Sen anlamazsın tabi.Buna kız dayanışması denir eğer senin bir yakını bayana akıllı ol deselerdi ne yapardın onlarada destek tam destekmi yazardın hiç sanmam tabi.
Yok canım nerde..Tabi alışmışlar bayanlara istediğimiz gibi davranırız kimse birşey diyemez boşuna değil kadını yeri sofrada öküzümüzden sonra sözü ama yıl 2008 bunlar çok geride kaldı kimse öyle akıllı ol falan yazarsa bizi cevap veremeyen acizler olarak görmesin elbette cevap verecez
merhaba arkadaslar dunden beri forumu takip etmekteyim.Bende mark81 ile konusmus biri olarak soyleyebilirimki kendisi benim sordugum tum sorulari yanitladi sanirim sizin bu arkadasla bir sorununuz var.Umarim cozersiniz ben ikinci sayfada yazilarini gordum ve bu arkadastan daha once acilmis yazilar kimseyle yaristigini reklam yaptigini dusunmuyorum.Cananin sanirim bir olumsuzlugu var marka karsi bilemem ama marka cok yuklenmissiniz bence tanisaniz daha iyi elestirmeden .Neyse beni ilgilendirmez korumuyorumda ama gordugum tanimadan bu arkadasi elestiriyorsunuz.Sorun cananla sanirim baktimki herkes marka saldirmis bende bu haksizligi soylemek istedim...
helin yazdiklarini okudum marka sordunmu yazmismi gercekten boyle birsey diye ben sordum yazmadigini soyledi bence karalamaktan insanlari vazgecelim.Kiz dayanismasina bende varim ama yapilan haksizliksa yokum
hey isterseniz msn ye geçin burası dedikodu alanı değil...
Millet paylaşım yapıyor...
Madem yazmadı neden ben böyle bir şey yazmadım diye hiçbir açıklama yapmamış.Bu bile bence yeterli.
Hey kiz dayanismasi baslamis burda sanirim.Ben marka simdi sordum neden yazmiyorsun abi dedim cevap komik geldigini soyledi zamanla insanlarin dogruyu goreceklerini soyledi.
bana tepkisizlikte bir tepkidir dedi...
Sesizlik zaman bunlar tabiri caizse beylik laflar ama bizlerde saf değiliz.Ne sessizliği Canan arkadaşımızın bana böyle bir mesaj gönderdi yazmasından sonra iki defa açıklama yazmış.Eğer hakikatten eğer o sözleri yazmamış olsaydı en azından ben öyle birşey yazmadım derdi.Tamamen sessiz kalmamış yani iki kere yazı yazmış.
ceren gercekten yazdiklarini okudum gercekten mark abi hakli bence .Canan neden kendi savunmuyorda siz onun avukatligini yapiyorsunuz merak ettim.bunlar reklam kokan hareketler bence ceren.Dikkatimi ceken neden mari kotulemeye calisiyorsunuz anlamadim ve tum kizlar yapiyor bunu tanimadiklari halde.
Abi neyi paylaşamıyosunuz siz ? Bana Kıbrıs hakkında adamakıllı bilgi verecek olan arkadaşım varsa msn adresim..
Aykhood@hotmail.com... Bu sene Kıbrısı düşünen arkadaşlarda eklesinler konuşalım...