lefke avrupa hakkında herşey...
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 2
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12

2008-07-23 (10:27)
Hakan Köylü (hkoylu)
Hakan Köylü (hkoylu)
fatih kardeşşş......iş bulabilrsin ancak okul içinde çalışabilrisn okul dışında kıbrıs vatandaşı olamn lasım ama bazı yerlerde calışabiliosun pastane postane gibi yerlerde ... sınavlarda bi zorluk yok kardeş calışana herşey kolay calışman gerekior tabi sıfır ingilizceyle geliosan...yurtta kalcaksanız yemek işiniz pahalıya patlıcak ben arkadaşlardan biliorm yutta kalan yemekleri hep yemekhanede yiyenlerden aylık tek kişi 850 ytlsi falan gidiodu sen ona 1000 ytl desen aylık işte... derslerde ilk başlarda hocalar türkçeye başvuruyor bazıları hariç tabi ama sora hep ingizlce anlatıyolar dersi meraklanma o konuda 1 2 ay sora sende bakıosunki konuşmaya başlamıssın ama sıkı tutmak koşuluyla sıkı tutarsan baştan ele alırsan süper olur sorun yaşamazsınız... bide şunu sölemek isterim ingilizce hazırlık sınıfları belirleme seviye belirleme sınavları var ordan başarı çıkarırsan hazırlığı geçiosun.. ingilizcen iyise veya abinin iyise sınava kadar calışın 1 sene kara geçersiniz 1. sınıftan başlarsınız ingilizceye calışarak gelin.. bide tarihi okuldan öğrenin o zamana kadar calışın biraz ingilizceye... bak örnek olarak abimin ingilizcesi iyiydi ... girdik sınava benim pek iyi değildi onun süperdi atladı o örnek veriim dedimm...Çok mutlu
lefke avrupa hakkında herşey... 2008-07-23 (11:32)
İbrahim Kara (ibrahm)
İbrahim Kara (ibrahm)
kardeş ev kiralrından haberin var mı bir de oralar da cemaat evleride varmış bana fatih diye bir arkadaş söyledi orda okuyormuş bir de en çok inglizceden çuvallarım gibi geliyo ama orda okuyan hemşerilerim var onlar bizd de inglizce sıfırdı diyolar bir yılda sende çalışırsan süper olursun dedler bir de mimarlıkta okuyanlar memnun mu bir de inşaat müh bölümü internet aderesinde var gözüküyo ama ösym tercih kulavuzunda yok hmn cevaplarsan sevinirim sen en iyisi hellboy_796@hotmail.com ekle burda bana bir yardımcı ol kardeş
2008-07-23 (20:29)
Fatih Akman (fatih165)
Fatih Akman (fatih165)
kardeş yemek işi pahalı ya buna bi çözüm var mı mesela sen nasıl hallettin bu işi bu nasıl yurt yemek içinde deil mi bu yurdun ya oraya geleceğim garantide onun için böle çok inceliyorum.bi kişi bide ne kadar yer yani yemek parası falan onuda sölersen ii olur.bide bu mühendisliklerden hangisini tavsiye edersin(mimarlık bilgisayar elektrik)hangisinin eğitimi biraz daha kolay öncelik mimarlıkta onun hakkında bilgi verisen sevinrim.oranın ortamı nasıl yani arkadaşlık konusunda.türkiyeden orya ve ordan türkiyeye uçak fiatları ne kadar?en son ne kayıt yaptırılamlı?yurt işini falan ayarlama yani?biraz fazla soru oldu ama çok yardemcı olursun bunları cevaplarsan...
ww 2008-07-24 (03:20)
Yeliz Tan (yeliz21)
Yeliz Tan (yeliz21)
slm ben lefke üniversitesi kamu yönetimi burslu bölümüne gelmek istiyorum ingilizcenin i sini bilmem dersler ingilizcemi anlatılıyor aylık 1000 ytl yemek parası doğrumu gelirsem yurtta kalacam yurt 200 dolar yemek dahil değilmi bunlar adamı soyuyorlar yav burslu bölüm dahi olsa para çok gider burda bir özel üniversiteye gitsem daha karlı olur benim maddi durumum fazla iyi değil bilgi verirseniz çok sevinirim
lefk avrupa üniversitesi 2008-07-25 (01:59)
Rifat Berbergil (rifat07)
Rifat Berbergil (rifat07)
slm ben bu sene lefke avrupa üniversitesinin mimarlık bölümünü yazmak istiyorum burslu olarak bana bu üniversite hakkında bilgi verirmisiniz .mimarlık bölümü zor mu bursu hemen kesmeye çalışıyorlar mı üniversite ortamı nasıl ana bu konularda hemen bilgi verirseniz çok mutlu olurum
2008-07-27 (03:39)
Turhan Poyraz (TC-MZZ)
Turhan Poyraz (TC-MZZ)
Alıntı:
slm ben lefke üniversitesi kamu yönetimi burslu bölümüne gelmek istiyorum ingilizcenin i sini bilmem dersler ingilizcemi anlatılıyor aylık 1000 ytl yemek parası doğrumu gelirsem yurtta kalacam yurt 200 dolar yemek dahil değilmi bunlar adamı soyuyorlar yav burslu bölüm dahi olsa para çok gider burda bir özel üniversiteye gitsem daha karlı olur benim maddi durumum fazla iyi değil bilgi verirseniz çok sevinirim

