Mesaj Panosu

hacettepede nasıl almanca fizik öğretmenliği okunur,tecrübesi olan arkadaşlara!
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
hacettepede nasıl almanca fizik öğretmenliği okunur,tecrübesi olan arkadaşlara! 2008-07-21 (23:40)
haybeden
Bayan
haybeden
Türkiye, Trabzon
Karadeniz Teknik Üniversitesi
bu sene ikinci girişim üniversite sınavına.canıma tak etmesi dolayısıyla istediğim yerleri bir kenara bırakıp adını zor telaffuz ettiğim bölümlere yöneldim.jeodezi ve fotogrametri gibi..
bir yandan da öğretmenlikler makul puanlarla öğrenci alıyor.puanım hacettepe fzik öğr'ne yetiyor.ama almanca olması ve bir mezununu duymamış olmam beni korkuttu.eğer mutlu mesut oralarda okuyan arkadaşlar mevcutsa benımle ırtıbata gecsınler rıca edıyorum.ve eğitimi hakkında bilgiye ihtiyacım var .
2008-07-23 (11:09)
TuğBa09
Bayan
TuğBa09
Solomon Adaları
1 yıl Alm hazırlık var,ders programı yogundur ama hafif bi tempoyla calısmak yeterli olur.Bölümde bazı dersler Alm bazıları Türkce biraz ugrastırır seni.Bence Türkce egitm veren bi üniv i tercih etsen daha iyi olur.Cünkü bölüm 6 yıl uzatma durumunda cok sıkıntı olur.Normalde yaz okulu var ama egitim fak.de pek ders acılmaz.Aklında baska soru varsa cvplayabilirm
Bu arada fizik yerine ilk mat yada sınıf daha makul bir secim =)
2008-07-23 (13:29)
haybeden
Bayan
haybeden
Türkiye, Trabzon
hacetepeyi, mezun olunca eger ögretmenlik yapmassam cepte bir dil olur kara geçerim diye, düşünüyorum.bu mantık bana hayal kırıklıgı getirir mi dersin? bu şekilde düşünme sebebim de zaten istediğim yerde okuyamıyorum aldığım puanla,kendime alternatif meslekler arıyorum
2008-07-23 (20:53)
memilyk
Bayan
memilyk
Türkiye, İstanbul
İstanbul Üniversitesi
bende fizik öğretmenliği terch etmek istiyorum..almanca olması belki yurtdışında çalşma imkanı sağlar diye düşünmüştüm ..yanlışmı düşünmüşüm?? Üzgün
2008-07-23 (21:06)
ahu izgi
Bayan
ahu izgi
Türkiye, Ankara
Hacettepe Üniversitesi
tercih edin
Dil her zaman kazandırır.
yuksek lısans yapma ımkanlarınız da var.. burası turkıye sadece öğretmenlık para etmez..
2008-07-23 (23:26)
TuğBa09
Bayan
TuğBa09
Solomon Adaları
Bende aynı mantıkla geldim buraya ama gelince gördüm ki ne dogru düzgün bransımı ögrenebiliyorum ne de almancayı. Kendini heryerde geliştirebilirsin bi süre sonra kendini gereksiz seylerle ugrasıyor olarak bulacaksın.Artıları varmı var tabiki,ben nie hala burdayım die sorabilirsin..Su anki aklım olsa orta karar bi ünivde ögrt okurdum ve calısarak kendimi geliştirirdim.hacettepenin bana verdigi cok fazla bişey yok acıkcası. Diplomanda Alm bildigin yazacak sanırm Alm ögrt de yapabiliyorsun. Sen ver kararını,sececegin yol uzun ve engelli..
2008-07-24 (19:19)
haybeden
Bayan
haybeden
Türkiye, Trabzon
vazgeçiyorum sanırım,ögretmenlik yapmayı ,bir ögretmen maaşıyla idare eedebilmeyi çok imkansız görmüyorum.ama işin başka bir yanı var,fizik sanırım cetrefilli bir bölüm zaten ,bunun üzerine almanca gibi bir dille birlesince ne kadar dayanılabilir .altı yıl on yıla cıkarsa ben bu işten ne anlarım ..verdiğiniz bilgiler için tesekkür ediyorum ,baska arkadasların da fikirlerini bekliyorum biryandan
2008-07-25 (00:48)
TuğBa09
Bayan
TuğBa09
Solomon Adaları
Hacettepe sınıf yada ilk ögrt mat yada fen bilgisi tutuyorsa tavsiye ederim
İlkögretim bilimleri bize göre cok daha insancıl Çok mutlu
İnş sevebilecegin bi yere yerleşirsin arkadasım kolay gelsin (:
2008-08-24 (02:23)
ifonlyu
Bay
ifonlyu
Türkiye, Ankara
Hacettepe Üniversitesi
vazgeçmen gerçekten ii olmuş ben hacettepe fiz öğretmenliği okudum 3 yıl ve sora bırakıp öss ye tekrar girdim gıda müh ne geçtim dersler full almanca ve bişey ööretmiolar zaten kontenjan 30 du 15 i bıraktı tekrar öss ye girip bölüm deiştirdiler bence hiç gerek yok saçma sapan dersler ve zorluklar çekiyosun fizik namına hiçbişe öörenemiosunn artıııı mezun olunca o kadar verdiğin emeğe karşılık işsiz kalıyosunn bu da cabasıı Göz kırpıyor)
2008-08-25 (02:14)
anything
Bayan
anything
Türkiye, Ankara
Hacettepe Üniversitesi
hoşgeldin öncelikle hacettepeye:Dbn almanca kimya öğretmenliği ikinci sınıfım, sadece almanca dersimiz tamamen almancaydı ama dier derslerimiz yüzde yüz almanca anlatılmıyodu ki bu dier bölümlerde de aynı şekilde ve dersinize celal hoca girerse yaşadın derim çok ii bi hoca Çok mutlugülmekten ölürsün dersinde..bunun dışında kampüsün hakkında genel bilgi vermek gerekirse baya uzak:D ama ağaçlı şehirden uzak bi yer kişiden kişiye göre güzel olması değişiyo...hadi sana kolay gelsin ne diim Çok mutlu
Ücretsiz Kayıt Ol