Mesaj Panosu

2008 yılında uluslararası kıbrıs üniversitesini düşünen arkadaşlar
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /4Birinci SayfaÖnceki Sayfa 1234

burslar 2008-08-18 (14:43)
kanarya123
Bay
kanarya123
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Lefkoşa
Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi
Ben de Uluslararası Kıbrıs Üniversitesinde burslu okuyan bir öğrenciyim ve bursumla ilgili hiçbir sorun yaşamadım. Ama senin söylediğin şey ÇALIŞMAYAN, BOŞ BOŞ GEZEN arkadaşlar için doğru. Üstüne alma sakın..

kanarya123 demiş ki:
Zorluk, kolaylık bölüme göre değişen birşey. Ortalaman da ikinin altına düşmüş ve bursunu kaybetmişsen kusura bakma ama bu senin kabahatin. Okulu kötüleyeceğine ve gezeceğine çalışsaydın arkadaşım sen de başarırıdın.

falwaxis demiş ki:
enihat demiş ki:
kıbrısta bana göre ukü den tek üstün yer daü dür diğerleri yalan ukü den baska yer tercih etmelerini istemene katılmıyorum.en azından yakın doguya örnek vereyim yurtları fln görmüşündür baraka gibi.lefke yada odtü desen o kadar uzakki daha görmek bile kısmet olmadı.girne amerikan olabilir oranında egitimini pek öven yok...bnce dedigim gibi daü den sonra ukü dür kıbrısta.

Güldürme beni Çok mutlu Kıbrısrta Uküden daha kötü bi okul warsa oda Lefke Avrupadır onun bulunduğu konumdan dolayı. Yakın Doğunun tek zaafı yurtlarıdır onun dşında bizim okula beş basar DAU ve ODTU adadaki tartışmasız en iyi üniversitelerdir. sen 2007 kayıtlısın tahminimce bölüme bu sene geçeceksin ben 2004den beri okulun ne halt olduğunu gayet ii gördüm birincisi eğitim iyi veya kaliteli kesinlikle değildir sadece ve sadece çok zordur onun nedeni ise yaz okulları ve öğrencilerini 2.00 altına çekerek burslarını kırmasıdır. 3. sınıfa geldiğinde ve yönetimin senle oynamaya başladğını hissettiğindeki hissedersin ne demek istediğimi malesef anlayacaksın. Uküde tek ii olan olanak bahsettiğin gibi yurtlardır tabi bunlarda vize ve final zamanlarında kesilen elektrikler gibi sorunları saymazsak...
2 ve en önemlisi olarak Ukünün verdiği burslara inanıp gelecek olan arkadaşlar!! ! size vaat edilien burslar öle yada böle şekilde elinizden alınır hiç merak etmeyin sevgili okulumuz bunu bi şekilde sizlere tattırır...
Eyer innanmayan arkadaş warsa bunu yaşanmış olaylardan ve bizzat kendi yaşadığım olaylardan sayısız örneklerle açıklayabilirim
Geleceğinze şekil verirken çok dikkatli olun ve doğru düzgün araştırma yapmadan tercih yapıp benim düştüğüm gibi duruma düşmeyiniz..
2008-08-18 (14:43)
nazımkuvvetli
Bay
nazımkuvvetli
WALLA ARKADAŞLAR SİZE DİYECEĞİM EĞER AMACINIZ OKUMAK İSE UKÜDEN PİŞMAN OLMAZSINIZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM, ŞEHRE VE UÇAK ALANINA 4 DK UZAKLIKTA,SAAT BAŞI SERVİSLERİ VAR ZANNEDERSEM SAAT 11 E KADAR ,YURTLAR İDARE EDER,BEN 4 SENEDİR BURDAYIM VE OKUL GİT GİDE BÜYÜYOR,OKUL ÇOK KARMAŞIK YAPIDA DEĞİL ARADIĞINIZ HERŞEYİ RAHATLIKLA BULABİLRSİNİZ, BENCE SAMİMİ BİR ORTAM VAR VE BENİM BULUNDUĞUM BÖLÜMDE SÜREKLİ OLARAK KONFERANSLAR SEMİNERLER YAPILIYOR,ÖĞRENCİLER KENDİ YAZILIM KULÜPLERİNİ KURMUŞLAR VE EĞER OKULUN SİTESİNDE BAKARSANIZ ÖĞRENCİLERİN BAŞARILARINI GÖRECEKSİNİZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM AMA DEDİĞİM GİBİ AMACININZ OKUMAK İSE, AMA 1. AMACINIZ EĞLENCE İSE NERDE OLURSANIZ OLUN BENCE BAŞARILI OLMAZSINIZ. TABİ BU BENİM YORUMUM KARDEŞİM
UKÜ 2008-08-22 (11:02)
sedefk
Bayan
sedefk
Türkiye, Adana
Adana Anadolu Lisesi
arkadaşlar birçoğunuz UKÜ hakkunda çok kötü şeyler yazmışsınız. tamam gelişmekte olan bir üniversite bazı sorunlar olabilir zatenbu tür sorunlar tüm üniversitelerde var. Ben UKÜ'de 2 yıldır okuyorum çok büyük sorunlar yaşamadım ve çokda memmunum,,
Kıbrıs Uni 2008-08-22 (15:07)
mtaner
Bay
mtaner
Türkiye, Ankara
Ankara Anadolu Lisesi
UKÜ'ye gelmeyi düşünen arkadaşlar yazılan çizilene fazla inanmayın bence. Eğitim kalitesi yurtları ve birçok özelliği ile UKÜ Kıbrıs'taki en iyi üniversitelerinden biri.
2008-08-25 (16:19)
hulya85
Bayan
hulya85
Türkiye, Denizli
Denizli Lisesi
kanarya123'e bende katılıyorum amaç okumak olduktan sonra kıbrıstaki en ii univ'lerden bir tanesi uku. ben 3. yılı tamamladım hicbir sorunumda yok. okulun lefkoseye uzaklıgi 5 dk okulda yurtlarda kalıyorum kisacasi hersey yolunda
2008-08-25 (19:35)
DAU KIBRIS
Bay
DAU KIBRIS
Avusturya, Wien
Universität Wien
bence DAU VE YDU üniye gidin ODTU yu zaten soylemıyorum ama ODTU de cok ters bır yerde kampus ve egıotım ıyı ama ters işte.
CIU 2008-08-28 (15:35)
envercan84
Bay
envercan84
Bence arkadaşlar Kıbrısta okumak kararını vermiş iseniz uluslararasi kibirsi universitesi adadaki en iyi universitelerden bir tanesi bence çünkü egitim kalitesi cok iyi. Ben okul icerisndeki yurtlarda kalıyorum. yemek derdi yok yurt odalari genis ve okula cok yakın fakultelerde derli toplu okul icerisinde ihtiyacınız olan herseyi bulabilirsiniz.
Ukü 2008-08-29 (16:49)
deryabeyaz
Bayan
deryabeyaz
Forma bugün üye oldum sabahtan bellidir formda yazilanlari okuyorum. Bazı arkadaşlar uku hakkında bayağı kötü şeyler yazmış tamam bende kabul ediyorum uku gelişim sürecindeki bir üniversite bazı aksaklıklar var ama bunlar hangi üniversitelerde yok ki? Bizim okulun yurtları bence diger universitelerin yurtlarına gore cok guzel. ayrica ogretim gorevlileri cok yardimci. egitim kaliteli. yorum yaparken bunlarida goz onunde bulundurmak gerkiyor diye dusunuyorum.

Sayfa /4Birinci SayfaÖnceki Sayfa 1234

Ücretsiz Kayıt Ol