enihat demiş ki:
kıbrısta bana göre ukü den tek üstün yer daü dür diğerleri yalan ukü den baska yer tercih etmelerini istemene katılmıyorum.en azından yakın doguya örnek vereyim yurtları fln görmüşündür baraka gibi.lefke yada odtü desen o kadar uzakki daha görmek bile kısmet olmadı.girne amerikan olabilir oranında egitimini pek öven yok...bnce dedigim gibi daü den sonra ukü dür kıbrısta.
Güldürme beni

Kıbrısrta Uküden daha kötü bi okul warsa oda Lefke Avrupadır onun bulunduğu konumdan dolayı. Yakın Doğunun tek zaafı yurtlarıdır onun dşında bizim okula beş basar DAU ve ODTU adadaki tartışmasız en iyi üniversitelerdir. sen 2007 kayıtlısın tahminimce bölüme bu sene geçeceksin ben 2004den beri okulun ne halt olduğunu gayet ii gördüm birincisi eğitim iyi veya kaliteli kesinlikle değildir sadece ve sadece çok zordur onun nedeni ise yaz okulları ve öğrencilerini 2.00 altına çekerek burslarını kırmasıdır. 3. sınıfa geldiğinde ve yönetimin senle oynamaya başladğını hissettiğindeki hissedersin ne demek istediğimi malesef anlayacaksın. Uküde tek ii olan olanak bahsettiğin gibi yurtlardır tabi bunlarda vize ve final zamanlarında kesilen elektrikler gibi sorunları saymazsak...
2 ve en önemlisi olarak Ukünün verdiği burslara inanıp gelecek olan arkadaşlar!!

size vaat edilien burslar öle yada böle şekilde elinizden alınır hiç merak etmeyin sevgili okulumuz bunu bi şekilde sizlere tattırır...
Eyer innanmayan arkadaş warsa bunu yaşanmış olaylardan ve bizzat kendi yaşadığım olaylardan sayısız örneklerle açıklayabilirim
Geleceğinze şekil verirken çok dikkatli olun ve doğru düzgün araştırma yapmadan tercih yapıp benim düştüğüm gibi duruma düşmeyiniz..