-gelen biçok kişi ingilizce bilmeden geliyor senin hazırlık okulundaki performansına bağlı.
-dersler ingilizce anlatılıyor
-yurt ücretlerine yemek dahil değil.yurdun mutfağını kullanırsan yemek yapma şansın var
-sürekli dışardan yersen yaklaşık 1000 ytl gider.

Alıntı:
slm ben bu sene lefke avrupa üniversitesinin mimarlık bölümünü yazmak istiyorum burslu olarak bana bu üniversite hakkında bilgi verirmisiniz .mimarlık bölümü zor mu bursu hemen kesmeye çalışıyorlar mı üniversite ortamı nasıl ana bu konularda hemen bilgi verirseniz çok mutlu olurum

bursun kesilmemesi için mecbur çalışmak gerekiyor.
mimarlık zor olmakla beraber okulun en iyi bölümlerinden diyebilirim
üniversite ortamı sakin sessiz sayılır.çılgın partiler yok yani huzurevi gibi bi yer işte
2008-07-27 (20:39)
Ayberk Davutoğlu (ayberk01)
Ayberk Davutoğlu (ayberk01)
Merhabalar, ben anadolu bil meslek yüksekokulu mezunuyum, lefke avrupa üniv.'e veya ordaki herhangi bir okula yatay geçiş mümkünmü veya geçişlerde aranan koşullar nelerdir bilgi verirseniz sevinirim
re 2008-07-29 (16:57)
Ahmet Yönel (TURKPRENS)
Ahmet Yönel (TURKPRENS)
slm nbr nasılsın ben dgs sınavına gırdım ve son tercıhımde lefke avrupayı yazdım asımdı orası gelırse kafam cok karısk ne yapacagım sasırdım bılgısayar ve enformasyon sıstemını sectım ne dersın sence memnun kalırmıyım oraya gelmekle msj atarsan sevınırım kardes
2008-07-31 (22:01)
Burak Kaya (wemson)
Burak Kaya (wemson)
millet salakmısınız ne işiniz var lefke de köööööööööööööy olum bakın ben lefke de okuyom pişmanım eğitimi 5 para etmez ing eğitimi ise ilkoul düzeyinde yani çoook iyi düşününnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
LEFKE HAKKINDA 2008-08-27 (01:15)
Çelik Büyükkurt (celikbuyukkurt)
Çelik Büyükkurt (celikbuyukkurt)
merhaba ben 2008 öss de her hangi bir devlet üniversiteine yerleşemedim ve şuanda Lefke Avrupa Üniversitesi Tarih bölşümünü tercih etmek istiyorum ancak bir çok yerde eğitminin kaliteli olmadığı ve kayıt yaptırmanın hata olacağından bahsediliyor KKTC de duğu akdeniz tercih et deniliyor hatta Lefke nin kendi öğrencilerini bir çoğuda bundan bahsediyor şehir önemli değil ancak bu konu kafama yakıldı nasıl bi üniversitedir ve ordan herhangi bir TC üniversitesine geçiş yapmak mümkünmüdür ve TC deki hangi üniler geçişi tanımaktadır.
Sayfa / 2
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12