NRW hafta sonu buluşmaları
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 3
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 123 Sonraki SayfaSon Sayfa

2008-07-28 (00:10)
Gürkan Yalçın (01physiker)
Gülüyor Gülüyor Gülüyor

güzel ve bayagi bi eglenceli gündü.. onur ve mutlu ( karamurat Gülüyor Soğukkanlı ) ikinize de tesekkürler.. gercekten uzun süredir böyle gülmemistim özellikle karamurat a.. Gülüyor Gülüyor Niyeti kötü
2008-07-28 (01:25)
Dniz Coskun (maniaturk)
Dniz Coskun (maniaturk)
KARAmurat hikayesi hakaten güzelmis koptum Çok mutlu

01physiker demiş ki:
Gülüyor Gülüyor Gülüyor

güzel ve bayagi bi eglenceli gündü.. onur ve mutlu ( karamurat Gülüyor Soğukkanlı ) ikinize de tesekkürler.. gercekten uzun süredir böyle gülmemistim özellikle karamurat a.. Gülüyor Gülüyor Niyeti kötü
2008-07-28 (01:49)
Onur Albayrak (Renovatio)
01physiker demiş ki:
Gülüyor Gülüyor Gülüyor

harbi çok güzel bir haftasonu geçirdik.artık bu buluşmaları daha sık mı yapsak, mesela 4-6 haftada bir, bidahaki sefer köln de sonra dortmund buluşmalar ayarlayalım.
2008-07-28 (22:39)
Mutlu Cebeci (plotonique)
Oha diyorum 10 numara bir bulusma oldu böyle eglenmemistim, maceralar ! alikoyulmalar ! Çok mutlu Çok mutlu

almanya da müthis bir gece caldik onurla ardindan da finali müthis yaptik böyle bir günü degismem kaldigim 10 aya ciddi diyorum. yapilan aktiviteler tehlikeli de olsa ! Mr. Green oldukca eglenceliydi hehe...

kara murat bayragi dikecek tepelere Çok mutlu Onur kankaaa durmak yok bu ortami artik paso yapicaz, hatta bu taraflara gelicek galiba onur okul falan bi ayarlar cekeriz anca böyle gecer yillar burda kankalar...

Müthissiniz hepinize kucak dolusu sevgiler selamlar, arkadaslar su kadar söylim size nrw de olmayan cok sey kaybediyor, özellikle de bugünden sonra..
2008-07-28 (22:48)
Ayrica parantez acarak su iki müthis insana deginmek istiyorum.

Ilk olarak Onurdan baslim, onur cok deli dolu yapili kasli atletik bir arkadas oldukca neseli ve direk ortama daliyor yanindayken harbi cok egleniyorum cok tesekkür ederim Onur kankaya burdan, on numarasin kanka, 1-2 dk da muhabbet kurma yetenegine sahip, Çok mutlu fena ya Çok mutlu

VEE GÜRKANN; abii adam zaten grubun beyniydi, her muhabbette yetenegini konusturdu, yaa karnima agrilar girdi gülmekten, acayip zeki ve müthis atilgan, lafla yetmez Gürkani tanimak gerekiyor gerisi hikaye, taniyinca bagimli olabilirsiniz dikkat Çok mutlu ! ,

ikinizde cok sagolun kankalar, valla gelecege umutla bakabiliyorum artik söyle yahu hadi toplasakta macera yapalim diyebilcem süper kafadengi adamlar var...
2008-07-28 (22:52)
Gürkan kanka fotoyu ceksen olay bitmisti de elinde patladi hehehe Gülüyor icinde seytanlik var Çok mutlu allahtan cekemedin ha, vay a.k.. Soğukkanlı Gülüyor
2008-07-28 (23:32)
evet kankalar, manyak bir haftasonu geçirdik, mutlu daha bunlar başlangıçtı, bunlar daha ısınma turlarıydı Çok mutlu , ben yarın istanbula tatile gidiyorum, özledim valla memleketimi, 2 hafta kadar buralarda olamıyabilirim, ist.da fırsatım oldukça yazarım, mutlu sende boş durma o hemşireyi ara Göz kırpıyor , söyle ona kölne filanda gelmesin, o işler 1 gecelikti, yaşandı ve bitti Çok mutlu
gürkan kanka sende şu fotoyu çekemedin ya, yuh yani.
deniz buluşmadan foto istiyordu, bizde o fotoyu koyacaktık ama, gürkan saolsun Çok mutlu
2008-07-29 (11:49)
Çiçek Yalçın (çiçek87)
Çiçek Yalçın (çiçek87)
plotonique demiş ki:

VEE GÜRKANN; abii adam zaten grubun beyniydi, her muhabbette yetenegini konusturdu, yaa karnima agrilar girdi gülmekten, acayip zeki ve müthis atilgan, lafla yetmez Gürkani tanimak gerekiyor gerisi hikaye, taniyinca bagimli olabilirsiniz dikkat Çok mutlu ! ,

..

demek çok zeki demek tanımak gerekiyo demek bağımlısı olunur...tanışabilir miyiz gürkan bey Mr. Green
beni de listeye ekleyin 2008-07-29 (11:52)
14 eylülden sonra...

gürkan sen ayarlarsın birşeyler Gülümsüyor
2008-07-29 (12:00)
çiçek87 demiş ki:
plotonique demiş ki:

..

demek çok zeki demek tanımak gerekiyo demek bağımlısı olunur...tanışabilir miyiz gürkan bey Mr. Green

ilk önce mutlu kardesime iltifatlari icin cok tesekkürler Çok mutlu .. duygular hep karsiliklidir.. bende 3 yildir almanya dayim, bu kadar efendi mütevazi iki düsünüp bi yapan ve cok sogukkanli bi adam görmedim.. Çok mutlu tek panigi " kara " larda yapiyor Gülüyor Gülüyor Gülüyor onu da onur alistirir artik.. onura gelince söyleyecek bisey yok , tam kafa dengi iki firlama düsseldorf da beraber okursak altini üstüne getiririz..

size gelince cicek hanim, sizinle tanismak bana inanilmaz bir mutluluk verir.. sayet 8 eylül de müsaitseniz veya siz nasil diyorsunuz "evdeyseniz " istanbul da bulusalim diyorum... Göz kırpıyor seni tanimak icin neler vermezdimki meine liebling.. Yüzü kızarıyor meine gedanken kreisen immer um dich an... Soğukkanlı Göz kırpıyor
Sayfa / 3
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 123 Sonraki SayfaSon Sayfa