arkadaşlar en son okuduğunuz kitabın ana fikrini, nasıl bulduğunuzu ve yazarının kim olduğunu yazarsanız...bölece kitap alırken biraz fikir edinmiş oluruz.
oya baydar kayıp söz...
can yayınlarından..istanbuldaysan her yerde bulabilirsin:)
68 kuşağını göreceksin içten içe,sonrasında asıl konu şiddet üzerine..en etkileyci sorgusu da(bence) labaratuarda fareler üzerinde deney yaparken ölümüne sebep olduğun deneyler şiddetin içinde midir?savaşta ölürken,savaşta ölenlerin resimlerini çekerken, ya da çocuğunun mesleğini hayatını belirlemeye çalışırken şiddet uyguluyor musun?
böyle bir kitap...
buket uzunerin yazdığı roman...genel anlamda kuzguncukta geçen hüzünlü bir aşkın öyküsü ve birazda şidetten beslenen günümüz sistemine değinen bir kitap....fakat kitabın sonunda romaın kahramanı tunanın yaşadıklarının hayalmi gerçekmi olduğunu hala anlamış deilim

buket uzunerin kitaplarını nedense sevemedim ben ya...olaylar bir türlü ilerlemiyor...
istanbulluları aldım kadın kendini sorgulamaktan kitabın 300 sayfalık bölümünü havaalanının tuvaletinde geçirdi...pes yani dedirtiyor bana...
ama eğer terapi hikaye tarzı sevenleriniz varsa ya da ilk defa okuyacaklarınız ben
ırvin D. yalom'un bütün kitaplarını tavsiye edebilirim..özellikle aşkın celladı ve annem ve hayatın anlamı kitaplarını
En son okudugum kitap;
TARIK BUĞRA_OSMANCIK
Herkesin okumasını tavsiye ederim Osmanlının nasıl kuruldugu ve kurucusu olan Osman bey hakkındaki bilinmeyen cogu seyler bu kitapta bulunmaktadır...
sözlü dövüş sanatı ( tongue fu ) SAM HORN eğer hayatınızda kaba kuvete yer vermiyosanız ama ezilmkte istemiyosunuz ve karşıdakine hadinide bildirmk istiyosunuz bnce doğru bi seçim bu kitap her türlü tartışmayı saknlştiremye yarayan yada hoşuna gitmeyen bi durumu lehinize çeviren her türlü taktik var karşındakini sözlerinizle devirin okumanızı tavsiye ederim hatta şöle diyim geçekten ilgini çektiyse bende ikincisi var isteyene gönderebilirim
okuğum kitabın ana konusu namaz
çok kısa olmasına rağmen çok etkileyici bir roman....kitabın konusu insanların kişisel mnekıbesinin arkasından giderken tum evrenin bunu gerçekleeştirmesi için ona bir takım ip ucular verdiğini(işaretler) anlatıyor....
ahmet serif izgörenın eşıkaltı büyücülerı
reklamların sırlı dünyası,insanları etkıleme yolları