tuuba bence ankara buyuk sehir tamam belkii üniversite ortamı daha iyi olabilr ama ögrenciye deger wermeyen ögretmenlerle ögrencinin suratına bakmatan onaraın sorunlarını dinlemeyen ögretim elmanlarıyla sıkıcı olur biraz.Bunları kafamdan uydurmuyrum arkadaşlarım anlatıyo. Ve benim orda bayagııb ir arkdaşım war canından beziyorlar . Eger egtim Fakultesi mezunu olacaksan üninin önemi yok çünü sen su ünidesin sana yüksek puan demiyo sistem. Kpss çalışırsan kolay bir sınaw ama buyuk sehirde çalışmasıı çok zor bu gun şura yarın bunlar gez gez bitmez.

TABİ EGİTİM FAKÜLTESİ İÇİN KONUŞUYORUM.

Ama mezun oldugunda Özel sektörde çalışmak istersen tabi ki iyi bir uni ve iyi bir cvin olması gerekli ve hacettepe Bunu fazlasıyla karşılar. kariyer istersen giderisin herhangibir bölüme yüksek dereceyle mezun olursun dahada yukarıs tersen TORPİL bulursun kalırsın universitende Tezler yazarsın bi de bakmıssın prof olmussun olay bu. Bazı ünilerde ögretim elemanları kndileri bile yazmıyoo tezleri öğrencilerine yazdırı. Ben cok sahid oldum.
Sonuç olarak KAMUDA KALIŞACAKSAN ÜNİ ÖNEMLİ DEGİL AMA ÖZEL SEKTÖR KESİNLİKLE İYİ BRİ UNİ BİTİRMELİSİN...