Selamlar! Kazakistanda okumayı amaç edinmiş arkadaşlar varsa(Özellikle Alma-ata'da) elimden geldiğince bilgilendirmeye çalışırım...
xlkmx
Türkiye, Adana
Çukurova Üniversitesi
almata değil ama türkistanda okumayı düşünüyorum hoca ahmet yesevide şimdiye kadr bi çok bilgi edindim fakat şeyi merak ediyorum herhangi bir dışlanma olayı var mı? yerlilerinden yada sosyal bi baskı yardımcı olran sevinirm
asya oksar
Türkiye, Adana
Seyhan H.Ahmet Atıl Lisesi
mrb ben hoca ahmet yesevi üni. uluslararası ilişkiler bölümünde okumak istiyorum bu bölümde okuyan arkadaslardan bilgi almak istiyorum .oranın köy oldugunu söylüyorlar ve bölümü bitirdikten sonra iş bulamak zor mu cogu öyle diyor. bu bölümde ve orada okuyan arkadaslrdn geniş bilgiler vermelerini acil beklyorum.
ben o üniversitede okumuyorum ama,geçen yıl oraya gittim doğru birz köy gibi:)kardeş bana kalırsa hiç buralara gelip zahmet çekmeyim güzelim Türkiyemiz dururken....
asya oksar
Türkiye, Adana
Seyhan H.Ahmet Atıl Lisesi
mrb hoca ahmet yesevi üniversitesini terch yapmayı düsünüyorum. ankarada mülakat yapılıyormuş diye duydum dogru mu? ve nasıl bir mülakat bu konuda acil biligi verir misiniz?

Bana Hoca Ahmet hakkında sormasanız sevinirim! ben orda okumuyorum burda Alma-aty'da okuyorum;sizi yanlış bilgilendirmek istemem.....ama varsa Alma-ata yı düşünen buyursun!
ben düşnüyorum alma-ata yı... acaba şartları nelerdir o okulun ben öss sınavına girdim tercih yapıcama sen nekadar ödüyorsun yılda ev yada yurda ve egitime
ve ben eşit agırlıgım orda uluslararası ilişkiler okumak istiyorum veyada işletme
Benburaya yök'le gelmedim! benimki özel univ. ücreti 3800$ civarı....
ama galiba kitapçıkta Almaaty'da ki üniv.'leri kaldırdılar ...artık anlaşma yok! kitapçıkta var mı bilmiyom!!!
tus_ti
Türkiye, Kayseri
Erciyes Üniversitesi
yesevide okumak isteyenler beni eklesin. Ben orada okuyorum elimden geldigince bilgi vermeye calisirim.