesonline veya The Guardian'in websitesine bakabilirsin. Swansea disinda diger ikisinin rankingi pek iyi degil. Sanirim bir ogrenci forumunda Metropolitan'in sadece yabanci ogrencileri cekmeye calistigini ingilizlerin okula ragbet etmedigini, bir sene birincisinin bile is bulmakta zorlandigini okumustum. Zaten okul bu tur ranking sitelerine data bile gondermiyormus, hicbir rankingte yok. Artik kalitesini sen dusun.
2008-07-27 (15:52)
IlikeThis
Bay
IlikeThis
İngiltere, London
bende east london universitesi ile ilgili birseyler söleyeyim bari.Burdaki en kötü üniversitelerden biri deniyor ben bir cok kisiye sordumustum daha önce direk rubish cevabı almıstım.İnsanların yalancısıyım Gülümsüyor
Ücretsiz Kayıt Ol