idl eğitimi
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
idl eğitimi 2008-07-19 (12:54)
sitedeki herkese..
ben londrada dil eğitimine gitmek istiyorum. ama nasıl bir yol izlemem gerekiyor. danışmanlık şirketleri ile mi gitmeliyim. napmalııym.?
Londrada eğitim alan arkadaslar bilgi verirse sevinirim.
2008-07-19 (22:58)
Honor Aslan (HonChem)
Honor Aslan (HonChem)
danismanlik sirketine gitmen gerekmez ben basvurumu internet uzerinden yaptim ve herseyi karsilikli mail atarak hallettim.ama danismanlik sirketine gitmenin bir zarari olmaz oncelikle ne kadar kalacaksin hangi okula gitmeyi dusnuyorsun bunlari belrile ve oyle danismanlik sirketine git derim.cunku hepsi anlasma yaptiklari okullari overler onlara gore en iyi okullar hep anlastiklari okullardir.sen hangi okula gitmeyi dusnuyorsun ve ne kadar sureyle kalcaksin?yuksek lisans icin mi,tatil icin mi,dil egitimi icin mi geleceksin? bunl;ari yazarsan sana daha ayrintili bilgiler verebilirim diye dusunuyorum.... Şaşkın: Gülümsüyor
2008-07-20 (21:25)
tesekkürler öncelikle konuyla ilgilendigin için. ben dil eğitimi için gitmeyi planlıyorm. en az 1 senelik düşünüyorum. aslnda sehirler hakkında cok bilgim yok. netten baktıgım kadarı ile londra veya brigton tercihim.birde internetten bütceme uygun bir okulda sectim.ama beni endiseye düşüren oraya gittiğimde iş bulabilirmiyim.para sıkıntısı ne kadar cekerim.
sen baslarken durumun nasıldı. eminim korku vardı sende de. ya ben cok sey merak ediyorum...
2008-07-21 (00:58)
ya birde bournemouth a baktım. orasıda ii görünyor. küçük ve londraya yakın. ve bi okul buldum snt international hatta 28 hafta ayıt+4hafta konklama-iş bulma yardımı-kurs ve konklama kayt ücreti=2030 sterlin. karya diye bi şirket de buldum. sence nasıl??